ErdemVar kullanıcısının son içeriği

1. ErdemVar

Yardım Ok Google ve Voice Match Çalışmıyor

Cihazım redmi note 12 pro speed, ne yaptıysam Google asistan'ı etkinleştiremedim cihazın dilini Google asistan'ın dilini değiştirsem de sonuç aynı yardımcı olabilecek var mı
  2. ErdemVar

Yardım Resmi Olmayan WhatsApp Hatası!

Şu saçma hatayı illaki duymuş yada karşılaşmışsinizdir. Kendi numaramla redmi cihazların hiç birinde wp kullanamıyorum, redmi harici cihazlarda aynı numara ile sorun olmuyor. Ne yaptıysam kendi redmi cihazimda doğrulama kodu alamadım (resmi note 9) 2. Alanda denedim, paralel space v.b...
  3. ErdemVar

Yardım Redmi 10C Gcam+Config (istek)

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar.. Redmi 10C için Gcam+Config paylaşabilecek var mı ?
  4. ErdemVar

MIUI 14 Redmi Note 9 Pro - GCam (istek)

Konuyu form da aradığım da çok alakasız sonuçlar çıkıyor . Yeni konu açmak zorunda kaldım. Öncelikle bunun için özür dilerim... Cihazim Redmi Note 9 Pro MIUI sürümüm 14.0.3 Android 12 Rootsuz Güncel GCam ve config mevcut mu ? Paylaşırsanız sevinirim . İyi formlar.
  5. ErdemVar

Yardım Gizli Özellikler (istek)

Merhabalar form da yeniyim, form icinde baktim ama bulamadım. Cihazim Redmi Note 9 pro gizli özelliklerine erişim saglayan bir kaç APK vardı . Görüntü özelliklerini yükselten falan . Nasıl ulaşabilirim?
Üst Alt