Erdoğan SAKA kullanıcısının son içeriği

1. E

Uygulama Redmi Note 8 Pro Mi Müzik açılmıyor

Arkadaşlar merhaba Redmi Note 8 Pro Endonezya Mi Müzik uygulaması depolama izini verilmediği için açılmıyor Depolama izni Pasif geliyor Böyle bir sorun ile karşılaşan ve çözen varsa banada yardımcı olabilir mi Lütfen 🙏
  2. E

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.2.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Demedim onlada olmadı maalesef. Mail programı ile alakalı değil bence Kişiler ve Çevirici programında sıkıntı var gibi
  3. E

Soru Rehberde Exchange Kişilerinin Görünmemesi

Aynı problem miui 12.5 geçince bende de oldu. Çözümü bulabildinizmi?
  4. E

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.2.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Arkadaşlar merhaba 12.5 yükledim Endonezya Bir sorunum var çözüm bulamadım aynı sorunu yaşayıp da çözüm bulabilen varsa yardımlarını beklerim. İşyeri Exchange mailini kurduğumda tüm personelin numarasını rehberde çevrimiçi olarak bulabiliyordum. 12.5 yükledikten sonra çevrimiçi olarak isim...
  5. E

Rehber 12.5 sürümlerinin kurulması+twrp ve root + twrp ile sürüm düşürmek. (bilgiler gidecek)

Şuan twrp olduğu için normal güncelleme yapamıyorum twrp yi nasıl iptal edip twrpsiz hale çevirebilirim
  6. E

Rehber 12.5 sürümlerinin kurulması+twrp ve root + twrp ile sürüm düşürmek. (bilgiler gidecek)

Merhaba Bende şuan 12.0.4 Endonezya kurulu twrp ve magisk yüklü. Bu yöntemle 12.5 geçtiğimde bilgilerim, verilerim, ayarlarım silinecek mi? Daha önce A10 da 12.0.2 den yükseltme yaparken sorun olamamıştı hiç bir şeyim silinmemişti. Şimdi bunda format data falan okuyunca acaba dedim. Başka sorum...
  7. E

Rehber Twrp Yüklü Note 8 Pro'yu Güncelleme Rehberi

Magisk gelmeyenler Magisk Manageri açın Magisk in yanındaki yükleyi seçin sadece zip indir seçin inen zipi TPRP ile install yapın işlem tamamdır . Deneme yanılma ile çözdüm umarım faydalı olur
Üst Alt