erdemturan kullanıcısının son içeriği

1. erdemturan

Diğer Huawei akıllı Saat

Halihazırda Xiaomi Watch 2 Pro kullanıyorum, Honor Magic Watch 2'den sonra batarya durumunu görünce keşke farklı bir model alsaydım diye düşünmedim dersem yalan olur :)
  2. erdemturan

Sohbet Birlikte Nice 5 Senelere :)

Nice yıllara :)
  3. erdemturan

Sohbet watch saat önerisi (acil)

10 gün şarj süresi olan bir saatten 1,5 gün olan bir saate geçince ister istemez bir pişmanlık oluyor :)
  4. erdemturan

Magic Watch 2 sonrası Watch 2 Pro aldığıma ufak bir pişmanlık duymuyorum dersem yalan olur.
  5. erdemturan

Kullanıma göre değişiyor aslında, normal kullanımda 1 gün rahat gidiyor ama, Maps, WhatsApp, Spotify vs çok aktif kullanırsan eğer hergun şarj etmen gerekecektir eminim buna.
  6. erdemturan

Watch 2 Pro kullanıyorum, bundan önce de Honor Magic Watch 2 vardı, Wear OS olan saatlerde şarj süresi gerçekten can sıkabiliyor. Honor kullandığım dönem en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum ama Wear OS yani şu an kullandığım saatte maksimum 1.5 gün gidiyor. Eğer bir tercih yapacaksan bunu...
  7. erdemturan

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Teşekkür ederim.🙏🏻
  8. erdemturan

Diğer Mi 11 T Pro kullanıcıları kimler?

Valla hocam ben cihaz değiştirdim ve kurtuldum güncelleme derdinden. Ama emektar kenarda duruyor, rom hastalığı çok sıkıştırırsa eğer o cihaz üzerinde denemeler yapabilirim :)
  9. erdemturan

Diğer Bootloader kilidi açma dolandırıcılığı (kelvinclen1)

Hocam geçmiş olsun. Bu tarz işlemleri referansı olmayan kişilere yaptırırken birkaç kez daha düşünmek gerek.
  10. erdemturan

Sohbet Xiaomi MIX Flip Alınır mı?

Alınırmış diyip kapatalım konuyu :)
  11. erdemturan

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Model kod ismi "ruyi" diye biliyorum ama farklı birşey ise eğer cihaz elimde olmadığı için söylemem mümkün değil haliyle. Teşekkür ederim yine de.
  12. erdemturan

Product derken? Global cihaz almaya niyetim var, garantili ile arasında ne kadar fiyat farkı olacak onun hesabını yapıyorum hocam.
  13. erdemturan

Xiaomi Mix Flip için kayıt ücreti nedir öğrenebilir miyim ?
  14. erdemturan

Valla hocam açıkçası Fold modeller de benim pek ilgimi çekmiyor. Tablet ve telefon ayrı şeyler benim için, tablette birşeyler izlerken ya da yaparken telefona bakmayı seviyorum. O sebeple Fold modeller beni kısıtlar.
  15. erdemturan

Hocam paylaşımın için teşekkür ederim. Aslında şu an kullandığım cihazdan pek bir şikayetim yok ama bunun hem ufak olması hem de dış ekranın büyüklüğü cezbediyor. Yoksa bende çok fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilim. Cihazın sıradışı olması beni çekiyor kısacası :)
Üst Alt