Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım Mi Note 10
MIUI Sürümü 12.0.3
Cihazım Yurt Dışı. Kaydı arka kapağı açılarak yapıldı. Bootloader kilidi kapalı. Usb Hata Ayıklama da kapalı. TWRP yüklü değil.
Cihazın bildirim çubugunu ayarlamaya çalışıyordum. Geliştirici seçeneklere girdim. En alt kısımlarda bant genişliği 392...
Bana da gelmemişti. Bu linkten guncelleme paketini indirdim kendim, sistem güncelleme kısmından..güncelleme paketi seç bölmesinden seçtim, güncelleştirdim.
https://bigota.d.miui.com/V10.3.3.0.PEAMIXM/miui-blockota-dipper_global-V10.3.2.0.PEAMIXM-V10.3.3.0.PEAMIXM-0f01a25260-9.0.zip
Bu güncelleme geldi fakat Wifi bulana kadar geri gitti. Şuan MIUI global 10.3 | Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM) sürümü mevcut.
10.3.3 sürümüne geçmek için ne yapmalıyım saygılarımla...
Bu güncelleme geldi fakat Wifi bulana kadar geri gitti. Şuan MIUI global 10.3 | Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM) sürümü mevcut.
Ne yapmalıyım saygılarımla...
Mantıklı konuşuyorsun ama sadece Pc'den işlemler yapıp bu kadar istemesi bir de tekele düşmesi insanın gücüne gidiyor. Bir umutla sevindim İmei kaydı yapılıyor diye. 1.simin süresi bitti 2.sime geçtim bitene kadar bekleyecem gerisi Allah kerim.
Aynen hocam size katılıyorum. Paramizla rezil oluyoruz malesef. Madem telefonu ürettin bari takip et..
1559249287
Oled saveri kurdum şimdi onunla kullanıyorum. Tavsiyeniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
Bende de bugün itibariyle başladı. Aralık ayından bu yana kullanıyorum. Always-on Display modunda daha fazla yapıyor.(tüm ekran birdenyanıp geri sönüyor)
MIUI global 10.3 kararlı sürümü mevcut. Telefonda ilk başta Çin sürümü vardı.
Garantisi yok.
Tavsiyeler neler??