Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magisk'in en son versiyonunu kurup program içindeki Magisk Hide kısmından Maximum Mobil yazılımını seçince sorun düzeldi.
Aynı sorunu yaşayanlara bilgi olsun.
Magisk i yükleyince Maximum Mobil yazılımında NFC özelliği çalışmamaya başlamıştı. Magisk'in içinde MagiskHide kısmından Maximum Mobil yazılımını seçince sorun ortadan kalktı.
Merhaba
Cihaza Magisk'i yüklediğimden beri Maximum Mobil yazılımında NFC seçeneği ödeme özelliği kalktı.
Bunun sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar arada sırada telefonda rehber ve son aradıklarım listesi bomboş görünüyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor.
Unlock 10.3.1.0 a güncelledim aynı sorunum devam ediyor.
Sorun ne olabilir?
Merhabalar. Telefonumun yedeğini alıp hard reset atmak için Mi PC Suite kurdum ama "you need to update your device to use Mi Pc Suite update your device before connecting" Diyor bu sorunu nası çözebilirim? Ya da başka türlü nasıl yedek alabilirim?
Arkadaşlar telefonu 10.1.2.0 versiyona güncelledim ama sorunum mobil veri kapalı olmasına rağmen yukarıda H+ simgesi çıkıyor wi-fi açınca wifi ikonu gelince H+ kayboluyor wifiyi kapatınca H+ geri geliyor. Çok rahatsız edici.
Bir üst versiyona geçersem pil tüketimi artar diye geçmek istemedim...