Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
r s a kiliti donanım olarak kaldırılmazsa, güncelleme veya sıfırlamada imei gider. donanım olarak müdahale edilmesi lazım. yazılımsal imei yeterli değil güncelleme yapıcaksanız.
*#*#86583#*#* volte
*#*#969434#*#* vowifi bu kodlari girin sonra ayarlar / mobil ağlar / sim kartinizi seçin açilan sayfada aşağida seçilen ağ kismindan vowifi seçin tmmdir
Acayip bir durumda şu, benim telefon numarami farklı cihaz olarak oppo 52 ye WhatsApp kurabiliyorum ama kendi poco f5 pro cihazimda orjinal uygulamayı yükleyin hatası alıyorum... Kendi cihazima aldiğim ikinci numaranin whatsappini kuruyorum, onda problem olmuyo ne hikmetse ikinci hesap ekle...
Hocam bi sorum olacak bu romu kurdum geliştiriciye magisk kurmamda problem olur mu dedim oda kernel su kullanın dedi, benim kernel su ile ilgili tecrübem yok kernel su nedir nasıl kurulur ve kullanılır. Magiskle aynı mantık mi?