eremalic kullanıcısının son içeriği

1. eremalic

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

+1 Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. eremalic

Kral. Ultra tasarruf modu geldi mi sana ? Aynı şikayet Bende de var az daha parlak olmalı bence Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. eremalic

Mi9T kullanıyorum miui11 geldi ama ultra tasarruf modunu bulamadım yardımcı olur musunuz Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. eremalic

Yardım Mİ9T MIUI 11 Ultra Güç Tasarruf Modu

Ultra tasarruf modunu bulamadım mi9t ye gelmiyor mu bu özellik? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. eremalic

Kral böyle bir şirketin güncelleme zamanında tatil vermesi mantıklı gelmiyor bana Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. eremalic

Haftasonu vermemesinin mantığı nedir Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. eremalic

Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

Avrupa romunun avantajı dezavantajları nelerdir? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. eremalic

Mi9T den ümidimi kestim artık. Kontrol falan etmeyecem ne zaman gelirse gelsin Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. eremalic

Andorid 10 ile birlikte gelecek diyorlar.. Ondan gecikmiş ne kadar doğru bilemiyorum
  10. eremalic

Mİ9T üvey evlat sanki..
  11. eremalic

Yardım Wi-Fi tekrarlayıcı sorunu

Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü vardır inşallah.
Üst Alt