erhangulenc kullanıcısının son içeriği

1. erhangulenc

Soru MIUI 14

Selam arkadaşlar. 11t den düşük bazı modellere bile 14 gelirken bize neden hala gelmiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Yada bir tarih.
  2. erhangulenc

Soru İmei kapanma

Selam arkadaşlar. Merak ettim acaba aramızda İki hattında günü geçip imeisi kapanan varmı. İmei attırmak için bekleyen. Telefonu kullanım dışı olan.
  3. erhangulenc

Soru Ekran Süresi sıkıntısı

Selam arkadaşlar. Endonezya rom kullanan arkadaşlar sizdede ekran süresi belirli bir saat sonra sıfırlanıyormu acaba. En son baktığımda dün akşam 4 saatin üzerindeydi şimdi bir daha baktım 3 saatlerde. Anormal bir durum. Bilgisi olan varmı acaba.
  4. erhangulenc

Soru Güncelleme

Selam arkadaşlar. Telefonum 12.5 te 13.08 güncellemesi var ama yapmadım. yapmalımıyım sizce. Bazı olumsuz şeyler duyuyoruz. Şarj konusunda falan. Düşünceleriniz nelerdir...
  5. erhangulenc

Yardım Süper duvar kağıtları temalardan kayboldu. Acil yardım

Arkadaşlar süper duvar kağıtları temalardan kayboldu. Süper duvar kağıtları seçeneği yok şuan. Bir türlü bulamadım. Sebebini bilen var mı acaba.
  6. erhangulenc

Soru Şarj aleti

Selam arkadaşlar. Bugün farklı bir şarj aleti ile telefonu şarj edeyim dedim. Yüzde kırka kadar hızlı geldi. Yüzde kırk tan sonra acaip yavaşladı. Sizde de aynı şekilde mi arkadaşlar. Deneyen oldu mu.
  7. erhangulenc

Yardım Bootloader kilit açamıyorum.......

arkadaşlar selam. yardımınıza ihtiyacım var ne yaptıysa bl kilidini acamadım. bütün sistemleri denedim. normal açmak istedim telefonu görmüyor. bütün driveler yüklü. farklı programlarka denedim herşey oluyor ama kilit açılmıyor. anlamadım gitti. yanlış birşeymi yapıyorum. bilgisi olan...
  8. erhangulenc

Yardım Sürüm düşürmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

Selam arkadaşlar. Telefonumda global 12.1.4 yüklü ve hiç memnun değilim. Yüklediğime çok pişmanım. Sürüm düşürmek istiyorum. Ayrıca düşüreceğim romu nerede bulabilirim. Bana sırasıyla yapmam gerekenleri anlatacak biri varmı. Şimdiden teşekkür ederim.
  9. erhangulenc

Rom V12.5.2. 0 çin romunu kullanan varmı arkadaşlar

V12.5.2.0 çin romunu kullanan varmı arkadaşlar. Tavsiye edermisiniz....
  10. erhangulenc

Yardım Şarj sıkıntısı

Selam arkadaşlar. Son güncelleme yaptığımdan mı bilmiyorum (12.1.4) telefonu şarjdan 100 de çekiyorum ve 90 a kadar ışık hızıyla düşüyor. Yedi sekiz saat ekran süresi alırken şimdi 5 saat bile anca alıyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir...
  11. erhangulenc

Yardım Adım sayar kapatma

Arkadaşlar bu adımsayarı kapatma şansımız yokmu. Temayı bile değiştirsem sürekli sayıyor. Herhangi bir uygulaması falan varmı silsek. Tamamen kaldırsak. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. erhangulenc

Rom Mi 9t Miroom Yükledim....

Selam arkadaşlar. mi 9t telefonumda miui 11 global kullanıyordum. Bugün akşama kadar room araştırması yaptım ve en sonunda miroom u yüklemeye karar verdim. Şuan itibariyle telefonuma kurmuş bulunmaktayım ve ilk incelemelerim sonucunda hakikaten mükkemmel diyebilirim. Bütün roomların...
  13. erhangulenc

Soru En iyi Rom

Selam arkadaşlar. Mi 9t Global rom kullanıyorum. En stabil çalışıp şarj konusunda olsun hız olsun test eden arkadaşlar varsa onlara soruyorum. Mi 9t için en iyi rom hangisidir. Şimdiden teşekkür eederim.
Üst Alt