Erdinç A kullanıcısının son içeriği

1. Erdinç A

Çözüldü bootloader kilidi kendiliğinden kapandı

Arkadaşlar bu gün cihaza eu son beta mıuı12 twrp ile yükledim sorunsuz yüklendi öncesinde global 11.0.6 rom vardı cihazı kapatıp acmam gerekti acılırken unlocked yazmadıgını farkettim ve şu an fastboota girmiyor bunun nasıl oldugunu ben de anlamadım cihaz twrp ye giriyor.şimdi ne yapmam gerekli...
  2. Erdinç A

Yardım Redmi note7 miroom mi hesaplayıcı sorunu

Arkadaşlar cihazıma miroom 11.07 stabil romu twrp den temiz bir kurulum yapmama rağmen mi hesaplayıcının çalışmadığını gördüm hiç açılmıyor sebebi ne olabilir.teşekkürler
  3. Erdinç A

Yardım Resmi note7 eu romdan global Roma geçmek

İyi akşamlar arkadaşlar yurt dışı redmi note 7 cihazımda eu rom yüklü son sürümü malum yolla kayıtlı cihazım global Roma dönmek istiyorum twrp ile yüklenemedigi söyleniyor cihazımın bootloder kilidi açık. mi flash ile yüklenir diyorlar fakat IMEI silinme durumu varmış bu doğrumu bir de bu eu...
  4. Erdinç A

Yardım Redmi note7 güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazımda şu an v10.3.3.0 pfgcnxm sürüm yüklü bootloder kilidi açık twrp yüklü cihaz güncelleme kontrolü yapmıyor v10.3.4 ve v10.3.5 sürümlerini cihazın dahili hafızasına indirdim güncelleme paketini seçin kısmından yükle diyorum twrp ekranı açılıyor flaşla dediğimde ise hata...
  5. Erdinç A

Haber A1 Mart Güncelleme

Hattınız nedir? Vodafone için *#*#86583#*#* yapın
  6. Erdinç A

Soru Şubat Ayı Güncellemesi Geldi! Değişen Ne Oldu?

*#*#86583#*#* yapmanız gerekiyor
Üst Alt