erhanbicer kullanıcısının son içeriği

1. E

Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık 155₺

1 saat once 199₺ idi pahalıymış miuiturkiye marketten alacaktım forumdan yorumlarına bakayım dedim hepsiburada indirimine rastladım. güzel oldu :)
  2. E

Yardım Kendiliğinden Google Asistan Açılıyor [ÇÖZÜLDÜ]

Hocam ilk mesajda çözümü yazıyor. Yalnız benim çözümümde telefonunuzun rootlu olması gerekiyor.
  3. E

Rom [Pie Son Sürüm] Mi 9 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta ve V10.2.16.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Telefonun otomatik güncelleme kısmında 9.8.1 güncellemesi gözüküyor. Oradan indirip mi kurmaliyim? Yoksa burada ki linki indirip twrp ile mi yukseltmeliyim?
  4. E

Mod Kullandığınız Magisk modülleri neler?

Allah iyiliğinizi versin. sazan gibi atladım Mi9 cihaza bunu kurdum bootloop'a düştüm. Alttaki linkin 2. methoduyla ancak sorunu çözdüm. benim gibi sazanlara duyurulur. How to Uninstall Magisk Module Using TWRP Recovery | MagiskRoot
  5. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Bu romun özelliği nedir ki ücret ödeyelim?
  6. E

Yardım Bluetooth Kulaklık Önerisi

Xiaomi redmi airdots yeni çıktı ve indirimde
  7. E

araştırmalarım sonucu bu sorun yazılısal bir bug olduğu yönünde sonuçlandı. bu sebepten ötürü magisk ile al butonunu tamamen devre dışı bıraktım. Aşağıda ki linkten ilgili konuya göz atabilirsiniz. Çoğu kişi bu olaydan dolayı muzdarip. Gerçektende çok can sıkıcı bir olay çünkü. Al butonunu...
  8. E

Çok sükür öyle bir problemim yok dostum. ama o özellik bende kapalı. asistanı komple silsem çözülür mü bilmiyorum. bi deniyeyim.
  9. E

Al tuşuyla alakası yok hocam. Kılıflı kilifsiz Telefonu kitliyorum kenera koyuyorum. Arada bir kendi kendine tuş kilidini açmaya calisiyor. O halde iken tuş kilidini açtığımda Google asistan karşıma çıkıyor. Acayip sinir oldum bu duruma.. çözüm bilen yok mu acaba.
  10. E

Merhaba, Yaklaşık 1 aydır mi 9 kullanıcısıyım. Bugüne kadar olan tek sıkıntım cihaz ekran kilidindeyken kendi kendine google asistanı açmaya çalışıyor. Sorunu çözmek adına Google Asistanı da komple kapattım fakat halen kendi kendine ekran kilidini açmaya çalışıyor. Böyle bir sorun yaşayan...
  11. E

Yardım Pil sorunu

Bende sanki telefona root attıktan sonra pilin hızlı bir şekilde tükendiğini düşünüyorum. Yüklediğim viper, YouTube vanced. Anlamadım gitti
  12. E

Recovery Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.0-0524 Tek Tuş Yükleme Aracı

Rootu atınca bi kendime geldim. :) Kurtuldum su nalet reklamlardan. Ayrıca bir soru olacaktı. Viper4android FX i mi9 cihazıma kurdum. Ayarlarimida bir güzel yaptım. Ancak herhangi bir müzik dinleme esnasında viper uygulamasını açmam gerekiyor. Kapattigimda yerel ses ayarlarına dönüyor. Bunu...
  13. E

Recovery Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.0-0524 Tek Tuş Yükleme Aracı

şükür bugün bootlader kilidim açıldı.. Mutlu bana birşeyler oluyo mutlu :D
  14. E

İnceleme Mi 9 Ekran koruyucu

Ben hepsiburada dan Spigen markalısını aldım. Dokunma hissiyatı olarak çok çok memnun kaldım fakat üstte ki arkadaşın dediği gibi ufakta olsa kenarındaki siyah şerit ekranın içinde kalıyor.
Üst Alt