Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. Endonezya rom kullanan arkadaşlar sizdede ekran süresi belirli bir saat sonra sıfırlanıyormu acaba. En son baktığımda dün akşam 4 saatin üzerindeydi şimdi bir daha baktım 3 saatlerde. Anormal bir durum. Bilgisi olan varmı acaba.
Selam arkadaşlar. Telefonum 12.5 te 13.08 güncellemesi var ama yapmadım. yapmalımıyım sizce. Bazı olumsuz şeyler duyuyoruz. Şarj konusunda falan. Düşünceleriniz nelerdir...
Selam arkadaşlar. Bugün farklı bir şarj aleti ile telefonu şarj edeyim dedim. Yüzde kırka kadar hızlı geldi. Yüzde kırk tan sonra acaip yavaşladı. Sizde de aynı şekilde mi arkadaşlar. Deneyen oldu mu.
arkadaşlar selam. yardımınıza ihtiyacım var ne yaptıysa bl kilidini acamadım. bütün sistemleri denedim. normal açmak istedim telefonu görmüyor. bütün driveler yüklü. farklı programlarka denedim herşey oluyor ama kilit açılmıyor. anlamadım gitti. yanlış birşeymi yapıyorum. bilgisi olan...
Selam arkadaşlar. Telefonumda global 12.1.4 yüklü ve hiç memnun değilim. Yüklediğime çok pişmanım. Sürüm düşürmek istiyorum. Ayrıca düşüreceğim romu nerede bulabilirim. Bana sırasıyla yapmam gerekenleri anlatacak biri varmı. Şimdiden teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar. Son güncelleme yaptığımdan mı bilmiyorum (12.1.4) telefonu
şarjdan 100 de çekiyorum ve 90 a kadar ışık hızıyla düşüyor. Yedi sekiz saat ekran süresi alırken şimdi 5 saat bile anca alıyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir...
Arkadaşlar bu adımsayarı kapatma şansımız yokmu. Temayı bile değiştirsem sürekli sayıyor. Herhangi bir uygulaması falan varmı silsek. Tamamen kaldırsak. Şimdiden teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar. mi 9t telefonumda miui 11 global kullanıyordum. Bugün akşama kadar room araştırması yaptım ve en sonunda miroom u yüklemeye karar verdim. Şuan itibariyle telefonuma kurmuş bulunmaktayım ve ilk incelemelerim sonucunda hakikaten mükkemmel diyebilirim. Bütün roomların...
Selam arkadaşlar. Mi 9t Global rom kullanıyorum. En stabil çalışıp şarj konusunda olsun hız olsun test eden arkadaşlar varsa onlara soruyorum. Mi 9t için en iyi rom hangisidir. Şimdiden teşekkür eederim.