Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masik+P+Lavender kullanıyodum onun üstünden Masik X 16.1 lavender a geçicektim bu sorunu verdi. 3 wipe ile ( dalvik cache & cache & system ) yaptım yine aynı hatayı verdi ve şuan hayla rom kurmadım bekliyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen. dosya sorunludur diye yandex diskden indirdim yine...
Masik+P+Lavendır rom kullanıyorum miui 12 android 10 sizce hangi rom daha stabil sorunsuz veya bunlar gibi bunlardan başka hangi romu tavsiye edersiniz
Masik X 16.0 Lavender gelmiş kurdum dün (eu beta miui 12 den geçtim) Redmi note 7 İçin ama bildirim sesleri gelmiyor nasıl düzeltebilirim bunu yoksa kullanan herkesde mi sorun var rom olarak genel bilen varmı çözümü nedir?
Masik X 16.0 Lavender gelmiş kurdum dün (eu beta miui 12 den geçtim) Redmi note 7 İçin ama bildirim sesleri gelmiyor nasıl düzeltebilirim bunu yoksa kullanan herkesde mi sorun var rom olarak genel bilen varmı çözümü nedir?
MIUI 12 Eu beta kullanıyorum fakat özelliştirmesi performansı mi room daki gib değil eu beta öncesi mi room kapanana kadar mi room kullanıyodum sonrasında eu beta geçtim mi room tarzı özelleştirmeli performans odaklı rom tavsiyeniz nelerdir
Cihazım rn7 mıuı12 eu beta kurulu. buna kernel kurmak istiyorum kernelden pek anlamam nerden bulabilirim en iyi kernel hangisi performans ve pil için önerdiğiniz kernel varmı
Telefonu yeni sıfırladım hard reset attım ve mi rom 20.5.14 miui 12 kurdum önerceğiniz modülleri yazarmısınız kesinlike indir tavsiye indir dediğiniz işe yarar dediğiniz
Lütfen yardım edin hattım vodofone ve volte modu açık olunca bazı online oyunlarda sorun çıkarıyor ve girmiyor eu beta kullanıyordum bugün eu stabil geçtim eu beta da kapatmıştım *#*#86583#*#* sim ayarlarından seçeneklere volte açma kapatma seçeneği gelmişti ve manuel olarak kapatmıştım eu...
eu rom beta kullanıyorum son 2 güncellemeden sonra baya kasmaya başladı oyunlarda olsun geçişlerde olsun vs. en hızlı stabil çalışan rom arıyorum hangisini tavsiye edersiniz eksileri ve artılarıyla yazarmısınız ?
arkadaşlar eu rom beta kullanıyorum güncelleme geldi güncellicektim twrp girince şifre istedi , bütün şifleri denediğim halde yine de kabul etmiyor yanlış diyor kilit ekranı şifresini kaldırdım yine denedim şifre istedi. ne yapsam güncellemeyi kuramıyorum telefon belleğini de göremiyorum şifre...