erhangorgun kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Google otomatik bilgi doldurma sorunu

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Chrome ile alakalı bence klavye ile ilgili değil başka tarayıcı ile yapmıyor çünkü. Sorunu çözebilen varmı?
  2. E

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam manuel olarak nasıl yükleyeceğiz? konuda buladım.
  3. E

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler, 12.0.7 güncellemesini yükledim. 12.5.1 direkt geldi
  4. E

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

125.1 Tr romunu indirip güncelleyiciden yükleyebilirmiyim
  5. E

12.0.7 güncellemesini yüklemeden recovery indirme bağlantısından sistem güncelleyiciden yükleyebilirmiyiz?
  6. E

Yardım Eu rom yüklemek için

Tamamdır çok teşekkür ederim
  7. E

Yardım Eu rom yüklemek için

Arkadaşlar telefonu alalı 3 hafta oldu. Grobal kararlı 12.0.1 yüklü hiç güncelleme yapmadım. Eu rom yüklemek istiyorum, twrp ve rom konularına aşinayım. Kilit açıp sorunsuz rom yükleyeceğim link varmı? Şimdiden teşekkür.
  8. E

Soru Poco x3 nfc (NFC) hatası

Eyvallah hocam çok sağolasın deneyeceğim.
  9. E

Teşekkürler arkadaşlar, geliştirici seçeneklerinde nfc hakkında hiç birşey yok. Rom' lamı alakalı acaba
  10. E

Arkadaşlar yurt içi poco x3 nfc 12.0.1 grobal kararlı kullanıyorum. Başka bir telefona yaklaştırınca NFC İngilizce uygulama kullanılamıyor diye hata veriyor. Temassız ödemede yapılmıyor. İnterneten baktığım kadarıyla rom ile alakalı bu doğrumu? İlla Custom rommu yükleme gerekiyor?
  11. E

Soru Mi Note 3 - Custom Rom ?

Arkadaşlar eu rom stabil v11 kullanıyorum, miroom önerirmisimiz kamera ve pil performansı için yükleyeceğim. Birde link verirmisiniz miroom için
  12. E

Yardım Chrome dan mi taracıya yer imlerimi aktarma

Arkadaşlar Mi tarayıcı kullanıyorum, Chrome dan yer imleri ve şifreleri nasıl basit bir şekilde alabilirim. Telefon mi note3 rootlu. Teşekkür...
  13. E

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Arkadaşlar vodafone kullanıyorum ve hattım kendi kendine gidiyor yani çekmiyor. Telefonu kapatıp açınca hat geliyor. Hattanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sanki eu rom v11. 0.2 yükledikten sonra böyle olmaya başladı veya bana öyle geliyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı sizce ne yapmam gerekir...
  14. E

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Eu rom stabil v10.4.1 kullanıyorum, 10.4.2 kurayım mı? yakın zamanda miui11 gelirmi bekleyelimmi?
Üst Alt