Erhankaan kullanıcısının son içeriği

1. Erhankaan

Soru POCO F5 Pro (K60)

r s a kiliti donanım olarak kaldırılmazsa, güncelleme veya sıfırlamada imei gider. donanım olarak müdahale edilmesi lazım. yazılımsal imei yeterli değil güncelleme yapıcaksanız.
  2. Erhankaan

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Tam olarak nerde takili kaldiniz net soyleyin ordan yardim edebilirim
  3. Erhankaan

Yardım Banka gizleme

Magiske paylastiğim dosyayi kurun, magiski gizleyin, sonra banka uygulamasini komple kaldirip, uygulamayi tekrar indirin açmadan magiskten reddetme listesine ekleyin, reddetme listesini zorlamayi aktif edin sonra banka uygulamalarini kurun
  4. Erhankaan

Yardım Redmi not 7 telefon twrp menüsünde kalıyor

rom flashladiktan sonra format data yapin ve yeniden başlatin
  5. Erhankaan

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

bu dediklerinizi harfi harfine yapinca sonuç başarili hocam elinize emeğinize sağlik whatsappi kendi telefonumda kullanabiliyorum tesekkur ederim 😂😂
  6. Erhankaan

Yardım PUBG'de çevre seslerini vermiyor

ses yukseltme uygulamasi kullan ben o sekilde telafi ediyorum
  7. Erhankaan

Soru POCO F5 Pro pubg mobile

selamlar, poco f5 proda pubg mobile oynayan arkadaşlar varmi?
  8. Erhankaan

aynen hocam cozumsuz bir sorun bu whatsapp nasil önlem aldiysa 😂
  9. Erhankaan

benim cihaz direnç islemli k60, bootloader açik geldi, kilit kapatsak problem olur sanirim
  10. Erhankaan

Yardım POCO F3 VoWiFi Açılmıyor

*#*#86583#*#* volte *#*#969434#*#* vowifi bu kodlari girin sonra ayarlar / mobil ağlar / sim kartinizi seçin açilan sayfada aşağida seçilen ağ kismindan vowifi seçin tmmdir
  11. Erhankaan

hocam gelişmelerle alakali sonucu bizimlede paylasirmisiniz
  12. Erhankaan

Acayip bir durumda şu, benim telefon numarami farklı cihaz olarak oppo 52 ye WhatsApp kurabiliyorum ama kendi poco f5 pro cihazimda orjinal uygulamayı yükleyin hatası alıyorum... Kendi cihazima aldiğim ikinci numaranin whatsappini kuruyorum, onda problem olmuyo ne hikmetse ikinci hesap ekle...
  13. Erhankaan

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

Hocam bi sorum olacak bu romu kurdum geliştiriciye magisk kurmamda problem olur mu dedim oda kernel su kullanın dedi, benim kernel su ile ilgili tecrübem yok kernel su nedir nasıl kurulur ve kullanılır. Magiskle aynı mantık mi?
Üst Alt