Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direk yükleniyor zaten ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.
WhatsApp boot kilidi açan telefonları ve hesapları banlıyor .
WhatsApp banı kaldırmak için boot kilidi kapatmak yeterli olacaktır.
Bu arada cihazı sattım şimdilik redmi 14 4g kullanıyorum.
.
arkadaşlar 30 günü aşkın hesabım var.son bir aydır boot kilidi açmadım hesabı telefonla bir haftadır eşleştirdim.Ama mi unlock yapınca Couldn't unlock more devices hatası alıyorum cihazım global sorun ne olabilir ki
server kaydını yaptım telefonun şebekesi eskisi gibi çekmemeye başladı.Adam eski bir telefon imei ni atmış.ondan olacak ki telefon interneti 25 kb geçmiyordu.
5 g uyumlu imei eklenmeli yoksa telefon çekmiyor
Arkadaşlar konu açtım ama umarım yasak değildir.
Redmi note 14 pro plus global cihazıma server kaydı yapsam.
Boot kilidini açıp eu rom yükleyebilir miyim
çin değil ustad orjinal global cihaz sorgulama yaptım çünkü boot kilidini ben açmıştım.boot kilidini whatsap için kapatmak zorundayım.kapatıp tekrar açsam whasap kulanabilirmiyim..
akadaşlar whatsap ban yedim.sorunu araştırınca boot kilidinin açık olmasından kaynaklı cihazımda whasp uygulamasını kullanamıyorum.Bu sebepten dolayı kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapılacağını biliyorum.ama riskli olduğunu söyleyenler var.Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlardan yardım...
Numaramı başka cihazda denedim çalışmıyor kendi cihazımda olan resmi uygulama kullanın hatası veriyor.
Ama başka numarayı telefonumdan açabiliyorum.
Benim sadece numaram engellenmiş.numaramı da değişemem bekliyorum.
WhatsApp hastası değilim mecburen herkes onu kullanıyor.
Birde yedeklerim var...
EliteRomLite v1.15 HyperOS 2.0.2.0 GlobalStabil A15 OS2.0
Cihazlar:
Redmi Note 14 Pro + 5G #Amethyst
Tarih: 01/05/2025
Arkadaşlar romu yükledim.Eu roma göre çok çok daha stabil eu romda telefon kasılıyordu.
Bazen de şekebe sorunu vardı sanki öyle düşünüyorum.
Elite rom gerçekten iyi ayrıca çok...