Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ilk defa denediğiniz için bu tür düşünceler normal ama çin romu gerçekten kullanmasını bilene mükemmele yakın bir deneyim sunar
Bu arada şebeke ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
Bende global Xiaomi 14 vardı çin veya eu Roma geçince modem dosyası flash lamak gerekiyordu
2201123G...
Yok hocam ben farklı telefondan yazıyorum
Orada çıkan bilgilerin hiç bir önemi yok
Arkadaşın dediğine göre o zaman onun adı mucizat mı olmuş oluyor yani :)
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi 15 pro çin romuna gelen son OS2.0.101.0 güncellemesinin özetine bakıyordum
Dikkatimi çeken bir durum söz konusu ve merak ettim haliyle
Gelen yenilikte aynen şu yazıyor
"New: Expanded the support range for Cross-device communication to 6 kilometers, enabling...
Son gelişmelere göre Xiaomi artık 1 mi hesabı ile 1 yıl içerisinde sadece 1 cihazın kilidi açılabilir diye bir düzenleme yapmıştı hocam
2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllardır bu özellik sadece custom eu romda mevcut hocam
Resmi romların hiç birinde çift tıklama ile ekranı kapatma hiç olmadı
Ancak çift tıklama ile uyandırma var
23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde GPO sürümü diye bir şey var biraz bakındım internette Windows ile ilgili haberlere denk geldim ve farklı kullanıcılara kısıtlama yapmaya yaradığından bahsetti
Bu ayar telefonda tam olarak ne işe yarar ?
Birini seçmemiz gerekiyor mu çok merak ettim kaç gündür...
Arkadaşlar mi 9 modeline gerek minimal ADB gerek miflash 64 bit versiyonu ile 2 farklı fastboot rom denedim ama sürekli hata veriyor
Ya modem dosyası ya xbl ya missmatching hatası bir türlü romu yükleyemedim
Bir önerisi olan var mı
Bootloader kilidi açıksa eu rom yükleyin hocam
Root gerektiren tam randımanlı çalışmayan modüllere bulaşmayın derim
23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi