erenxq kullanıcısının son içeriği

1. erenxq

Yardım Netcut Apatch ile çalışmıyor yardım.

Tek bir uygulama için tüm düzeni bozasım gelmiyor açıkçası eski bir yedek cihaz alıp magisk ile halletmesi daha pratik;
  2. erenxq

Magisk,apatch ,kernelsu ,sukisu ultra hepsini tek tek kurdum hatta farklı bir 14 ultra ile denedim fakat şunu fark ettim uygulama hyperos ile çalışmıyor Apatchta olsa magiskte olsa miuide çalışıyor yani sorun hyperos olmasından kaynaklı
  3. erenxq

kernelsu ilede çalışmadı
  4. erenxq

Kurulum şekli nasıl olacak?
  5. erenxq

Bankacılıkla sorun yaşar mıyım birde bu dediklerinizi hiç kullanmadim ondan dolayı Bilgi verirmisiniz
  6. erenxq

Mi 14 ultra nasıl eski hocam?
  7. erenxq

Acaba magisk kurup sonra tkrr apatch kursam bendede çalışır mi tabi miui 14 ile hyperos 3 farkida olurmu diye düşünüyorum
  8. erenxq

Hocam nasıl calistirabildiniz soylermisiniz adım adım bende bir yapayım 1766653441 Chatgpt ile konuyu biraz araştırdım fakat sorunun kernel ile ilgili yada sizin daha onceden magisk kullanıp sonra apatch geçme gibi bir durum soz konusu oldugunu yazdi hocam geri dönüşünuzu bekliyorum
  9. erenxq

Nasıl hocam 1766593383 Hocam bendede uygulama giriyor fakat taramiyor ağları bulmuyor
  10. erenxq

Başka türlü nasıl iletebilirim hocam 1766463694 https://drive.google.com/file/d/1m-HqKR_B5cX_GcKWLJRP68DzV2pZDJQC/view?usp=drivesdk
  11. erenxq

Var mevcut bırakıyorum hemen. https://drive.google.com/file/d/1qH8kD-vhX14NaZJ91wG-0d8EdHpw7WP7/view?usp=drivesdk
  12. erenxq

Çok yardımcı oldunuz hocam cevaplarınız için sağolun 1766429017 Emin olun alternatif bulmuş olsam ztn burda konu açmazdım
  13. erenxq

Açtım ama durum yinede aynı
  14. erenxq

Hayır kapalı
  15. erenxq

Alternatif yok programda daha pratik açıkçası 1766265971 Çözümün nasıl olduğunu yazsanız belki çözerim hocam
Üst Alt