erguvan kullanıcısının son içeriği

1. E

HyperOS POCO M8 Pro 5G (flourite ) için resmi yazılım

kardeşim resmi sitesinde fiyatı uygun kaçak köçek cihazlara para vermeyin. Sanki bedavaya mı garantili cihaz arasında çok fark yok fiyat bakımından..
  2. E

İnceleme Poco M8 Pro 5G

bunun yurtdışı olanına atılmıyor. şuanda da yok piyasada ve Xiaomi cihazlarının çoğuna imei atılmıyor. direnç yapılan cihazları ise anakarta müdahale olduğu için ister istemez sıkıntı sorun çıkıyor. Yurtdışı almayın paranız çöp olmasın. özellikle Pttavm sitesinde kesinlikle telefon almayın orada...
  3. E

HyperOS POCO M8 Pro 5G (flourite ) için resmi yazılım

POCO M8 Pro 5G yazılımı Buradan indirebilirsiniz
  4. E

İnceleme Poco M8 Pro 5G

Xiaomi Poco M8 Pro 5G Teknik Özellikler Boyutlar: 163,34 x 78,31 x 8,31 mm Ağırlık: 206 g Koruma: IP68/69 Renkler: Siyah / Yeşil / Gümüş İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 4 1x 2,7 GHz, 4x 2,4 GHz, 3x 1,8 GHz Çekirdek sayısı: 8 Grafik işlemci: Adreno 810 RAM: 8, 12 GB Lpddr4x 2133 MHz...
  5. E

Yardım Server kayıtlı Xiaomi 15 mi Xiaomi 15T pro mu alınmalı fiyatları birbirine çok yakın

Zaten server kayıtlı şimdilik o istediğiniz fiyatlarda sadece 15 t ve t pro var. Geri kalan diğer xiaomi cihazların hiç biri kayıt olmuyor.yeni eski buna dahildir. Direnç yapılan cihazda çöp oluyor. O kadar para veriyorsanız yarın poco M8 pro çıkıyor.garantili Birde garantili poco F7 kesinlikle...
  6. E

Soru Distribütör garantili diye ithalat ürünü gönderdiler..

Ben sim takmadım hiç kullanmadım ne bileyim kutuyu açıp tekrar yarım saat içinde kargoya verdim.
  7. E

Soru Distribütör garantili diye ithalat ürünü gönderdiler..

Arkadaşlar kardeşime internet üzerinden xiaomi marka cep telefonu aldım. Ürünü almadan önce özellikle dikkat ettim.Disbrt ürünü diye başlıkta da öyle yazıyor. Telefon gelince açmadan kutusunu açtım telefona bakınca telefon ce yazısı yok üzerinde piyasada satılan muhtemelen çin yada Hindistan...
  8. E

Soru Redmi Note 13 Pro 5G

arkadaşlar bu telefonun sıfırını almak istiyorum. Distribütör 14 bin civarında 8/256 olanı alma niyetindeyim. Yurtdışı cihazlarda Media tek haricinde Snapdragon cihazları direnç yapıyorlar ki güvenli değil. bu cihazı mı alsam yoksa mi 15 t yi 18 bine alsam ne dersiniz. şimdiden teşekkürler
  9. E

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

arkadaşlar snapdragon işlemciler de sorun olmuyormuş bu sorun mediatek te varmış doğru mu
  10. E

Rehber Windows 10 Xiaomi Mtp Sorunu Çözümü

Eyvallah kardeşim yoksa telefonu kırıyordum 😀
  11. E

Rehber Windows 10 Xiaomi Mtp Sorunu Çözümü

YA KARDEŞİM seni ALLAH gönderdi bir tanesin eyvallah
Üst Alt