Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede daha önce paylaşımı yapıldı mı göremedim aslında. Eğer paylaşıldıysa şimdiden affola 🙏🏻🙏🏻
HyperOS Simge Paketi nette gördüm ve hoşuma gitti, aktif olarak da kullanıyorum.
Paylaştığım görseller kendi telefonumdandır.
HyperOS Simge Paketi
l
Herkese merhaba öncelikle.
Xiaomi ekosistemi için Xiaomi Pad 6 aldım fakat cihazlar arası ekran(uygulama) paylaşımı yapamıyorum, bir türlü bağlantı kurulamıyor. Kullandığım cihaz Mi 11T Pro ve Eu Stabil Rom yüklü.
Konu hakkında bilgisi olan varsa ve burayı yeşillendirirse sevinirim.
İyi...
Öncelikle herkese selamlar.
EU Rom yüklü Poco X3 Pro cihazda 2 gündür hiçbir şekilde hiçbir program üzerinden videolar oynatılmıyor. Sebebi ya da çözümü hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
İyi forumlar herkese.
Herkese Merhaba, bilgisayardan performans olarak hiçbir şikayetim yok sadece ekranın dışında kasadan oluşan ufak bir leke var(Fotoğrafda mevcut) ve sıfır ayarındadır. Üst segment cihazlara geçiş yapmak istediğim için satıyorum, Cihazın kutusu ve belgeleri mevcut, garantisi devam ediyor. Sadece...
Garantisi devam etmekte ve faturası mevcuttur. 04.02.2023 yılına kadar servis garantisi, ömür boyu da bakım garantisi vardır. Cihaz sıfır ayarındadır. Sıfırından farklı olarak upgrade edilmiştir. Tüm özellikleri çalışmaktadır. Lütfen ölücüler yazmasın. İstanbul içi test edip elden teslim...
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır severek kullandığım bilgisayarımı model yükseltmek istediğim için satıyorum. Performans ve pil konusunda herhangi bir sıkıntısı yoktur. Birçok oyunu ve grafik programını sorunsuz şekilde açmaktadır. Lütfen ölücüler yazmasın. Sadece mesajlara cevap verebilirim ve...
Öncelikle herkese Selam,
Bu konuyla ilgili forumda bir rehber ya da öneri konusu var mı diye baktım ama bulamadım. Arama yapmadan da konu açılmasını çok sevmiyorum bu sebeple aynı konu varsa şimdiden affola :)
Dün Mi Box S 4K aldım ve bugun elimde ulaştı. Sizlerden ricam bu uygulamayı aranızda...
Öncelikle Selamünaleyküm Forum ahalisi.
Kuzenim için garantisiz Mi 9T bakıyoruz. Yardımcı olabilecek kimse varsa eğer irtibata geçebilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.
Aranızda katılan var mı bilmiyorum ama Xiaomi bir hediye kampanyası düzenliyor ve bunun için bir takım oluşturmak gerekli. Katılabilmek için bir takıma sahip olmak ve 5 kişi gerekiyor. Ben Miui Türkiye diye bir takım kurdum ve 4 kişi daha gerekli. Katılmak isteyen olur diye...
Arkadaşlar Merhaba,
Mi 9T Ayarlar/Uygulamalar bölümünü kontrol ederken Games adında bir uygulama gördüm. Devre dışı olarak duruyordu E tabi merak edip etkinlestirdim şimdi ne silebiliyorum ne de Devre Dışı bırakabiliyorum. Bu durumla karşılaşan var mı ve çözümünüz nedir?
Mi 9T cihazımdan...