Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba telefonum da şu an lineageos 17.1 android 10 kullanıyorum miui 12 20.5.28 gsi rom var bu romu sürüm düşürmeden yükleyebilir miyim birde anti rollback kontrolü yaptigimda anti kısmında hiç bir şey yazmıyor bu aktif olmadığını mi gösteriyor teşekkürler
Aynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorum
Hocam cihazım redmi note 7 en az 3 veya 4 tane aosp rom denedim hepsinde bırakın ışıklı ortamı karanlık ortamlarda bile 30 Lara getiriyorum ama MIUI rom kurunca tam tersi oluyor parlaklığı kısıyorum
ROM gerçekten çok güzel telefon sanki nefes almış gibi çalışıyor sadece ekran parlaklığı düşük kalmış parlaklığı 60 lara getirince ekranı görebiliyorsunuz
Gayet stabil ve hızlı çalışıyor herhangi bir hata yok herşey sorunsuz içinde gapps paketi yok arm64 android 10 ve pico seçerek yükleyebilirsiniz tavsiye ederim