Erhan5561 kullanıcısının son içeriği

1. Erhan5561

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Tamam hocam sizin dediğinizi yaptım ben şimdi başarıyla sonuçlandı yani işe yarıyor taktik
  2. Erhan5561

hesap ekledi topluluk ama kilit açma yerinde doğrulanamadı diyor geliştirici seçeneklşeri
  3. Erhan5561

tamam ama hata veriyo couldnt la başlayan
  4. Erhan5561

internetim 35mbps 4tane token var süreleri ne yaparsam olur dün yaptım kota doldu
  5. Erhan5561

Soru Mİ 14T mi Redmi Note 13 Pro Plus mu

anladım hocam bende fake rom olduğu için size danışıyorum (: 16ram 512lik versiyon hocam fiyatı bana iletirmisin
  6. Erhan5561

daha önceden çok xiaomi kullandım bootloader açıp custom rom vs yaptım işlere yabancı değilim yani biliyorum hocam ben sizden fiyat alacağım bu çin versiyonu ya fake rom var yetkili hesap lazımmış galiba o yüzden fiyat sorayım dedim toplam ne tutar diye bugün telefonu alabilirim bi tane buldum da
  7. Erhan5561

13 pro plus ne olur hocam öğrenciyim güzel bi fiyat söyle bootloader açıldıktan sonra istediğim romu kurarım degilmi
  8. Erhan5561

H.kadioglu hocam yukarıda belirttiğim cihazın toplam masrafı ne olur bootloader açıp normale döndürme ve malum iş
  9. Erhan5561

Tavsiye Yurt dışından cep telefonu alacağım, kolay ımeı atılması gerekiyor, ısınma , donma sorunu olmayan şarjı uzun giden bir marka model öneriniz var mı?

Hocam nothing ile Google IMEI işlemi çok basit googleye bakarak yapabilirsiniz ben IMEI yi baz alarak öneride bulundum yanlış anlaşılmasın ama bütçenizi bilmiyorum ama pixel9 var piyasada 25civari nothing phone 2 var 20civari siz bilirsiniz karar sizin
  10. Erhan5561

Ben de buldum 16gb ram versiyonlusunu 10500tl ye 2aylik rom mifirm deki global rom koduyla uyuşuyor fake rom değil galiba ama Çin cihazı sıkıntı olurmu yarın alacagim
  11. Erhan5561

veya bu bütçede ne alınabilir bütcem max 12000
  12. Erhan5561

Tavsiye Yurt dışından cep telefonu alacağım, kolay ımeı atılması gerekiyor, ısınma , donma sorunu olmayan şarjı uzun giden bir marka model öneriniz var mı?

illa xiaomi olmayacaksa nothing ve google serisi önerebilirim imei konusunda ve hız konusunda imei işlşemleri çok basit çünkü
  13. Erhan5561

Yardım Redmi note 10 pro sweet kamera yeşil

G ile bitiyor global galiba şuan içinde hint romu var pro max yazıyor
  14. Erhan5561

Yardım Redmi note 10 pro sweet kamera yeşil

Kamera yeşil çekiyor indir rom denemedim ama çıt çıt ses geliyordu telefoncu onu yaptı ama kamerayı yapamadı çözüm india rom deniliyo bazı yerlerde ama deneyeceğim ne yapabilirim?
  15. Erhan5561

Soru mi 8 (dipper) rom tavsiye

ne romu tavsiye edersiniz
Üst Alt