ErdincOTA kullanıcısının son içeriği

1. ErdincOTA

Soru Downgrade ederken ne yapılmalı?

Arkadaşlsr ben Mi 9T'de haftalık güncel EU beta ROM kullanıyorum ve MIUI12 nin Android 10 olan güncellemesine geri dönmek istiyorum, Android 11 gerçekten yaramadı bu telefona, eskisinden çok daha yavaş. Ben ROM u dahili hafızaya attıktan sonra TWRP ile neyleri Wipe etmem gerekiyor? Factory reset...
  2. ErdincOTA

Yardım Mi 9T Pop-Up kamera tam kapanmıyor

Telefon cebimdeyken ön kamerası kendi kendine açılmaya çalışıyordu açılamıyordu fakat sorun olmuyordu. Bir ara iş yerinde çalışırken kamera kalibrasyonu gibisinden bir şey dedi ve kamerayı 3 4 defa kapatıp açtı, belki 5 defa yaptı fakat yoğunluktan dolayı cebime koydum telefonu. Ve fark ettim ki...
  3. ErdincOTA

Soru MIUI 12 Haftalık Güncelleme Nasıl Yapılır?

Şu an EU 20.8.6 ROM kullanıyorum ve güncelleme gelmiş. Bu yeni güncelleme paketini de mi TWRP den yüklemem gerekiyor yoksa direk ayarlardan paket seç desem olur mu?
  4. ErdincOTA

Rom Mi 9T MIUI12 ROM Önerisi

Arkadaşlar ROM'lardan pek anlamıyorum, hangisi iyidir, hangisi performans ve özellik konusunda öndedir bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. ErdincOTA

Yardım MI 9T MIUI 12 super wallpaper yok ve kasıyor

Bugün kararlı Global MIUI 12 güncellemesi geldi, kurdum. Fakat gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Menü geçişleri, uygulama geçişleri o kadar hantal ki anlatamam, sık sık kasıyor cihaz; siyah ekranlar, çökmeler, gecikmeler v.b. Bunların yanında bir de deliler gibi ısınıyor. Super...
  6. ErdincOTA

Soru "Güncelleme Paketini Seçin" ne işe yarıyor?

Bu seçenek ne işe yarıyor?
  7. ErdincOTA

Soru Mi 9T MIUI12 Nasıl Yüklenir

Arkadaşlar sanırım artık ROM atma işi benim bildiğim gibi olmuyor, ben benim Mi 9T cihazıma nasıl Global MIUI12 ROM atabilirim? Tüm önerilere açığım. Bir videoya giriyorum açıklama kısmında bin tane farklı video linki var kafam allak bullak oldu. En garanti yolla nasıl halledebilirim bu meseleyi?
  8. ErdincOTA

Soru Mi 9T'Nin Rengi Mi Soluyor?

Bu telefona sahip arkadaşlara rica etsem, çerçeveye üstten bakabilir mi? Pop-up kameranın rengi daha doygun gözüküyor, sanki çerçeve solmuş gibi.
  9. ErdincOTA

Çözüldü MI 9T Sıfırladıktan Sonra Bazı Ayarlar Kayboldu

Cihaz biraz rahatlasın diye sıfırladım, tüm güncellemelerini yaptım ve uygulama çekmecesi ayarı ile simge boyutu ayarı (erişilebilirlik ayarlarındakinden bahsetmiyorum) kayboldu. Var mı bir fikri, tecrübesi olan? Not: Forumda yeni olduğum için konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Not2...
Üst Alt