Eren KS kullanıcısının son içeriği

1. Eren KS

Soru Xiaomi 14 Ultra Global'den Çin Romuna Geçiş

Hocam ilk defa denediğiniz için bu tür düşünceler normal ama çin romu gerçekten kullanmasını bilene mükemmele yakın bir deneyim sunar Bu arada şebeke ile ilgili bir problem yaşadınız mı? Bende global Xiaomi 14 vardı çin veya eu Roma geçince modem dosyası flash lamak gerekiyordu 2201123G...
  2. Eren KS

Yardım Bl kilidi açılmıyor

Yok hocam ben farklı telefondan yazıyorum Orada çıkan bilgilerin hiç bir önemi yok Arkadaşın dediğine göre o zaman onun adı mucizat mı olmuş oluyor yani :)
  3. Eren KS

HyperOS 6 km menzil sunan çevrimdışı arama

Yani Xiaomi 15 pro modelinde telsiz gibi bir sistem mi var veya uydu bağlantısı kurabileceği bir donanım ?
  4. Eren KS

HyperOS 6 km menzil sunan çevrimdışı arama

Merhaba arkadaşlar Xiaomi 15 pro çin romuna gelen son OS2.0.101.0 güncellemesinin özetine bakıyordum Dikkatimi çeken bir durum söz konusu ve merak ettim haliyle Gelen yenilikte aynen şu yazıyor "New: Expanded the support range for Cross-device communication to 6 kilometers, enabling...
  5. Eren KS

Yardım Xiaomi 14 Bootloader Kilidi Açamadım

Son gelişmelere göre Xiaomi artık 1 mi hesabı ile 1 yıl içerisinde sadece 1 cihazın kilidi açılabilir diye bir düzenleme yapmıştı hocam 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Eren KS

Nasıl G harfi var hocam ben çin model diyorum buna nasıl emin olabiliyorsunuz
  7. Eren KS

HyperOS Hyperos 2 çift tıkla ekran kapama

Yıllardır bu özellik sadece custom eu romda mevcut hocam Resmi romların hiç birinde çift tıklama ile ekranı kapatma hiç olmadı Ancak çift tıklama ile uyandırma var 23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Eren KS

HyperOS Hyperos 2 çift tıkla ekran kapama

Evet yok hocam olması mı gerekiyordu? 23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Eren KS

Soru GPO sürümü nedir?

Arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde GPO sürümü diye bir şey var biraz bakındım internette Windows ile ilgili haberlere denk geldim ve farklı kullanıcılara kısıtlama yapmaya yaradığından bahsetti Bu ayar telefonda tam olarak ne işe yarar ? Birini seçmemiz gerekiyor mu çok merak ettim kaç gündür...
  10. Eren KS

Aynı sorunu yaşadım hocam Telefon çin model olduğu için heralde 23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Eren KS

Çözüldü Mi 9 fastboot rom yükleyemiyorum

Arkadaşlar sorunu kablo değiştirerek çözdük Ben orjinal kablo diye pek ihtimal vermedim ama malesef sorun onda imiş sorun çözüldü yani
  12. Eren KS

Çözüldü Mi 9 fastboot rom yükleyemiyorum

Arkadaşlar mi 9 modeline gerek minimal ADB gerek miflash 64 bit versiyonu ile 2 farklı fastboot rom denedim ama sürekli hata veriyor Ya modem dosyası ya xbl ya missmatching hatası bir türlü romu yükleyemedim Bir önerisi olan var mı
  13. Eren KS

Yardım Rom değiştirme

PC den yüklemede de gitmez hocam 23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Eren KS

HyperOS Xiaomi 12 (cupid) - EEA Kararlı - OS1.0.15.0.ULCEUXM

Resmi romlar arasında (Çin romu dışında) Xiaomi 12 nin en stabil çalışan romu sanırım EEA stabil Sent from my 23127PN0CC using Tapatalk
  15. Eren KS

Yardım Xiaomi 14 Çin

Bootloader kilidi açıksa eu rom yükleyin hocam Root gerektiren tam randımanlı çalışmayan modüllere bulaşmayın derim 23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt