erdemozgor kullanıcısının son içeriği

1. erdemozgor

Yardım Mi mix 2s

Konu kilit arkadaşlar zenex usta sağolsun halletti kısa zamanda :)
  2. erdemozgor

Yardım Mi mix 2s

@Zenex ustam selamun aleykum tatilde olduğunuz için özelden rahatsız etmek istemedim evet imeiler silinip clean and lock yaptığım için botlooader kilidi kapandı sadece edl testpoint , fastboot ve recovery mode giriyor, cihazı açıp global rom üzerinden imei yüklemesi ne kadara hallolur acaba ...
  3. erdemozgor

Yardım Mi mix 2s

Satın alınabilecek güvenilir bir site varsa almak istiyorum ama bulmak epey zor, kendisi tatildeydi pazartesi yazacağım insAllah kendisine SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. erdemozgor

Yardım Mi mix 2s

Desteğiniz için teşekkür ederim lakin X telefoncu üzülerek söylüyorum ki cihaza açtığı hesabı paylaşmıyor bunun için fazla ücret talep ediyor farklı illerde çok daha uygun fiyata çözebilecek kişiler olduğunu söylediler belki başka bir yöntemi vardır diye sormak istedim, lakin şuan görünen...
  5. erdemozgor

Yardım Mi mix 2s

Selamun Aleykum Yakın bir zamanda 2. El bir mi mix2s almaya karar verdim çokta güzel bir cihaz buldum , imei kayıtlı olduğunu öğrendim benden önceki sahibi ill sahibiymiş yurt dışından getirdikten sonra X telefoncuya gidip bootloader kilidini açtırıp imei yüklemesi yapılmış daha sonra telefona...
  6. erdemozgor

Yardım Mi Mix 2 brick oldu yardım

Bunu denemiştim lakin nedendir bilinmez Merhaba bunu denemiştim lakin bir bölümde kullanım talimatında olan ekrana hiç geçiş yapmadı fastboot bölümünde yaşıyorum bu sorunu , diğer ekranda ise yetki ayarı istiyor bunun için telefonun açık olması gerekiyor şimdi tekrar deneyeceğim 1577887549...
  7. erdemozgor

Okuduğum kadarı ile çin romu yüklendiğinde düzenliyormuş ama oda yalan sanırım çünkü dediğin gibi yuklenmiyor :)
  8. erdemozgor

Çok teşekkür ederim desteğin için yarın kendisi ile irtibat haline geçeceğim
  9. erdemozgor

Testpointte kullanılan programı bulamadım denemek aklıma geldi lakin program bulamadigim için yanaşmadım sabah zenex ile görüşelim eğer çözüm bulamazsak en son çare çöp olmaktansa deneyebilirim başka bir çözümü yok değil mi ? Cin romu da kabul etmemesi enteresan bir durum aslında
  10. erdemozgor

Merhaba desteğiniz için teşekkür ederim , cihazı 2.el aldım aldığım kişi yurt dışından getirmiş bir telefoncu kilidi açıp yapmış kullanmadığı imei cihaza işlemiş ben satın alırken cihazı karşı taraf sıfırladı ve root gitti ben de gece root yaparken temiz yazılım yüklemek için dediginizi yaptım...
  11. erdemozgor

Konuyu açanın kardeşiyim , cihazda kilit açıktı son sürüm yüklüydü orjinal stok rom yüklemek istersen kilit kapandı ve şuan ne çin romunu ne orjinal romu kabul etmiyor fastboot ekranından da kilitli olduğu için işlem almıyor çözümü bilen var mı acaba
Üst Alt