Eren KS kullanıcısının son içeriği

1. Eren KS

Soru X15 meşhur ısınma sorunları için kullanıcı yorumlarınız

Ben de öyle yaptım hocam TW rom yükledim diğer tonlara nazaran daha stabil çalışıyor ısınma olmuyor gibi bir şey Ama Türkcell den Vodafone a geçtim çekim kalitesinden dolayı gereksiz şarj düşmesi meydana geliyor bu sorunu operatörü değiştirmeden nasıl aşacağımı bilmiyorum
  2. Eren KS

Soru X15 meşhur ısınma sorunları için kullanıcı yorumlarınız

Ben de bir ihtimal daha söyleyim hocam Yurtdışı olanlarda geçerli bu tabi Çin sürüm kullanıcıları olabilir mi? Bende 1 ay olacak neredeyse kullanıyorum bir kaç rom denedim sırf keyiften bu arada Şuan Tayvan romda durdum güzel akıcı gidiyoruz bakalım Isınma şöyle ki havalardan malum biz bile...
  3. Eren KS

Yardım Pil sağlığı

Ne yani şimdi Pil koruması pili korumuyor muymuş 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Eren KS

HyperOS Xiaomi 15 (dada) - Çin Kararlı - OS2.0.105.0.VOCCNXM

Arkadaşlar dün gaza gelip çin romunu yükledim ama bazı ciddi problemler yaşıyorum şuan Mesela BT kulaklık veya hoparlör bağlantısında ses çalmıyır ve video oynatmıyor ama telefondan ses çıkıyor onda sorun yok Birde şebeke ve mobil beri aktif olduğu haşde gelen aramaları cevaplar cevaplamaz...
  5. Eren KS

Çin romu kurasım var aslında ama işte bazı problemlerinden dolayı kısa süre sonra sinirlenip değişikliğe gidiyorum Eu romu da son 3 cihazımdaki performansları pek hoşuma gitmediği için sıcak bakmıyorum Şuan global rom yüklü ufak tefek problemler gözüme çarptı bi çılgınlık yapmam lazım da ne...
  6. Eren KS

Çin romu kullanan var mı arkadaşlar 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Eren KS

Hocam son sürüm dediğin hangisi oluyor birde modem dosyası gerekiyor mu çin romu veya eu rom için Son olarak modem dosyası gerekiyor ise eğer çekim kalitesinde fark var mı 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Eren KS

Yardım pixel experience 13 kurdum modem kurmak için recovery e giremiyorum

Fastboot modunda yüklemeyi denediniz mi 24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Eren KS

Anladım hocam teşekkürler Sorun varsa yüklemeyelim o zaman birde ilk Android sürümleri biraz problemli oluyor Son olarak bir sorum olacak size Avrupa rom mu daha mantıklı yoksa Global mi
  10. Eren KS

Ben fastboot versiyona bakmışım :) Ama bana neden gelmedi ki bu güncelleme onu anlamadım
  11. Eren KS

Hocam ben bu romu bir kaç siteye baktım bulamadım telefona da gelmedi Hangi siteden bulduğunu sorabilir miyim 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Eren KS

Anket Mi 14 kullananlar

Ben bi 4 ay kullandım çok güzel tam olmuş bi telefon şikayet etmessin hocam emin ol 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Eren KS

Çözüldü İmei kayıt hakkında

Çift hat oluyor hocam yapanlar var Ama eng rom attıkları için işlem sonrası tekrar rom kurulacağından dolayı telefon sıfırlanıyor bilgin olsun 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Eren KS

Yardım Hiçbir şey yüklenmiyor

Fastboot ekranında çıkan uyarıyı çözen bir şey vardı da ben onu nasıl yollayabilirim bilmiyorum USB bağlantısından sebep fastboot modunda okuyamıyor muhtemelen 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Eren KS

Soru Xiaomi 14 Ultra Global'den Çin Romuna Geçiş

Hocam ilk defa denediğiniz için bu tür düşünceler normal ama çin romu gerçekten kullanmasını bilene mükemmele yakın bir deneyim sunar Bu arada şebeke ile ilgili bir problem yaşadınız mı? Bende global Xiaomi 14 vardı çin veya eu Roma geçince modem dosyası flash lamak gerekiyordu 2201123G...
Üst Alt