erensuadiye kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü poco m3 mıuı 14

Hocam recovery ile mi attınız yoksa flash lamı 1683008060 Recovery ile yaptıysanız hangi recovery
  2. E

Yardım Telefon kapandı ve açılmadı

Hocam benim telefonda bu sorun vade bide üstüne telefon yazılımsal olarak çöktü twrpden rom atabilirim ama telefon açılmıyor
  3. E

Garanti değil de parayla serviste yaparlar mı ya da size nasıl gönderebiliriz yapmanız için
  4. E

Hocam ben yetkili Xiaomi servisine gitsem yapabilirlermi
  5. E

Rom poco m3 Miui 13 eu beta port rom

Kankam nasıl kurdun ve lag derken
  6. E

A Adam normal kurulum yapın diyor da ya brick olursa korkusu var
  7. E

Kardeşler port rom nasıl yüklenir geçen bitane port rom yüklediğide telefon brick olmuştu da yardımcı olurmusunuz
  8. E

Kardeş ben diğer forumlarda yeni entegre almak gerekiyor diyordu senin dediğin ise yerini değiştirme 1644165653 Kanka şimdi bizim burdakiler hep kazıkçı olduğu için korkuyorum
  9. E

Az önce telefon açıldı ama bilerek kapattım kesin çözümü anlatırmısınız
  10. E

Batarya çıkarıp bekletmeyi denedim ama olmadı sonra bataryayı söküp şarja taktım batarya yokken şarj kutusu animasyonu geldi 1644160127 Tamam peki ben şimdi nasıl açabilirim telefonu kapanacağını biliyorum ama şuan nasıl açarım 1644160543 Abi o telefonun neresi tam olarak anlayamadım 1644160878
  11. E

Ama bendeki şarjı bitince açılıyor eminim 3 defa yaşadım Ve telefoncuya ne demem gerekiyor sorunu anlaması için
  12. E

Yok pili değiştirip te denedim 1644138363 Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü geçen yeni bir rom yüklerken hata yaptım galiba ve reboota bastığımda açılmadı ilk defa orda oldu 1644138387 Evde halledilir mi yoksa telefoncuya ne demem gerek
  13. E

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Sa 1644085636 Sa
  14. E

Yardım Poco m3 telefonum kapandı hiç tepki vermiyor.

Kardeşim benim de aynı sorun ben de yeni konu aćtım
  15. E

kardeşler şimdi telefonda oyun oynuyordum şarj bitti sonra ben de şarja takıyım dedim açılmadı sonra telefonu açtım ve pil soketini çıkarıp taktım açıldı 1 hafta falan sonra yeni rom yüklicektim recoveryye girmek için telefonu kapattım yine açılmadı herşeyi yaptık bi 10 gün sonra (galiba pili...
Üst Alt