Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun otomatik güncelleme kısmında 9.8.1 güncellemesi gözüküyor. Oradan indirip mi kurmaliyim? Yoksa burada ki linki indirip twrp ile mi yukseltmeliyim?
Allah iyiliğinizi versin. sazan gibi atladım Mi9 cihaza bunu kurdum bootloop'a düştüm. Alttaki linkin 2. methoduyla ancak sorunu çözdüm. benim gibi sazanlara duyurulur.
How to Uninstall Magisk Module Using TWRP Recovery | MagiskRoot
araştırmalarım sonucu bu sorun yazılısal bir bug olduğu yönünde sonuçlandı. bu sebepten ötürü magisk ile al butonunu tamamen devre dışı bıraktım.
Aşağıda ki linkten ilgili konuya göz atabilirsiniz. Çoğu kişi bu olaydan dolayı muzdarip. Gerçektende çok can sıkıcı bir olay çünkü. Al butonunu...
Al tuşuyla alakası yok hocam. Kılıflı kilifsiz Telefonu kitliyorum kenera koyuyorum. Arada bir kendi kendine tuş kilidini açmaya calisiyor. O halde iken tuş kilidini açtığımda Google asistan karşıma çıkıyor. Acayip sinir oldum bu duruma.. çözüm bilen yok mu acaba.
Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır mi 9 kullanıcısıyım. Bugüne kadar olan tek sıkıntım cihaz ekran kilidindeyken kendi kendine google asistanı açmaya çalışıyor.
Sorunu çözmek adına Google Asistanı da komple kapattım fakat halen kendi kendine ekran kilidini açmaya çalışıyor.
Böyle bir sorun yaşayan...
Rootu atınca bi kendime geldim. :) Kurtuldum su nalet reklamlardan.
Ayrıca bir soru olacaktı. Viper4android FX i mi9 cihazıma kurdum. Ayarlarimida bir güzel yaptım. Ancak herhangi bir müzik dinleme esnasında viper uygulamasını açmam gerekiyor. Kapattigimda yerel ses ayarlarına dönüyor. Bunu...
Ben hepsiburada dan Spigen markalısını aldım. Dokunma hissiyatı olarak çok çok memnun kaldım fakat üstte ki arkadaşın dediği gibi ufakta olsa kenarındaki siyah şerit ekranın içinde kalıyor.