erdemir kullanıcısının son içeriği

1. erdemir

Yardım Telefonun Yazılımı Çöktü

Cihazım Mi Note 10 MIUI Sürümü 12.0.3 Cihazım Yurt Dışı. Kaydı arka kapağı açılarak yapıldı. Bootloader kilidi kapalı. Usb Hata Ayıklama da kapalı. TWRP yüklü değil. Cihazın bildirim çubugunu ayarlamaya çalışıyordum. Geliştirici seçeneklere girdim. En alt kısımlarda bant genişliği 392...
  2. erdemir

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bana da gelmemişti. Bu linkten guncelleme paketini indirdim kendim, sistem güncelleme kısmından..güncelleme paketi seç bölmesinden seçtim, güncelleştirdim. https://bigota.d.miui.com/V10.3.3.0.PEAMIXM/miui-blockota-dipper_global-V10.3.2.0.PEAMIXM-V10.3.3.0.PEAMIXM-0f01a25260-9.0.zip
  3. erdemir

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.6.27 Global Beta Rom

Bu güncelleme geldi fakat Wifi bulana kadar geri gitti. Şuan MIUI global 10.3 | Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM) sürümü mevcut. 10.3.3 sürümüne geçmek için ne yapmalıyım saygılarımla...
  4. erdemir

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bu güncelleme geldi fakat Wifi bulana kadar geri gitti. Şuan MIUI global 10.3 | Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM) sürümü mevcut. Ne yapmalıyım saygılarımla...
  5. erdemir

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Kusura bakma kardeşim bu forumda yeniyim. Ben de note 7 için oluyor diye biliyorum. PM ne demek??
  6. erdemir

Mantıklı konuşuyorsun ama sadece Pc'den işlemler yapıp bu kadar istemesi bir de tekele düşmesi insanın gücüne gidiyor. Bir umutla sevindim İmei kaydı yapılıyor diye. 1.simin süresi bitti 2.sime geçtim bitene kadar bekleyecem gerisi Allah kerim.
  7. erdemir

Pasaport kaydi kadar da para istiyor. Allah bizi fırsatçılara düşürmesin. Mi 8'e 270₺-300₺ civarı bir masrafı var.
  8. erdemir

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Aynen hocam size katılıyorum. Paramizla rezil oluyoruz malesef. Madem telefonu ürettin bari takip et.. 1559249287 Oled saveri kurdum şimdi onunla kullanıyorum. Tavsiyeniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
  9. erdemir

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Bende de bugün itibariyle başladı. Aralık ayından bu yana kullanıyorum. Always-on Display modunda daha fazla yapıyor.(tüm ekran birdenyanıp geri sönüyor) MIUI global 10.3 kararlı sürümü mevcut. Telefonda ilk başta Çin sürümü vardı. Garantisi yok. Tavsiyeler neler??
  10. erdemir

3 imei slotu var dediniz. Peki 3 imei kayıt ediliyor mu??
Üst Alt