erinancy kullanıcısının son içeriği

1. E

Alış Alış - Mi 5x alınır

Teşekkürler.
  2. E

Alış Alış - Mi 5x alınır

"mi 5x" ile "mi A1" farklı şeyler. A1 saf android. Google güncellemelerini alacak telefonlardan.
  3. E

Alış Alış - Mi 5x alınır

selam. "mi a1" getirtme şansınız var mı?
  4. E

Satıldı Sıfır kutulu Redmi Note 4x -3/32 gb Siyah -- Ankara -- Taksit imkanı

Hayırlı satışlar. global rom yüklü kapalı kutu var mıdır? işlem görmemiş...
  5. E

Sohbet Xiaomi Mi5s Sonunda Aldım

Hayırlı olsun.
  6. E

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

koray bey, 5s'in simsiyah versiyonu yok mu?
  7. E

Xiaomi Mi 6 ile ilgili kişisel bilgilendirmeler.

inceleme faydalı oldu. ama bir sorum olacak. mi6 dan bahsederken şöyle demişsiniz; "Telefon ağır.. Mi 5ten oneplus 3'e geçtim ( bu cihazda çok iyi sadece boyutu büyük ) oneplus 3 ağır gelmişti. bu cihazın ondan hiç bir farkı yok. kamera olayı muhtemelen romdan kaynaklı resim çektiğnizde güzel...
  8. E

Xiaomi Mi6 için yapılması gereken

mi ler böyle oluyor. siteye mi5 in gelmesi bile kaç ay sürmüştü. o zaman da aynı şeyler olmuştu. beklemekten başka yapacak birşey yok :-) arz arttıkça fiyat düşecektir. bekleyenlere allah sabır versin.
  9. E

Çözüldü Google playde sorun

Günaydın. Aynı sorun bende de var. Yarısı ingilizce yarısı türkçe olmuş.
  10. E

Satış 1400 TL Kayıtlı Siyah Sıfır Mİ5S 3/64 (SATILDI)

Selam. 5s 128gb lık modelle ben de ilgileniyorum. Makul fiyat, istanbul elden teslim olursa eğer. Kolay gelsin.
  11. E

Satış Mİ5 128 GB SİYAH SIFIR PAKETİNDE.

Selam, cihaz duruyor mu? Hangi renk?
  12. E

Satış XAOMİ Mİ 5 128 GB PRO SERAMİK SİYAH

ne kadar kullandınız acaba?
  13. E

Satış Leeco lemax max 2 full Türkçe ,kayıtlı kutulu

merhabalar, forumda yeniyim. mi5 pro için fiyat ve teslimat konusunda bilgi verebilir misiniz. teşekkürler.
Üst Alt