Erhankaan kullanıcısının son içeriği

1. Erhankaan

HyperOS k60 için dolby atmos, viper...

merhabalar, cihazim k60 geçenlerde eu hyper os 1.0.6.0 sürümü yükledim, cihazi rootladım, viper, dolby, dsp gibi ses modullerini yükleyemiyorum, bir yerde viper buldum yukleyebildim ama ses konusunda dolby kadar tatmin etmiyor, magiskten dolby kurabileceğim hyper os roma uygun birseyler varmi...
  2. Erhankaan

Soru F2 pro rom değişikliği

Selamlar arkadaşlar, forumda inceleme yaptim fakat goremedim, elimde global sürümlü imei atilmiş poco f2 pro var, ben bu cihaza eu haftalik rom kurmak istiyorum imei gitmeden nasil yaparim ayrica eu romu nasil atmaliyim, yontemi biliyorum fakat dikkatimden kaçan birsey varsa öğrenmek isterim
  3. Erhankaan

Soru Whatsapp plus

Selamlar arkadaşlar, dün whatsapp her türlü modlu uygulamasini ya engelledi yada banladi. İllaki orjinali kurmamizi istiyor buna bir çözüm varmı?
  4. Erhankaan

MIUI 13 Poco f3 root

Miui 13 eu rom ilk ciktiğinda yükleyenlerden biriyim fakat bir kac kez denememe rağmen ( bu konuda tecrübeliyim) rootlayamadim, root olmazsa olmazimdir. youtubeye baktiğimda hintli bir adam yaparken video cekmis ama pek anlamadim. yardimci olucak babayiğit lazim simdiden tesekkürler. Ayrica miui...
  5. Erhankaan

Yardım xioami mi 8 magisk 23.0.zip

öncelikle selamlar eu betadan, eu stabil 12.5 sürümüne geçtim tabi twrp den magisk son sürümde flashladim. cihaz açildi fakat tek sorun root checker uygulamasindan root erişimi gorulmemekte ama magiski kontrol ediyorum oda yuklu gorunuyor ne yapmam lazim.
  6. Erhankaan

Soru neden böyle?

selamlar cihazim mi 9t pro miui 12 eu beta kullaniyorum. facebookta video izlerken, telefonu yatirip tam ekranda izlemek istediğim seste ekho olusuyo, telefonu geri dik pozisyona aldiğimda duzeliyor, acaba neden boyle oluyo
  7. Erhankaan

İpucu Güncelleme sorasi magisk manager problemi

Selamlar... Yaşadiğim sorunu nasil çözdüğü anlatacağim zira form da çözümü varsa denk gelmedim hocalarim. Global stabil rom kullanmak yerine haftalik eu rom kullanmak daha cazip ve benim gibi sürekli yazilim güncelleme hastaliği olan biri için en uygun rom olarak düşünüyorum. Sebebi konuya...
  8. Erhankaan

Yardım Kisa mesaj atarken 4.5G reset atiyor

Selamlar hocalarim elimde imei repearli cihaz bulunmakta uzaktan bağlanti ile imei attildi. Yaklasik 7 aydir kullaniyorum arda net cekme problemi yasiyordum ama goze baticak kadar değildi. Bazen beni arayanlar telefonumun kapali olduğunu söyluyorlar ama telefon 7/24 açik ve şehrin gobeğinde...
  9. Erhankaan

Soru unhandled flag wrapped key

Selamlar hocalarim, mi 9t pro telefonumda eu.rom yüklüdür. Daha oncesinde global romda twrp kullanirken boyle yazi gormedim. Ama eu.rom kurduktan sora baslikta belirttiğim yazi goze carpmaktadir. Herhangi bir aksiyonda engelleyici bi durum yoktur. Guncelleme yaparken, yada biseyler kurarken...
  10. Erhankaan

Soru Mi 9 pro için viper

Selamlar hocalarim, sayfada baya dolaştim ama miui 11 android 10 tabanli rom için viper, dolby atmos goremedim, dolby atmos gordum fakat son surum magiskte calismiyor hata veriyor bunun icinde magisk apk ve magisk manager surumu nasil dusurebilirim? Yada viper nerden bulabilirim
  11. Erhankaan

Rehber 64 Bit MiFlash

Hocam romu çikarirken 2 dosya iç içe çikiyor onu tek klasore indirmeniz lazim siz oyle yaptiniz mi yani yüklemek istediğiniz rom tek klasörde olucak
  12. Erhankaan

Recovery Twrp yükleyemedim

Hocam sizin sorununuz belli usb 2.0 olan girişe takin telefondaki sol ust köşedeki yazi cikmaz ondan sora twrp kurun gerekirse 2.0 özellikli usb çoklayici aparatiniz varsa onuda kullanabilirsiniz bende oyle yapiyorum yoksa pcye direk usb bağlayinca sizdeki hatayi veriyor
  13. Erhankaan

Sohbet İmei ne zaman Aktif oluuor

Sim kart takmadan Sorgulatabilirsin sadece sim karti taktiktan sora 4ay lik kullanim süren baslar
  14. Erhankaan

Yardım Twrp modundan çıkamıyorum

Gecmis olsun hocam aklinizda bulunsun guncelleme hariç, ne roma atarsaniz atin format data yapmayi unutmayin ha bu islemlere baslamadan oncede yedeğinizi alin 1574013314 Bu arada yorumlarima beğeni atarsaniz sevinirim hocam :-)
  15. Erhankaan

Yardım Twrp modundan çıkamıyorum

Format data yaptiniz mi hocam 1574012941 WİPE / FORMAT DATA yes yazip onaylayin daha sora ana menuye gelin REBOOT/ SYSTEM yapin gecmis olsun
Üst Alt