Eren.yariz kullanıcısının son içeriği

1. Eren.yariz

Sohbet Güncellersem daha kötü olmaz mı ?

bilgisayarım İ7 9. nesil ve intel sürücüsünü güncelle diye yukarıdaki uyarıyı alıyorum. Laptop 2020 üretim, güncelleme 2019 da piyasaya sürülmüş. Güncellersem daha kötü mü olur yoksa iyi mi ? Ve rapid depolama teknolojisi ne işe yarıyor ?
  2. Eren.yariz

Soru Laptop Soğutucu Ses Sorunu

Nuoxi 2400 rpm laptop soğutucu aldım. En düşük kademede çalışınca bile oyuncak yarış arabası veya buzdolabı gibi ses çıkarıyor. fan sesi değil. fan sesi ve cızırtı farklı sesler. Bu bildiğiniz cızırtı gibi bir ses. ilk kez laptop soğutucu aldım, böyle olması normal mi?
  3. Eren.yariz

Mİ Home satıcıları orijinal mi?

trendyol ve hepsi buradada ''mi home'' adı altında ürün satan mağaza var. Mi mağazaları ile bir bağlantısı var mı? orijinal xiaomi türkiye satıcısı mı?
  4. Eren.yariz

Sohbet hepsiburada'da sahte Xiaomi satılıyor.

Hepsiburada satıcısı güvenilir diye mi true wireless 2 basic aldım. ürünün kutusunu bile açmadım şu an. arkasında bulunan S/N kodunu sorgulattığımda ise ürün bulunamadı, kod yanlış diyor. kodu doğru girdiğime eminim. Kutu hiç açılmamış olmasına rağmen sallayınca ses geliyor. orijinal bir ürünün...
  5. Eren.yariz

Sohbet nasıl orijinalliği anlaşılır? Xiaomi mi true wireless earphones 2 basic

Dostlarım selamlar, uzun süre araştırmalarım sonucunda mi true wireless earphones 2 almaya karar verdim. Bugün itibariyle hepsiburadadan sipariş verdim. Ürün ithalatçı garantili, bu ürünün orijinalliğini nasıl anlarım. Piyasada replikası bayağı var. Şu an ürünün ortalama fiyatı 200 tl civarı...
  6. Eren.yariz

Sohbet 6 ay sonra freedos sorunu

selamlar herkese. geçtiğimiz ekim ayının sonunda gaming laptop aldım. fiyatlar uçuk olduğu için freedos aldım. Bir tane bilgisayarcıda 45 tl karşılığında windows 10 pro yüklettim. pcyi alalı 7 ay olmuyor. şimdi de pc uyarı veriyor. windows lisansınızın süresi yakında dolacak diye. yüklettiğim...
  7. Eren.yariz

Sohbet Hangi sdxc kart daha iyi ve daha hızlı?

U1 u3 gibi karışık değerleri var. Hangisi daha hızlı ve daha iyi? Canon 250d makineye takacağım, 4k videolar çekeceğim için sıkıntı çıkarmamasını istiyorum, hangisini önerirsiniz?
  8. Eren.yariz

Sohbet Canon 250d mi yoksa ikinci el mi?

Herkese selamlar, Sıfır Canon 250d almayı düşünüyorum. Eş dost ikinci el al diyor. Fotoğraf makinesinden detaylı anlamıyorum ve ikinci ele yanaşamıyorum. 250d yerine önerebileceğiniz daha üst segment ikinci el makine var mı? Miui formu ve sizlerin düşünceleri benim için önemli bütçem maks 5400...
  9. Eren.yariz

Canon 250d mi? Yoksa Fujifilm X-A7 mi?

Herkese selamlar Canon 250 d ve Fujifilm xa7 modelleri arasında kararsız kaldım. İkisinin de artıları eksileri var. Canon'un digic 8 işlemcisi var, vizörü var. Xa7 nin de typc girişi ve 3.5 inç ekranı var. Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Teşekkürler herkese
  10. Eren.yariz

Sohbet Canon 250d vs Fujifilm xa7

Bu iki model arasında takılı kaldım. Bütçem 5000 TL. Hangisini önerirsiniz veya daha iyi bu fiyat bandında önereceğiniz kamera var mı? Düşük ışıkta video çekimi iyi olmalı. Herkese hayırlı akşamlar
  11. Eren.yariz

Diğer Tablet önerisi

❗online eğitim ve aile içinde uzun yıllar kullanabileceğimiz 1000-1300 TL bandında hangi tableti önerirsiniz? Kasma donma yapmayacak, oyun amaçlı almıyoruz. Bugün alacağız lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi acil
  12. Eren.yariz

Yardım Typc dönüştürücü

Redmi Note 7 kullanıyorum ve orijinal Xiaomi typc dönüştürücüye ihtiyacım var. Hiçbir yerde bulamadım. Trendyoldan orijinal diye sipariş ettiğim dönüştürücü sahte çıktı. Mi store türkiye sitesinde bulamadım. Xiaomi mağazasında Mart başında gittim yoktu. Birebir orijinal dönüştürücü nasıl...
  13. Eren.yariz

Yardım Mi A3 mü redmi 8 mi (Note değil)

1500 TL bütçem var. Bir tarafta Redmi 8 var diğer tarafta Mi A3 var. İkisinde 4 gb ram'a sahip. Sizce hangisini tercih etmem daha iyi olur. Hangisi daha kaliteli ve daha iyi. İnternette bilgi bulamadım. Deneyimi olan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Herkese iyi günler
  14. Eren.yariz

Sohbet Hangisini tercih etmeliyim?

1500 TL bütçem var. Bir tarafta Redmi 8 var diğer tarafta Mi A3 var. İkisinde 4 gb ram'a sahip. Sizce hangisini tercih etmem daha iyi olur. Hangisi daha kaliteli ve daha iyi. İnternette bilgi bulamadım. Deneyimi olan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Herkese iyi günler
  15. Eren.yariz

Yardım Redmi note7 Mikrofon kulaklık olayı

Redmi note7 telefonum var. Boya by m1 yaka mikrofonu aldım. Yaka mikrofonunun Jack girişi kulaklık girişi ile uyumlu. Video kaydında yaka mikrofonu sesi kaydetmiyor, yaka mikrofonu yerine telefon sesi kaydediyor. Video anında yaka mikrofonu ile sesi nasıl kaydedeceğim yardım edin Allah aşkına...
Üst Alt