Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yazılımım Miui 14 kurulu Global yazıyor ama araştırdıgımda romun india oldugunu ögrendim sizede bir soruyum dedim sizce indiamı benmi yanlış anladım.
Arkadaşlar Rom attıktan sonra anakart birdaha acılmadı telefoncuya götürdügümde ise işlemcisi gitmiş dedi yeni bir anakart satın aldım eski Efs Yedeklerini buna atabiliyormuyum Efs yedeklerini miui12 de almıştım sorun çıkarırmı acaba
Arkadaşlar Elimde Eski Telefonum Mi5 Var Kamerası Bozuk Çekiyordu İçini Açtım Güzelce Temizledim Yanlışlıkla Işık Sensörünü Kopardım Mi Logosunda Kaldı Format Attım Olmadı Twrp Kurup Farklı Romlar Attım Yok Hepsinin Logosu Geliyor Ama Telefon Bir Türlü Açılmıyor Sensörle İlgisi Varmı Acaba...
Selamün Aleyküm Arkadaşlar benim telefonum ekranı %71 kulanıyor sizce bu normal mi android 10da iken %50 kullanıyordu şarjı biraz çabuk bitmeye başladı çözümü nedir
Arkadaşlar iyi günler ben telefonuma imei attırdım yalnız twrp kaldırmak istiyorum room yüklemeden kaldırmam mümkünmü acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle Herkese İyi Günler Arkadaşlar Benim Sorunum Telefon Boşta durunca Wifi Kapanmıyor ama Oyuna girdigimde Felan 10 Sn İçinde Kapanıp Acılıyor Twrp Kurmuştum Ondan Sonra Oldu Bu Sorunu Nasıl düzeltebilirim sadece Oyunlarda Yapıyor Bu Sorunu boşta durdugunda Yada Crome Olsun hiçbirinde...
Arkadaşlar Başlık dogrumu Bilmiyorum Ben Telefonumda Bootloaderi Açtım İmei Attırdım Ancak İmei Atan Adam Twrp Kurmamamı Kurarsanda Gelen güncellemeleri Alamıyacagımı Söyledi Bunun Dogrumu Yoksa Yalanmı Söyledigini Size Sormak İstiyorum Bu Dogrumudur. Twrp Kurmam Gereklimidir.
Herkese iyi günler arkadaşlar Mi 9T Pro ile video çektigimde sesleri kaydetmedigini farkettim kısa videoda ve normal videoda hiçbir şekilde sesleri almıyor o sorunu nasıl düzeltebilirim sessiz video çekip duruyor sesleri almıyor
Arkadaşlar Ben Cihazıma İmei Attırdım Bootloader açık ancak imei atan adam twrp yükleme güncelleme alamazsın dedi bu dogrumu twrp yüklersen xiaomi'nin güncellemelerini alamıyormuyum acaba
Arkadaşlar Mi 9T Proda always on display özelligi mevcut ama ben bunda saat ve isimi yan yana koyamıyorumuyum Lg de rahatlıkla saati üste ismimi alta yazıyordum bunda sadece saat konuluyor isim yazılmıyor çözümü varmı acaba
Arkadaşlar Mi9T Pro cihazım var imei attırdım twrpyi kaldırdım ancak twrp işime yararmı kurmam gereklimi imei attırdıgm adam güncellemeleri alamazsınız dedi twrp kurulursa dei
Arkadaşlar elimde mi A2 telefon var ekran kullanımı %50 ve Whatsaap kapalı oldugu halde %40 civarı bir harcama yapıyor pil kullanımından baktıgımda buda şarjın çabuk gitmesini saglıyor bunları nasıl düzelte bilirim normalde ekran oakdar kullanmaması lazım kapalı konumda