ErdemApul kullanıcısının son içeriği

1. ErdemApul

Soru Mi8 SE format

Teşekkürler
  2. ErdemApul

Soru Mi8 SE format

Konuların hepsini inceledim driver indirdim kurdum twrp indirdim kurdum ama belirttiğiniz tuş kombinasyonu ile twrpye geçmiyor fastboot ekranında kalıyor cihaz. Klasörü atmamda ki amaç acaba cihazda yüklü öü değil mi öğrenmekti.
  3. ErdemApul

Soru Mi8 SE format

Cihazı uzun zamandır kullanmaktayım daha önce güncellemeleri vs yapmıştım ama şuan hem güncelleme hem twrp üzerinden sıfırlama yapamıyorum burada twrp yükleme işlemlerinin hepsini yaptım ama başaramadım güç + ses açma tuşu ile sadece fastboot ekranı açılıyor telefon da twrp adlı bir klasör var...
  4. ErdemApul

Yardım Mi8 Se Twrp sorunu

Merhaba Cihazı uzun zamandır kullanmaktayım daha önce güncellemeleri vs yapmıştım ama şuan hem güncelleme hem twrp üzerinden sıfırlama yapamıyorum burada twrp yükleme işlemlerinin hepsini yaptım ama başaramadım sadece fastboot ekranı açılıyor bana yardımcı olabilir misiniz ? Telefonda bulunan...
  5. ErdemApul

Soru Mi8 SE format

Teşekkür ederim.
  6. ErdemApul

Soru Mi8 SE format

Merhaba Mi8 Se telefonumu twrp ile sıfırlamak istiyorum ama üzerinde bulunan romu kaldırmak istemiyorum amacım sadece sıfırlamak ve temizlik böyle bir işlem mümkün mü ? mümkün ise nasıl yapacağımı tarif edebilir misiniz miui 10 | v10 2.2.0. pebcnxn | stable sürüm yüklü android 9 bulunmakta...
Üst Alt