erdemd80 kullanıcısının son içeriği

1. erdemd80

Yardım Gittigidiyor'dan alınmalık Ekran koyurucu tavsiye eder misiniz?

Merhabalar Gittigidiyor'dan alınmalık Ekran koyurucu tavsiye eder misiniz?
  2. erdemd80

Yardım Magisk'i kurunca Maximum Mobil App'te Temassız özelliği (NFC) kalktı

Magisk'in en son versiyonunu kurup program içindeki Magisk Hide kısmından Maximum Mobil yazılımını seçince sorun düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlara bilgi olsun.
  3. erdemd80

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Magisk i yükleyince Maximum Mobil yazılımında NFC özelliği çalışmamaya başlamıştı. Magisk'in içinde MagiskHide kısmından Maximum Mobil yazılımını seçince sorun ortadan kalktı.
  4. erdemd80

Yardım Magisk'i kurunca Maximum Mobil App'te Temassız özelliği (NFC) kalktı

Merhaba Cihaza Magisk'i yüklediğimden beri Maximum Mobil yazılımında NFC seçeneği ödeme özelliği kalktı. Bunun sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
  5. erdemd80

Yardım Arada bir rehber ve son aradıklarım kayboluyor

Arkadaşlar arada sırada telefonda rehber ve son aradıklarım listesi bomboş görünüyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Unlock 10.3.1.0 a güncelledim aynı sorunum devam ediyor. Sorun ne olabilir?
  6. erdemd80

Çözüldü Mi PC Suite "You need to Update Your Device..." Sorunu

Teşekkür ederim hocam bu şekilde oldu.
  7. erdemd80

Çözüldü Mi PC Suite "You need to Update Your Device..." Sorunu

Merhabalar. Telefonumun yedeğini alıp hard reset atmak için Mi PC Suite kurdum ama "you need to update your device to use Mi Pc Suite update your device before connecting" Diyor bu sorunu nası çözebilirim? Ya da başka türlü nasıl yedek alabilirim?
  8. erdemd80

Yardım Mobil veri kapalı ama H+ Simgesi çıkıyor

Cevap için teşekkürler. Telefonu yedekleme ve Hard reseti öğreten video veya web link nereden bulabilirim?
  9. erdemd80

Yardım Mobil veri kapalı ama H+ Simgesi çıkıyor

Arkadaşlar telefonu 10.1.2.0 versiyona güncelledim ama sorunum mobil veri kapalı olmasına rağmen yukarıda H+ simgesi çıkıyor wi-fi açınca wifi ikonu gelince H+ kayboluyor wifiyi kapatınca H+ geri geliyor. Çok rahatsız edici. Bir üst versiyona geçersem pil tüketimi artar diye geçmek istemedim...
Üst Alt