erhan kullanıcısının son içeriği

1. erhan

Soru Telefon açılmıyor

2 gün önce cihaz videodaki gibi olmaya başladı kendi kendine. deji batarya sipariş ettim , değiştirdik yine aynısı oluyor. sanırım edl moddan işlemler yapılıyor. Ankarada yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?
  2. erhan

Çözüldü Youtube Vanced Oturum Açma Sorunu

Aynen dediğin gibi yaptım oldu üstad. Youtube olarak görünoyr ama tıklayınca vanced olarak açılıyor. Allah razı olsun.
  3. erhan

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Beyler adim adim nasıl kurabilirim. Bi rehber varmı acaba?
  4. erhan

Yardım Kalitesizlik Pişmanlık

En çok hangi model mi satilıyor
  5. erhan

Yardım kamerada cızırtı

Çok şükür performansta sıkıntı yok ama. Gittigi yere kadar devam inşallah.
  6. erhan

Yardım kamerada cızırtı

malesef çözülmedi üstad. çok sağol yinede.
  7. erhan

Yardım kamerada cızırtı

hah aynı bu samsungtaki gibi oluyor. birazdan deniyorum. şimdi format attım yeni kurulum yapıyorum.
  8. erhan

Yardım kamerada cızırtı

yazılımdan sanıyordum ama Lineage OS , stabil, xiaomi eu en son çıkanı vs de kurdum hala cızırtı var. biraz tıklattım parmağımla yine sürekli fokus yapmaya çalışıyor fotoda titriyor kamerada da cızıııırttt diye uzun bir cızırdama oluyor fokus yapmaya çalışırken. sanırım darbe almış cihaz...
  9. erhan

Yardım kamerada cızırtı

beyler kamerasından cızırtı gelen var mı ? gcam yükedikten sonra oldu sanki bende. Güneşli ortamda fokuslarken cızırdıyor. bide kameranın yanına parmağımla hafif tıklayınca cızırtı geliyor.
  10. erhan

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

mi5s batarya kaça değişir?
  11. erhan

Haber Mi 5s - Epic ROM 8.7.31 Yayınlandı!

Beyler 8.8.9 epic romu yükledim. Face id gitmiş. Çok keyfim kaçtı geri gelir mi dersiniz? Yoksa geri dönüş mü yapsam. Face id li en stabil epic hangisi acaba onu yükleyim. Gelmeyecekse.
  12. erhan

Soru Xiaomi.eu mu MIUI Pro mu?

Mi5s için hangisini tavsiye edersiniz?
  13. erhan

Soru Xiaomi.eu mu MIUI Pro mu?

Xiaomi.eu da face id var mı?
  14. erhan

Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

o ses değişmez mi çok tırt
  15. erhan

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Mi5s kullanıyorum. Miui 9 a geçtim. Cihaz ateş ediyor :) ama şarjı hızlı gitmeye başladı sanki var mı bunun bi çözümü? Format atmak istemiyorum. Formatsiz bir yolu varmı beyler?
Üst Alt