Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar önceki konumda telefonum sadece benim sim kartımı okuyordu bir arkadaşın demesiyle imei sorguladım. Aldığım yer cihazı bana gönderin imei atalım dedi ben kargoyla vs ugraşmak istemiyorum uzaktan bağlantı ile imei atılmadığını söyledi uzaktan bağlantı ile halledemezmiyim veya kayseride...
Selamlar Mi 8 SE (yurtdışı telefon)den poco X3 proya geçtim eski telefonuda babama verdim. Fakat babamın sim kartını taktiktan sonra sim kartini okumadığıni farkettim sanırsam imeili olduğu için ne yapmam gerek babaminkini farklı bir telefona takınca sorun olmuyor benim telefona sadece benim...
selamlar abilerim kardeşlerim ben kayseride konaklıyorum geçenlerde bir sayfa gördüm garantisiz mi 8 se 1550 tl garantisiz mi 9 se 2100 tl garantisiz oldugu için sıkıntı çıkarmı.imei atıyorlarmış ilerde imei gitme gibi bi durum olurmu aydınlatırsanız sevinirim iyi günler.
Selamlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum ilk önce note 7 yi aklıma koymuştum fakat mi 8 se nin garantisiz fiyatı ve teknik özellikleri beni çok etkiledi.sizce hangisi alınmalı nedenleriyle yazarsanız sevinirim. sağlıcakla..
yardımın için teşekkürler mi 9 se için şebeke sorunu felan diyorlar baya araştırdım bazıları çözüme kavuşmuş bazıları hala aynı dertte ondan biraz tereddütteyim mi 8 se alsam kolayca satabilirmiyim sonra üstüne para ekleyip mi 9 se almak gibi bi hedefim var önerirmisiniz.
Selamlar abilerim kardeşlerim.Bu aralar yeni telefona geçmeyi düşünüyorum bütcem 2000 civarlarında. normalde ilk mi note 7 yi almayı düşünüyordum fakat sonradan mi 8 se garantisiz fiyatina hayran kaldım. ne tavsiye verirsiniz şimdiden teşekkürler.