erhangorgun kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Eu rom yüklemek için

Arkadaşlar telefonu alalı 3 hafta oldu. Grobal kararlı 12.0.1 yüklü hiç güncelleme yapmadım. Eu rom yüklemek istiyorum, twrp ve rom konularına aşinayım. Kilit açıp sorunsuz rom yükleyeceğim link varmı? Şimdiden teşekkür.
  2. E

Soru Poco x3 nfc (NFC) hatası

Arkadaşlar yurt içi poco x3 nfc 12.0.1 grobal kararlı kullanıyorum. Başka bir telefona yaklaştırınca NFC İngilizce uygulama kullanılamıyor diye hata veriyor. Temassız ödemede yapılmıyor. İnterneten baktığım kadarıyla rom ile alakalı bu doğrumu? İlla Custom rommu yükleme gerekiyor?
  3. E

Yardım Chrome dan mi taracıya yer imlerimi aktarma

Arkadaşlar Mi tarayıcı kullanıyorum, Chrome dan yer imleri ve şifreleri nasıl basit bir şekilde alabilirim. Telefon mi note3 rootlu. Teşekkür...
  4. E

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Eu rom stabil v10.4.1 kullanıyorum, 10.4.2 kurayım mı? yakın zamanda miui11 gelirmi bekleyelimmi?
  5. E

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

Twrp den yüklüyorum, magiks modüle Twrp den yüklüyorum, magiks modüle eklemiyor kardeşim nedendir?
  6. E

Soru Eu Rom 10.3.1.0 için Google Camera

Bunları yaparak gcam kurabilen varmı? Bir türlü kuramadım.
  7. E

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Üstat eu 10.2.3.0 dan güncelleme paketinden seçten 10.3.1.0 a geçsek olurmu? twrp den mi geçmek lazım?
  8. E

Mod Xiaomi Mi Note 3 Tüm Romlar İçin Google Camera (BETA DAHİL)

hocam ilk verilen apk durduruldu hatası veriyordu. sizin paylaştığınızı kurdum bu seferde ön kamera çalışmıyor. nerede hata yapmış olabilirim?
Üst Alt