Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaominin lansmanında tanıtılan miui 12.5 enhanced nedir tam olarak ? miui 13 gelmeyecekmi zaten diğer sene başında 5 ay kalmışken miui12.5 enhanced niye tanıtıldı ve farkları neler ?
Poco x3 pro telefonumun orjinal şarj aletinin kablosu type c tarafından açılmaya başladı ve orjinal bir kablo almak istiyorum bu şarj aletinin yanında çıkan aynı kabloyu almak istiyorum aynısını nereden bulabilirim ? Şarj aletinin adı mdy-11-ez
Telefonu yeniden başlatınca her zaman bu hataları alıyorum bu şekilde sürekli tamama basıyorum bu hatalar nedir nasıl düzelir çok canımı sıkıyor yardımcı olun lütfen
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Testi uygulamanın önerdiği gibi sadece wild life ve wild life extreme modunda yaptım almış olduğum sonuçlar bunlar telefonumda bir sorun mu var sonuçlar normal mi ? Telefonum Poco X3 Pro
Telefonum poco x3 pro şu şekilde okuma yazma hızı çıktı ufs 3.1 kullanan bir telefon için bana biraz az geldi sizce bu hızlar doğru mu ?
( Bu arada test uygulamasına giriş yaparken bu android sürümü ile uygun değildir dedi düzgün göstermeme ihtimali olabilir mi çünkü aşırı düşük çıktı ufs 3.1...
Bir telefonun işlemcisine veya anakartına düşmeden yamulmadan vs bir hasar gelirse telefon ne gibi tepkiler verir? Bir makalede okuduğuma göre kesin olarak telefon direk kapanır ve çalışmaz deniyor en ufak bir hasar bile olmuş olsa telefon çalışmaz deniyor bu doğru mu ? Bilenler varsa sevinirim...
Ben orjinal rom yüklemek için bu siteyi buldum bu sitedeki orjinal romlar resmi romdur değil mi daha güvenilir bir kaynak vermek isterseniz verin bu site güvenilir mi ?
https://mifirm.net/
az önce cihazıma rom atmak için kilit açma başvurusunda bulundum ve belki hemen açılır diye pc ye bağlayıp minimal adb fastboot ile cihazımın kilidine ve bilgilerine baktım device unlocked yazan yerin karşısında false yazıyor yani cihazın kilidi açılmış mı ? ben bu cihazi incehesaptan aldım tr...
Miui 12 den miui12.5 a geçtim ve çıkan sorunları birbir anlatıyorum
1. Hızlı ısınma ve fazla ısınma
2. Arayüzde ve oyunlarda ani fps düşüşleri (miui12 de en yüksek ayarlarda 60fps oynadığım oyunları şimdi 5 dakika da bir fps düşmesinden oynayamaz hale geldim)
3.Şarjın hızlı bitmesi ısınmaya...
Poco X3 Pro kullanıyorum 128e6 miui12.5 güncellemesinden sonra cidden oyunlarda arayüzde vs fps drop dediğimiz ani fps düşüşleri yaşamaya başladım telefonum 3 haftalık ve hiç yere bile düşmedi sorun yazılımsal mıdır donanımsal mı yardımcı olun lütfen çok canımı sıkmaya başladı miui 12 de...
Telefonum Poco X3 Pro telefonu kapatıp açtığımda Google Play hizmetleri uygulamasında bir hata oluştu diye bildirim geliyor alt taraftan ne yapmam lazım sorun telefonum ile alakalı mı ? Bilmiyorum lütfen yardımcı olun kafayı yedirtti bu hata bana
Telefonum poco x3 pro azıcık yamuldu ve ben biraz bastırma ile tekrar dümdüz yaptım yamulma gözle görülecek kadar büyüklükte değildi fakat ben yinede düzelttim içinde ki parçalardan mesela anakart vs gibi yamulma olmuşmudur yoksa sadece kasası mi yamulmustur zaten düzelttim ama sormak istedim...
Telefonum poco x3 pro Türkiye romu var MIUI 12.5 eea romuna gelmiş tr ye ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?