erener kullanıcısının son içeriği

1. erener

Diğer Xiaomi vedası

Xiaomi Mi9T telefonumda ghost touch ve amoled ekranında burn sonrası telefonumu sattım. Bitmeyen miui problemleri yüzünden hiç uğraşmadığım rom ve root işlerine bile girdim. Yazılım atarken brick olacak korkusu (nitekim hard olmasa da yaşadım) telefonun kararsız şekilde çalışmaları artık beni...
  2. erener

Satış Gaming Bilgisayar

Merhaba, pandemi döneminde büyük bir özen ile topladığım bilgisayarımı işim gereği vakit bulamadığımdan dolayı satıyorum. Parçaların hepsinin garantisi bulunmaktadır. Küçük bir miktar pazarlık yapılabilir. Sistemin özellikleri ; * MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB 256Bit Ekran...
  3. erener

Yardım Wifi Problemi Hk.

Merhaba, telefonumda wi-fi ağına katıldıktan sonra problem yaşıyorum. İnternete bağlı ancak sürekli olarak bildirim geliyor. Katıldığım bütün wifi ağlarında istisnasız bu durumu yaşıyorum. Bu problemi düzeltmek için ne yapabilirim? * Statik ip vermeyi denedim. Yine bu mesaj sürekli olarak geliyor.
  4. erener

Sohbet Garip bir dolandırıcı

Arkadaşlar merhaba, Bugün Letgo'da dolaşırken bir ilan gördüm iphone7 Plus fiyatıda 1900 tl gibi bir rakam yazmışlar ve ilanda numara vardı Whatsapp üzerinden iletişime geçin diye. Numara ile iletişime geçtiğimde profil resmine aile fotoğrafı resminin konduğunu gördüm. Telefonun fotoğraflarını...
  5. erener

Sohbet Tüketici hakem heyeti kararı hakkında

Arkadaşlar merhaba, Bu konuyu açmamdaki sebep batarya problemlerinde firmaların ücret istemesinden kaynaklı benzer durumu yaşayanlar varsa onların görmesi için açıyorum. 2018 Mayıs ayında KVK garantili Mi6 Telefon almıştım ve 1 yıl kadar kullandıktan sonra telefonumun şarjı eskisi gibi...
  6. erener

Soru Multitouch Hk.

Merhaba youtube'da dolaşırken şöyle bir videoya denk geldim. Aynı şey benim cihazımda da var. Bu normal bir olay mı? Kullanımda bir problem yaratmıyor bana şimdilik ama bu cihazlarda kronik bir sorun mu var?
  7. erener

Yardım Telefon görüşmesi yankılanma problemi hk.

Merhaba Mi6 ile telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi kendisine geri dönüyor forumda gördüğüm kadarı ile bazı kullanıcılarda farklı modellerde de bu problem mevcut. Araştırdığımda pocophone telefonlarda özellikle bu problem mevcut ve güncelleme ile problem çözülmüş. Telefonun üst...
  8. erener

Yardım Konuşma problemi Hk.

Merhaba, Mi6 MIUI 11 Global kararlı sürümü kullanıyorum. Çift hat olarak kullanıyorum ve iki hattım da Turkcell. Ne zaman telefon görüşmesi yapsam karşı taraf kendi sesinin geri döndüğünü (yankılandığını) söylüyor. Bütün görüşmelerde bu problemi yaşıyorum. Bunun için bir çözüm var mıdır yada...
  9. erener

Sohbet goz ameliyati

Görüş açında problem olacağını düşünmüyorum herşey güzel olacak emin olabilirsin lenslerin tek dezavantajı geceleri Halo ve glare problemi yaşatabilir alcon'un lenslerinde yaşamayabilirsin. Zamanla alışırsın hiç kasmana gerek yok rahat ol :)
  10. erener

Sohbet goz ameliyati

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Lazer ameliyatı için kornea şayet ince ise olman zor oluyor. Lens seçimini çok dikkatli yapın. Alcon Zeiss veya Vsy firmasinin lenslerinden birisini seçmende fayda var. Doğal lens 1.8, 2.2 veya 2.8 mm gibi kesilerden fako ile alınarak yapay lens yerleştiriliyor...
  11. erener

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Ben kurduktan sonra daha önceden magisk kurulu olduğu için düzgün çalışması root yetkisi olmadı bir uygulamada, akabinde tekrar flashladim sorun çözüldü. Bende telefon görüşmesi yaparken karşı taraf söylediklerini tekrar duyduğunu söylüyordu bu problem çözüldü bu yüzden memnunum
  12. erener

Cevap için teşekkürler. Wipe yapmadan kurulum yaptım sorun olmadı
  13. erener

Eu romdan Miroom'a direk twrp üzerinden flashlayarak uygulama ve veri kaybı yaşamadan geçiş yapmam mümkün müdür?
  14. erener

Sohbet Önerebileceğiniz kaliteli hosting firması?

Reseller Hosting bu firma ile önceden çalıştım hiç sorun yaşamamıştım fiyatları da gayet uygundu.
  15. erener

Soru Xiaomi cihazların doa kapsamı süresi.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Tüketici haklarına göre değişim yada iade hakkınız var ancak bu süreç biraz uzun ve meşakkatli olacaktır. Bununla alakalı daha önceden verilmiş kararlar var. Eğer İstanbul'da değilseniz ve bulunduğunuz bölgede yoğunluk yoksa süreç daha hızlı ilerleyecektir. Bende...
Üst Alt