erdal03 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım mi6 telefonumdaki çözülemez sorun.

Arkadaşlar merhaba, daha öncede aşağıdaki linkteyi konuyu açmıştım. Sorunumla ilgili bir çok şey okudum ve halen bir çözüm bulamadım. ücretlide olsa sorunuma çözüm bulabilecek varsa çok sevinirim...
  2. E

Yardım Uygulama cihazınıza yüklü değil hatası (güncelleme sonrası)

miflash ile tekrar ve tekrar denemeler yaptım şuan için son durum, miflash "Erase boot error" hatası veriyor.
  3. E

hocam, dün rom yüklemeyi denedim. ekli görseldeki gibi indirdiğim romu, gözat kısmından gösterip, telefon fastboot ekranındayken, save user data seçeneği seçili şekilde flash butonuna tıkladım. 1 saniye bile olmadan başarılı dedi. telefonu tekrar yeniden başlattım, ama hiçbir değişiklik yoktu...
  4. E

Arkadaşlar merhaba; daha önce linkteki konuyu açmıştım " Yardım - Güncelleme sonrası hiçbir şey açılmıyor. " sorunum konusunda ücretlide olsa yardıma ihtiyacım var. sorunum : temmuz ayında telefonumu güncelleştirip yeniden başlattıktan sonra, ekli resimde de görüleceği gibi herhangi bir...
  5. E

İpucu Xiaomi USB sorunu çözümü

Arkadaşlar lütfen yardım edin 10 gündür halen çözüm bulamadım. 10 gün önce telefonuma gelen güncelleme ile birlikte, telefonumda (whatsapp, kamera, arama, chrome, ayarlar v.b) hiçbir yere giremiyorum. "uygulama cihaznıza yüklü değil" hatası alıyorum, geliştirici seçenekleri ek ayarlara girmeye...
  6. E

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Hocam kaldırabiliyorum, yani simgeye basılı tutup en üstte çıkan kaldır kısmına atıyorum. Ama yüklemek için play store veya, google chrome veya başka herhangi bir şeye giremiyorum. Yani sorunum sadece whatsapp v.b uygulamalar değil, mesela ayarlarda yüklü uygulamar v.b yerlerede giremiyorum...
  7. E

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Arkadaşlar 2 gün önce telefonuma bir güncelleme geldi, güncelleme sonrası uygulamalara (whatsapp, mesajlar, rehber, arama v.b) tıkladığımda "uygulama cihazınıza yüklü değil" yazıyor ve açılmıyor. Ayarlar kısmındada sadece bir kaç yere girebiliyorum. Bugün tahtakalede xiaomi teknik servis diye...
  8. E

Yardım Güncelleme sonrası hiçbir şey açılmıyor.

Hocam çözüm bulabilirsen benide bilgilendirirmisin, çok zor durumda kaldım yedek telefona geçtim mecburen. Ama bütün her şey mi6'da.
  9. E

Evet hocam hb'den almıştım. Evofone garantili
  10. E

Hocam şimdi usb ile bilgisayara bağladım, normalde telefon ekranında 3 seçenek çıkardı, sadece şarj, dosya aktarımı, resim aktarımı diye onlar çıkmıyor, sadece şarj oluyor telefon 1564516452 Hocam yedekleri alamıyorum telefon pcde gözükmüyor sadece şarj oluyor
  11. E

Hocam telefonu onlarca kez aç kapa yaptım, klavyeyi gectim, neye tıklasam hep aynı hata, hiç bir şey açılmıyor
  12. E

Anladığım kadarıyla sıfırlama yapmam gerekecek. Bu çok kötü oldu benim hatam yokki sonuçta sadece güncelleye bastım. Yedekleri bilgisayara aldıktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
  13. E

Arkadaşlar dün telefonuma bir güncelleme geldi, güncelleme sonrası uygulamalara (whatsapp, mesajlar, rehber, arama v.b) tıkladığımda "uygulama cihazınıza yüklü değil" yazıyor ve açılmıyor. Ayarlar kısmındada sadece bir kaç yere girebiliyorum. Bugün tahtakalede xiaomi teknik servis diye bir yere...
Üst Alt