Erhankaan kullanıcısının son içeriği

1. Erhankaan

Rom 15 Ultra xuanyuan OS3.0.7.0 Çin Tabanlı Rom - Türkçe

Çin modeli bootloader kiliti açilmiyor diye biliyorum. Bootloader açmadan olmaz
  2. Erhankaan

Yardım Mi 15 Ultra Aşırı ısınma sorunu

Sizdeki rom muhtemelen global olan diye tahmin ediyorum, oda romlar arasinda en kullanilmamasi gereken bi tür, reklam çok, gereksiz arka planda calişan uygulamalar var... Telefon isinmasi bu durumda normal, Sizi ve telefonu yoracak bir rom, eu tabanli custom rom kullansaniz ne siz nede telefon...
  3. Erhankaan

HyperVoltron | Official romu daha detayli görmek isteyen varsa link birakiyorum
  4. Erhankaan

Akici ve güzel hocam root olarak ksu direk romda geliyo, bootloader kapali gosteriyor, 3 integrity den geçiyor, whatsapp veya banka uygulamalarinda sorun yaşanmiyor, 2 saat pubg oynadiğimda aşiri isinma veya olağan üstü bir durum yaşamiyorum. Şiddetle tavsiye ederim
  5. Erhankaan

Muhtemelen son güncelleme kaynaklidir 1771952490 Bende 15 ultra da ücretli rom kullaniyorum. Akici ve isinma problemi yok
  6. Erhankaan

Yardım Recovery menüden çıkamamak

Özellikle Ses açma düğmesinide kontrol ettirin, ses açma + power tuşu recovery moduna sokar, telefon reboot durumundayken ses açma tuşunda temas varsa recoverye sürekli döner
  7. Erhankaan

Çözüldü Edl modda flash ilerlemiyor.

Note 9 serileri yüklemede biraz problemli uzaktan destek alin yada tamirciye götürün
  8. Erhankaan

Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Mi 15 ultra için termal optimizasyonu devre dişi birakicak bir modul varmi yada yapabilirmisiniz hocam kullandiğim root ksu
  9. Erhankaan

Varmı bir gelişme hocam
  10. Erhankaan

https://dosya.co/21pt4fp6fob2/audio_policy_configuration.xml.html https://dosya.co/oz4jalpc8k2o/audio_policy_volumes.xml.html 1769975316 Nedense buraya direk atamiyorum upload ederek paylaşabildim
  11. Erhankaan

Yardım Telefon Sürekli yeniden başlıyor

Pil eski olabilir, özelliğini yitirmişse şarj tutamiyordur. Pili değiştirmeniz lazim
  12. Erhankaan

Sesi %140 seviyesine getirebilirceğiniz bir modul yapabilirmisiniz cihaz Android 16 sürümünde 1769972512 Sesle ilgili apk uygulamalari var. Her seferinde telefonu yeniden başlattiğimda aktif etmem gerekiyorda
  13. Erhankaan

HyperOS k60 için dolby atmos, viper...

merhabalar, cihazim k60 geçenlerde eu hyper os 1.0.6.0 sürümü yükledim, cihazi rootladım, viper, dolby, dsp gibi ses modullerini yükleyemiyorum, bir yerde viper buldum yukleyebildim ama ses konusunda dolby kadar tatmin etmiyor, magiskten dolby kurabileceğim hyper os roma uygun birseyler varmi...
  14. Erhankaan

Soru F2 pro rom değişikliği

Selamlar arkadaşlar, forumda inceleme yaptim fakat goremedim, elimde global sürümlü imei atilmiş poco f2 pro var, ben bu cihaza eu haftalik rom kurmak istiyorum imei gitmeden nasil yaparim ayrica eu romu nasil atmaliyim, yontemi biliyorum fakat dikkatimden kaçan birsey varsa öğrenmek isterim
Üst Alt