ergincoskun kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 9 Cep Modu Ayarı

evet yok, arkadaşlar elinde mi 9 olup cep modu olan var mı, tahminlere göre yorum yapmayalım.
  2. E

aynen ben de yeni güncellemeyi yaptım, dediğin gibi cep modu geliyor dedi ancak ne kadar baktıysam menüde yok, gene koymamışlar nasıl iştir anlamadım.
  3. E

10.2.24.0 sürümünü kullanıyorum 1558955720 Siz hangi telefonu kullanıyorsunuz şuan, eğer mi9 kullanıyorsanız bu problemi test etmek için telefonu tuş kilidi konumına alın yani ekran kapalı olsun sonra ekranın üst kısmını iletken olmayan birseyle kapatın ve uyandırma tuşuna basın, sonra ekranda...
  4. E

Sorun bununla düzelmiyor cihazda cep modu yok Normalde telefonu cebimize koyduğumuzda yakınlık sensörü sayesinde dokunmaları algılamaması gerekiyor ancak Muhtemelen yazılımsal bir hata sebebiyle tuşlar kilitliyken bu özellik aktif olmuyor acaba dedim yakınlık sensörünü de mi arıza var aslında...
  5. E

aynı sorun bende de var, ne yaptıysam düzelmiyor, Mi 9 cebimde kendiliginden tuşlara başıldığında dokunmatik kısmı da aktif olup kendi kendine istemsiz dokunma oluyor, hatta kaç sefer yanlış şifre girişi yüzünden telefonum geçici olarak kilitlendi, xiaomi türkiye garantili cihaz, evofone aradım...
Üst Alt