erenalisen kullanıcısının son içeriği

1. erenalisen

Soru Miui 12.5 Enhanced nedir?

bende x3 pro ile bekliyorum eğer dedikleri özellikler varsa x3 proya harika uyar zaten hızlı bir telefon x3 pro daha da hızlı olur formula 1 arabasından farkı kalmaz haha--haha--
  2. erenalisen

Soru Miui 12.5 Enhanced nedir?

Xiaominin lansmanında tanıtılan miui 12.5 enhanced nedir tam olarak ? miui 13 gelmeyecekmi zaten diğer sene başında 5 ay kalmışken miui12.5 enhanced niye tanıtıldı ve farkları neler ?
  3. erenalisen

Soru Xiaomi Poco x3 Pro orjinal şarj alet kablosu nerden alabilirim ?

Poco x3 pro telefonumun orjinal şarj aletinin kablosu type c tarafından açılmaya başladı ve orjinal bir kablo almak istiyorum bu şarj aletinin yanında çıkan aynı kabloyu almak istiyorum aynısını nereden bulabilirim ? Şarj aletinin adı mdy-11-ez
  4. erenalisen

Soru Poco X3 Pro 70 Derece Gördü Yardım!

Ohaaa cidden telefonun bataryasında bir sorun var 70 derece normal değil ne yaptınız after effect yapmayı mi denediniz? [emoji23] M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erenalisen

Soru Poco X3 Pro Çok Isınıyor Drop Giriyor

Bence değiştirmeyin sürümünüz herhalde miui 12.5 değil mi ? Eğer öyleyse değiştirmeye gerek yok yazılımsal bir sorun var M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. erenalisen

Soru Poco X3 Pro Çok Isınıyor Drop Giriyor

Sorun yazılımsal bende alalı 1.5 ay oldu miui 12.5 güncellemesinden sonra bu sorunlar oluşmaya başladı bence telefonu değiştirmeyin yeni güncellemeleri bekleyin M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. erenalisen

Yardım Sürekli bu Hataları alıyorum bunlar nedir ? (Poco X3 Pro)

hocam apk mirror da en son sürüm de 54 tane farklı varyasyon var ben işlemcime baktım arm64 v8a yı buldum fakat 320dpi olanı var 480 olanı var aynı işlemci adında resimde attığım gibi ikiside aynı ama dpi dedikleri şey farklı ben hangi dpi olanı yükleyeceğim ? benim telefonumun dpi sayısı 352...
  8. erenalisen

Yardım Sürekli bu Hataları alıyorum bunlar nedir ? (Poco X3 Pro)

Telefonu yeniden başlatınca her zaman bu hataları alıyorum bu şekilde sürekli tamama basıyorum bu hatalar nedir nasıl düzelir çok canımı sıkıyor yardımcı olun lütfen M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erenalisen

Soru 3D Mark Testi sonuçları Normal mi ?

Testi uygulamanın önerdiği gibi sadece wild life ve wild life extreme modunda yaptım almış olduğum sonuçlar bunlar telefonumda bir sorun mu var sonuçlar normal mi ? Telefonum Poco X3 Pro M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. erenalisen

Soru Geekbench 5 Skoru Normal mi ?

İnternette baktığımda 780 e 2700 çıkıyordu biraz az geldi bana M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. erenalisen

Soru Geekbench 5 Skoru Normal mi ?

Geekbench 5 de bu skorlar çıktı bir sorun varmıdır ? M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erenalisen

Soru Telefonumun Okuma Yazma hızları normal mi ?

Hocam benim bildiğim 3.1 standarttır markadan markaya değişiklik göstermez M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. erenalisen

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

İnşallah düzeltirler yoksa miui 12 ye geri dönmek zorunda kalacak bir çok kişi M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erenalisen

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

Evet bende de oluyor hocam kapatıp açmak zorunda kalıyorum telefonu ve FPS düşüşleri oluyor oyunlarda ve arayüzde gezinirken sizde de var mı ? M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt