Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de öyle yaptım hocam TW rom yükledim diğer tonlara nazaran daha stabil çalışıyor ısınma olmuyor gibi bir şey
Ama Türkcell den Vodafone a geçtim çekim kalitesinden dolayı gereksiz şarj düşmesi meydana geliyor bu sorunu operatörü değiştirmeden nasıl aşacağımı bilmiyorum
Ben de bir ihtimal daha söyleyim hocam
Yurtdışı olanlarda geçerli bu tabi
Çin sürüm kullanıcıları olabilir mi?
Bende 1 ay olacak neredeyse kullanıyorum bir kaç rom denedim sırf keyiften bu arada
Şuan Tayvan romda durdum güzel akıcı gidiyoruz bakalım
Isınma şöyle ki havalardan malum biz bile...
Arkadaşlar dün gaza gelip çin romunu yükledim ama bazı ciddi problemler yaşıyorum şuan
Mesela BT kulaklık veya hoparlör bağlantısında ses çalmıyır ve video oynatmıyor ama telefondan ses çıkıyor onda sorun yok
Birde şebeke ve mobil beri aktif olduğu haşde gelen aramaları cevaplar cevaplamaz...
Çin romu kurasım var aslında ama işte bazı problemlerinden dolayı kısa süre sonra sinirlenip değişikliğe gidiyorum
Eu romu da son 3 cihazımdaki performansları pek hoşuma gitmediği için sıcak bakmıyorum
Şuan global rom yüklü ufak tefek problemler gözüme çarptı bi çılgınlık yapmam lazım da ne...
Hocam son sürüm dediğin hangisi oluyor birde modem dosyası gerekiyor mu çin romu veya eu rom için
Son olarak modem dosyası gerekiyor ise eğer çekim kalitesinde fark var mı
24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam teşekkürler
Sorun varsa yüklemeyelim o zaman birde ilk Android sürümleri biraz problemli oluyor
Son olarak bir sorum olacak size
Avrupa rom mu daha mantıklı yoksa Global mi
Hocam ben bu romu bir kaç siteye baktım bulamadım telefona da gelmedi
Hangi siteden bulduğunu sorabilir miyim
2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift hat oluyor hocam yapanlar var
Ama eng rom attıkları için işlem sonrası tekrar rom kurulacağından dolayı telefon sıfırlanıyor bilgin olsun
Fastboot ekranında çıkan uyarıyı çözen bir şey vardı da ben onu nasıl yollayabilirim bilmiyorum
USB bağlantısından sebep fastboot modunda okuyamıyor muhtemelen
Hocam ilk defa denediğiniz için bu tür düşünceler normal ama çin romu gerçekten kullanmasını bilene mükemmele yakın bir deneyim sunar
Bu arada şebeke ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
Bende global Xiaomi 14 vardı çin veya eu Roma geçince modem dosyası flash lamak gerekiyordu
2201123G...