eren28tr kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Redmi 9t pixel rom

teşekkürler kendi orjinal romunu indirip mi flash ile yükledim konu kapatılabilir.
  2. E

Rom Redmi 9t pixel rom

merhaba ben redmi 9t telefonuma pixel rom kurdum plus olanından beğenmezsem kendi orjinal romuna nasıl dönebilirim twrpden kurmadım bu arada cmd üzerinden kurdum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  3. E

PİXEL ROM

MERHABA BEN REDMİ 9T TELEFONUMA PİXEL ROM KURDUM PLUS OLANINDAN BEĞENMEZSEM KENDİ ORJİNAL ROMUNA NASIL DÖNEBİLİRİM TWRPDEN KURMADIM BU ARADA CMD ÜZERİNDEN KURDUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.
  4. E

Yardım Redmi 9T Kapandı Açılmıyor

telefonu daha götürmedim telefoncuyada qualcom 9008 olarak gözüküyor pcye bağladığımda
  5. E

telefonu kapatayım dedim bi ölesine açılmadı tekrar geçiçi bi çözümü varmı şuanlık
  6. E

bende öle yapacağım sağolun iyi günler.
  7. E

peki sağolun ben bi telefoncuya tekrar götüreyim o zaman tekrar.
  8. E

peki sorunun çözümü ney
  9. E

aslında götürdüğüm telefoncu kötü değil google yorumlarına baktım 4.7 puan almış baya iyi yani isim vermek yasakmı bilmiyorum ama proservice idi götürdüğüm yerin ismi
  10. E

hayır değil hocam telefonu kapatınca tekrar açabiliyorum ama yeniden başlatınca açılmıyor hemen 2 3 saat sonra açılıyor güç tuşuna bastığımda kapattığımda fastboostada alamıyorum kapatırsam açılacağının garantiside yok başka bi çözümü yok gibi duruyor
  11. E

yok hocam yurtiçi cihaz imei atılmadı
  12. E

yok onu biliyorum miu 14 te performans kaybım var baya miu 13 te böle değildi onun için dedim
  13. E

Peki telefonun sürümünü nasıl dusurebilirim miu 14 şuan 13 veya 12.5 yapmak istiyorum miu 14 te performans kaybi var aşırı bide sorun bu sürümden kaynaklı olabilirmi miu 13te böle bir sorun yoktu
  14. E

ama direnç sökmediği için belkide yine oldu direnç sökse çözülürmü sorun
  15. E

youtube videolar yüklenmiyordu yeniden başlatim dedim tekrar yine açılmıyor telefon niye acaba
Üst Alt