Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Çin romuna 3 aydan fazla oldu güncelleme gelmiyor
Diğer bölge sürümlerini işin içine katmıyorum çünkü malum temel kaynak Çin dir
Acaba bundan sonra ki güncelleme hyperos olarak mı gelecek diye düşünmüyor değilim fakat mi 13/pro ya android 14...
merhaba arkadaşlar
telefonum mi 12 ve daha önce hiç başıma gelmeyen bir durum ile karşılaştım çok şaşırdım
telefonu sıfır aldım hiç bir işlem yapılmadı için açılmadı önceden bunu belirtiyim
telefonun miui 14 e daha hazır olmadığını düşünüp geçenlerde EEA miui 13 rom yükledim fakat baktım şebeke...
Merhaba arkadaşlar
K30 cihacımda Çin romunu severek kullanıyorum diğer global ve custom romlara nazaran daha stabil fakat biraz problem çıkaran bir sorunu var ki çözemedim bir türlü sizden yardım istiyorum çözen veya tavsiyesi olan varsa sevinirim
Durum şundan ibaret
Birisinin numarasını kayıt...
Merhaba arkadaşlar mi 9t eu beta 20.4.6 kullanıyorum bir önceki sürümünde beni arayan birisini kilit ekranındayken göremiyorum kilidi açınca da telefon uygulaması durduruldu hatası çıkıyor kapatınca üstte arayanı gösteriyor
Cevaplayıp konuşmaya başlayınca da ekran açık kalıyor sensör devreye...
Merhaba arkadaşlar
Telefon değiştirdim ve ilk işim bootloader kilidi başvurusu oldu.Aldığım süre 648 saat ve bu süre çok uzun bir süre olduğundan farklı yollarını aradım bir kaç yöntem denememe rağmen süre azalmayıp arttı tam 888 saat.
Bir kaç kişi benim gibi uzun süre beklememek için sim kartı...
Bir çok konuda desteği emeği olan arkadaşımız muradovs neden banlandı
gösterilen sebep kural ihlalleri fakat olaydan habersiz belki bir uyarı verilebilinirdi hadi onu geçtim süre bile belirtilmemiş neden acaba?
Hocam cihazda bulunan twrp ve root işlemini siz yapmadıysanız bu telefonu iade edin sanırım imei atılmış *#06# tuşlayarak imei kontrol edin 86 ile başlamıyor ise imei işlemi yapılmış demektir iade edin derim
Hocam ips lcd ekranlar için bu durum
9se ekranı amoled ghost olmaz tabi sorun olmaz diye bir şey yok amoled ekranlarda da amoled yanığı renk solması tarzında şeyler oluyor uzun zaman sonra o da belki full parlaklık kullanmayın sıkıntı yok :)
Ben de mi note 3 için orijinal bulamadım ama orjinale yakın batarya arıyorum sizin deneyiminiz ile bende deni marka bir batarya alabilirim beklemedeyim :)
o an sana verdiği süre işlemeye başlar telefoncu 1 hafta dedi ise 1 doğru demiştir 1 hafta sonra gidersin bu süre zarfında mi hesabı değişikliği veya çıkışı yapmaman gerekir ve cihaza format atmayın hocam
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi