Erdinç A kullanıcısının son içeriği

1. Erdinç A

Yardım Alarm ikonu yardım

Sol üst köşeden aşağı doğru çektiğinizde alarm ikonunu göreceksiniz
  2. Erdinç A

Rom Mi A1 MIUI 12 Android 10 Xiaomi EU Port Rom (Rom yenilmiştir)

Arkadaşlar merhaba telefonum da şu an lineageos 17.1 android 10 kullanıyorum miui 12 20.5.28 gsi rom var bu romu sürüm düşürmeden yükleyebilir miyim birde anti rollback kontrolü yaptigimda anti kısmında hiç bir şey yazmıyor bu aktif olmadığını mi gösteriyor teşekkürler
  3. Erdinç A

Yardım Telefon çok kasıyor

Aynen hocam çok aosp rom denedim hepsinde aynı neden bu şekilde bilemiyorum gün ışığında ekran hiç görünmüyor otomatik parlaklık açık iken cihaz full parlaklığa alıyor hayalet ekran olacak diye korkuyorum
  4. Erdinç A

Yardım Telefon çok kasıyor

Hocam lineage os romdayım bende çok akıcı bir şekilde kullanıyorum ekran parlaklığı MIUI Roma göre çok düşük sizde de bu şekilde mi
  5. Erdinç A

Sohbet Merhaba

Merhaba hoşgeldiniz
  6. Erdinç A

Soru AOSP mi MIUI mı?

Hocam cihazım redmi note 7 en az 3 veya 4 tane aosp rom denedim hepsinde bırakın ışıklı ortamı karanlık ortamlarda bile 30 Lara getiriyorum ama MIUI rom kurunca tam tersi oluyor parlaklığı kısıyorum
  7. Erdinç A

Soru AOSP mi MIUI mı?

Aosp romlar gerçekten çok iyi akıcılık hat safhada ama şu ekran parlaklığı olayı MIUI gibi olmuyor parlaklığı 65_75 lerde anca ekranı görebiliyorum
  8. Erdinç A

Yardım IMEI Gider mi ? Global Rom

https://forum.miuiturkiye.net/konu/imei-silinen-ve-silinmeyen-durumlar.77905/unread
  9. Erdinç A

Yardım Redmi note 9s Telefondaki Parmak İzi

Sizin için denedim hocam ekran kilidini kaldırınca parmak izide kalkıyor içiniz rahat olsun cihazım note7 ama hepsinde aynıdır.
  10. Erdinç A

Rom Efsane gelmek üzere Resmi LineageOS 17.1

ROM gerçekten çok güzel telefon sanki nefes almış gibi çalışıyor sadece ekran parlaklığı düşük kalmış parlaklığı 60 lara getirince ekranı görebiliyorsunuz
  11. Erdinç A

Rom Efsane gelmek üzere Resmi LineageOS 17.1

Gayet stabil ve hızlı çalışıyor herhangi bir hata yok herşey sorunsuz içinde gapps paketi yok arm64 android 10 ve pico seçerek yükleyebilirsiniz tavsiye ederim
  12. Erdinç A

Çözüldü bootloader kilidi kendiliğinden kapandı

hocam tekrar çok teşekkür ederim sorun çözüldü hersey normale döndü.
  13. Erdinç A

tamam hocam dediginizi yapacagım sonucu bildiririm yardımlarınız icin cok tesekkür ederim cok sag olun
  14. Erdinç A

hayır hocam sıkıntıda orada zaten girse hemen mi flas ile rom yükleyecegim
Üst Alt