Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önceden çok xiaomi kullandım bootloader açıp custom rom vs yaptım işlere yabancı değilim yani biliyorum hocam ben sizden fiyat alacağım bu çin versiyonu ya fake rom var yetkili hesap lazımmış galiba o yüzden fiyat sorayım dedim toplam ne tutar diye bugün telefonu alabilirim bi tane buldum da
Hocam nothing ile Google IMEI işlemi çok basit googleye bakarak yapabilirsiniz ben IMEI yi baz alarak öneride bulundum yanlış anlaşılmasın ama bütçenizi bilmiyorum ama pixel9 var piyasada 25civari nothing phone 2 var 20civari siz bilirsiniz karar sizin
Ben de buldum 16gb ram versiyonlusunu 10500tl ye 2aylik rom mifirm deki global rom koduyla uyuşuyor fake rom değil galiba ama Çin cihazı sıkıntı olurmu yarın alacagim
Kamera yeşil çekiyor indir rom denemedim ama çıt çıt ses geliyordu telefoncu onu yaptı ama kamerayı yapamadı çözüm india rom deniliyo bazı yerlerde ama deneyeceğim ne yapabilirim?