Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar beyler. Redmi pad tabletimiz var. Hyperosa güncelledik. Keşke guncellemeseydik. Ekranın ust tarafında 3 Nokta sabit kalıyor. Ne yaparsam yapayım kaybedemedim. Sanırım kayan pencereler için özel bir düğme. Ekranı sağa sola yasliyor. Tam ekran oluyor vs. Bunu nasıl görünmez yaparız?
Selamlar arkadaşlar. Aradım ama bulamadım. Konu da doğru yerdedir umarım. Helio g99 işlemcili redmi pad tablete nasıl root atarız? Rom yok sanırım. Root olsa da yeter tek başına. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar.
Alt paneldeki tuşlar tam ekran hareketleriyle kayboluyor evet. Ancak android 11de 3. Parti baslaticilarda sorun var. Hareketler çalışmıyor. Bunun için iyi bir uygulama buldum. Fluid navigasyon adlı uygulama. Gayet stabil şekilde çalışıyor.
Ancak sorun bundan sonra başlıyor. Alt...
Selamlar beyler.
Bu ne uyuz bir sistemdir böyle. Mui ve Google şifrelerimi biliyorum. Ancak gece desen kilidini değiştim. Unuttum mu ne oldu. Ne girdiysem kabul etmiyor. Skyhawk Recovery var. Orda da aynı şifreyi soruyor sanırım. Sifirlamadan kilidi açamaz miyiz?
Hem skyhawkta şifre çıkmaması...
Selamlar arkadaşlar.
Mi note 10 pro alayım diyordum ama kamerasını çok beğenmedim. Çekim videolarına baktım op7T daha iyi göründü bana. Donanım olarak zaten laf yok. Kamera olarak hangisini tercih edersiniz?
Not: 3 yıldır max2 kullanıyorum.
Örnek video. Farklı örnekler de mevcut tabi...
Selamlar beyler. Hem anket olsun diye hem de alacaklar açısından fark oluşturmak için açtım konuyu.
Ben fiyatların az düşmesini bekliyorum. Ve yeşil rengi tercih edeceğim. Sizce en güzel rengi hangisi? Siz hangisini tercih ettiniz?
Yeşil
Beyaz
Ve siyah
Selamlar arkadaşlar.
Çok acayip şekilde arada kaldım. Net bilgiyi de bir türlü bulamadım. Iyi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Şimdi Cc9 Pro Cinde satılan versiyon değil mi? Bunun avrupada olanı mi note 10. Ve tamamen ayni cihazlar değil mi? İsim dışında bir fark var mı? Arada...
İstedikleri gayet de güzel oldu. Haberlerde, gazetelerde, ınternette bolca reklamları oldu mağaza açılışında izdiham diye. Hiç duymamış adam bile acaba neymiş diye araştırıp öğrendi. Diğer türlü yapsalar hiç ses getirmezdi.
Hocam son sürüm bu mu bilmem ama sayfada en güncel olan buydu sanırım. Bunu kurdum.
Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606.zip
Linki hatırlayamadım ama aratirsaniz çıkar. Olmadı bulunca atarım.
Veya daha gunceli varsa bilen arkadaşlar atarsa sevinirim.
Selamlar arkadaşlar.
Android 9un kusurları giderildi son zamanlarda malum. Eko ve ses açma kapama düzeldi. Kurdum ben de havoc romu.
Tek bir sorun var. Miui deki gibi çıkamıyor ses maalesef. Bariz tiz ses çıkıyor hoparlörden.
-Bu olay android 9un gelmemesinden mi kaynaklı?
-Mesela mi...
Hocam yıllardan beri nova launcher kullanırım. Her rom kurduktan sonra novayi kurarım. Dolayısıyla her rom benim için aynı görsellik olarak. Çift tik veya hareketleri ekleyebilirsiniz. Bir deneyin derim. Yedekleyip ben de müsait zamanda bakayım.
Aynen o hocam. Denemeye üşeniyorum açıkçası. Eu romdayim. Anca oturttum sistemi.
Bu yamayı deneyen oldu mu peki? Yeni çıkan romlarda entegre değil mi acaba?
Bahsedilen yama şu mu?
In+Call+Volume+Fix+Patched+By+Mahesh+Technicals+Thanks+to+SANEK+(2).zip
Bu çıktıysa son rom güncellemesinde entegre edilmedi mi zaten?
Beyler xda da eko sorununa kesin çözüm bulunduğu söyleniyor. Deneyen var mı? 29 ve 30 ekimde yayınlanmış yama. 8-|8-|
1572636835
https://forum.xda-developers.com/mi-max-2/how-to/guide-xiaomi-mi-max-2-oxygen-t3994227
Aha burda