Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera önemli ise vivo x serisini muhakkak denemenizi öneririm. Şu an x200pro kullanıyorum gerek şarjı gerek kamerası gerek performansı herseyiyle mest etti. Eğer kalem mevzusu elzem değilse Samsungta sınıfta kaldı.
Bir süre mi 13 ultra kullandım gayet dolu güzel bir cihaz video konusunda da gerçekten beğeniyordum ama benim ilgi alanım fotoğraf. Portre modu tamamen çöp maalesef. Böyle bir telefon alıyorsam sadece manzara çekiminde değil portre ve makro çekiminde de başarılı olmasını beklerim.denklansor...
Bu iki cihazda kamera telefonu diye piyasaya çıkıp düz modellerinden cokta fazla bir şey ortaya kıyamayan modeller. Kamera telefonu almak gibi bir derdiniz yoksa düz mi 14 tarzı bir cihaz bence daha mantıklı olur kamera çıkıntısı ile uğraşmamış olursunuz en azından. Kamera telefonu istiyorsanız...
A15 twrp bende kurulu Magisk vs de kurulu hiç bir sıkıntı yok. Güzel rom bekleme Süresinde iyileşme var. Hatta kendi hava durumu uygulmasini dindurursaniz dahada iyi oluyur.
Android auto yu bugün birkaç kez denedim. Problem çözülmüş gibi görünüyor. Hyperos 2 nin pil ve kamera performansı 1e göre iyileşmiş gibi geldi bana. Sevdim bu romu 👍
Az önce düzenlenen sürümü diğerinin üzerine update olarak kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Android autada telefon resetleniyordu umarım güncelleme işe yarar