Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acill. redmi note 8 pro twrp yüklerken kapandı. açılmıyor. lütfen ne yapmam gerek. boot kilidi açık. sadece şarja taktığımada ışık yanıyor başka tepki yok. lütfen.
lütfen yardım. cihazın imeisini yükledikten sonra sürekli twrp ekranı açılıyordu. ben de yeni rom yükledim düzelir diye. bu sefer cihaz kilidinin şifresini istedi. şifreyi girdim doğru olduğuna adım gibi emindim ama olmadı. sonra i.mi.com dan cihazı bulu kapadım ama yine de olmadı. herşeyi...
Redmi note 4x aldım. Turkcell kullanıyorum. Rom değiştim. Herşeyi silip yeni rom kurdum. Olmadı.4G göremiyorum. Twrp den modemi flaşladım.yine göremiyorum. Ltd öncelikle seçimi. Turkcell de bana cihaz uyumlu değil diyor IMEI yüzünden. Ne yapmalıyım. Yardım lütfen
Coolpad cool1 diag portu 9008 açılmıyor. lütfen bilenler yardım edebilir mi?_ qpst yüklü. Qualcom driver yüklü..telefon driveri de yüklü.. başka ne olması gerek..selamlar.
Gerçek anlamda bu sorunu çözüp böyle güzel bir şekilde paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun.. çok teşekkür ederim.. sizlerin kıymetini bilmek gerek.. ya olmasaydınız...