Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halihazırda Xiaomi Watch 2 Pro kullanıyorum, Honor Magic Watch 2'den sonra batarya durumunu görünce keşke farklı bir model alsaydım diye düşünmedim dersem yalan olur :)
Kullanıma göre değişiyor aslında, normal kullanımda 1 gün rahat gidiyor ama, Maps, WhatsApp, Spotify vs çok aktif kullanırsan eğer hergun şarj etmen gerekecektir eminim buna.
Watch 2 Pro kullanıyorum, bundan önce de Honor Magic Watch 2 vardı, Wear OS olan saatlerde şarj süresi gerçekten can sıkabiliyor. Honor kullandığım dönem en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum ama Wear OS yani şu an kullandığım saatte maksimum 1.5 gün gidiyor. Eğer bir tercih yapacaksan bunu...
Valla hocam ben cihaz değiştirdim ve kurtuldum güncelleme derdinden. Ama emektar kenarda duruyor, rom hastalığı çok sıkıştırırsa eğer o cihaz üzerinde denemeler yapabilirim :)
Valla hocam açıkçası Fold modeller de benim pek ilgimi çekmiyor. Tablet ve telefon ayrı şeyler benim için, tablette birşeyler izlerken ya da yaparken telefona bakmayı seviyorum. O sebeple Fold modeller beni kısıtlar.
Hocam paylaşımın için teşekkür ederim. Aslında şu an kullandığım cihazdan pek bir şikayetim yok ama bunun hem ufak olması hem de dış ekranın büyüklüğü cezbediyor. Yoksa bende çok fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilim. Cihazın sıradışı olması beni çekiyor kısacası :)