erentr02 kullanıcısının son içeriği

1. erentr02

Çözüldü Akşamdan sabaha şarjım çok gidiyor

Herkese iyi günler Xiaomi Mi 9 SE cihazım yaklaşık 2-3 yıldır bende bu cihazla uzun bir tecrübem var. Bunu bataryası içinde diyebilirim akşamdan sabaha %4 giden şarjı artık %8- %9 gitmeye başladı tabi bu sıralar Mi Band 5 aldım telefonla eşleştirdim buna etki eder mi? Açık özellikler: 1- Konum...
  2. erentr02

Soru Xiaomi mi 9se'mi yoksa Redmi note 8'mi?

Arkadaslar hangi telefon daha iyi redmi note 8 mi yoksa mi 9se mi
  3. erentr02

Rom Mi 8se icin miui 1w rom varmı?

Selamlar ben ota olarak yuklenebilecek miui 12 mi 8se romu ariyorum varsa atabilirmisiniz?
  4. erentr02

Yardım Miui 12.0.2 bildirim menusunde sarkinin calacagi yeri ayarlayamiyorum

Cihazim mi 9se miui optimizasyonu acip kapadiktan sonra sikinti yaratti ya da miui 12.0.2 den sonra boyle yapti sarkinin calacagi yeri kucuk noktali seyle ayarlayabiliyorduk
  5. erentr02

Yardım Xiaomi mi 9 se android 10 pil sağlığı öğrenme

Cihazim android 10 olduktan sonra *#*#6485#*#* da mf 05 ve mf 06 yi goremiyorum
  6. erentr02

Yardım Xiaomi mi serisi android 10 cihazlarda pil sağlığı öğrenme

Konuda acikladigim gibi *#*#6485#*#* yapinca mf 05 mf 06 cikmiyor
  7. erentr02

Soru Xiaomi mi 9 se de boatler kilidim acik kapatirsam imei gidermi

Yardim edin mi 9 se cihazim boatler kilidi acik kapatirsam sorun olurmu
  8. erentr02

Soru Xiaomi mi 9 se boatler kildini yani oem kildini kapatirsam imei uçarmı

Baslikta yaziyor zaten boatler kildini kapatirsam imei ucarmi 1599592971 Cihaz mi 9 se
  9. erentr02

Yardım Xiaomi twrp sorun

Mi 9 se cihazıma twrp attım fakat acilmiyor hattaminimal adb ye fastboot boot mi9se.img yazdigimda sadece telefon aciliyor kendim twrp moduna girmeye calistigimda ise karsima mi recovery cikiyor bunun ne oldugunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. erentr02

Yardım Xiaomi mi 9 se twrp sorunu

Minimal abd ile root atmaya calisirken fastboot modunda pc telefonu gormuyor...
Üst Alt