eren.07 kullanıcısının son içeriği

1. E

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS_1.0.24.3.25.DEV_CN STABLE | PORT | A14 (OBiTO_HyperOS_EDiTiON)

M.OZKN hocam bu bahsettiğiniz romları nereden bulabiliriz yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  2. E

Mod PUBG MOBILE 120 FPS Unlocker Magisk/KernelSU modülü

Hocam bugün birde sizin dediğiniz gibi deneme yapacağım inşallah 🙂 ♥️
  3. E

Mod STRP x RAMMaximizer

Hocam açıklama ve görüşleriniz için çok ama çok minnettar oldum. Çok teşekkür ederim. Cihazım mi 10t ram veya işlemci kısmında sorun yaşıyormuyum açıkçası emin değilim ama sizce gerekli mi bu modül bu cihaz için?
  4. E

Hocam tam tahmin ettiğim gibi rahat rahat 120 FPS akıcılığını ısınmadan dolayı kullanamıyorum yani kaldırmak zorunda kaldım çünkü 90 FPS daha akıcı duruma geliyor yine ısınma kaynaklı. O zaman optimizasyon için bir süre daha beklemem gerekiyor herhalde hocam tabii ki oyun tarafından bir...
  5. E

Mod STRP x RAMMaximizer

Hocam bu yorumlardan ziyade kullananlar kullanım deneyimleri vesaire gibi yorumlar olursa daha aydınlatıcı daha ilgi çekici olabilir kullanan var mı acaba
  6. E

kafeinsiz hocam modül aşırı işe yaradı fakat cihazda son gelen pubg modundan sonra mıdır bilmiyorum 120 FPS aldığım zaman aşırı derecede device info ile kontrol ettiğimde 68 70'lere kadar ısınma söz konusu sizce oyun kaynaklı mı yoksa cihazım mi 10t snapdragon 865 kaynaklı mı ya da bu modülün...
  7. E

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS Ultra - Game Ready - V1 - Android 12 - Endonezya 14.0.1 rom üzerine inşaa

Hocam size deneyimlerimden bahsedeyim. Ben hiç bir değişiklik veya hiç bir extra stabilite fark etmedim. İndo 14.01 romun modüllerle süslenmiş hali. Hatta çoğu modül stabil değil veya çoğu özellik çalışmıyor bunlardan biri sistem uygulamaları güncelleme. Dolby atmos okadar gereksiz bir şeymiş ki...
  8. E

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS Ultra - Game Ready - V1 - Android 12 - Endonezya 14.0.1 rom üzerine inşaa

m.özkan1414 hocam ben yükledim ama bootloader kilitlendi bunun sebebi nedir unlock da edemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
  9. E

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Siz hangi şekilde kullanıyorsunuz hocam baalam kernel ile mi yoksa stock kernel ilemi acaba ? Birde hocam bende şuan EU ROM 12.0.12 kurulu yani custom romdayım. Herhangi bir stock rom kurup mu geçmem gerekiyor veya gerekmiyorsa bile o şekilde temiz bir...
  10. E

Merhaba kolay gelsin hocam öncelikle Roma aşırı derecede beğendim tabii ki özelliklerini okuyarak. Benim birkaç kurulum hakkında sorum vardı hocam. Bağlam kernel mi kurmamız gerekiyor yoksa kernel suyu mu kurmamız gerekiyor tam olarak anlayamadım. 1713338191 Hocam ternel dosyasını isteğe bağlı...
  11. E

Soru Mİ 10T pro çekirdek kapatma sorunu

kafeinsiz hocamı tanımayan yoktur herhalde bu forumda. Kendisi şuan k60 pro kullanıyor ama mi10t için hangi rom desen 12.0.12 diyeceğine yine eminim. Uzatmadan hemen bağlayım. Kesinlikle ama kesinlikle şuan eu rom 12.0.12 yi katlayacak bir rom mevcut oda yine EU 14.0.5.0 amaa kesinlikle...
  12. E

Soru Mi 10T Rom Önerisi

12.0.10 değil hocam EU 12.0.12 ŞUAN Mİ 10T İÇİN EN STABİL ROM ❤️
  13. E

Rom [ROM][RESMİ][A13] AlphaDroid [VANILLA/GAPPS][LOS]

Merakla bekliyorum acaba performansı dahada kötüye götürür mü 🙂
  14. E

Rom [ROM][RESMİ][A13] AlphaDroid [VANILLA/GAPPS][LOS]

Bu rom sahibimi yayınlayacak hocam anlayamadım
Üst Alt