Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Henüz denemedim.Malum sokağa çıkma yasağı,ama olacağını düşünüyorum.
1609660815
Mi band 3 nfc version bilekliğime ve mi band 5 nfc bilekliğime entegre ettim.
1609661423
Alipay ödeme sistemini daha önce eklemiştim. Fakat Türkiye de altyapı yok.
Banka ödemeleri için ise Bankaların da...
Modlu mifit 4.4.0 version ve sonrası modlu mifit 4.5.0 version da mi band 5 nfc bilekliğimin arayüzü yani Settings ve devamı Türkçe olarak kullanabiliyordum.fakat sonraki güncellemelerden sonra yurtdışından mi band 5 nfc model almış olanlara Türkçe desteği verilmediğini gördüm. Hatta Burda bu...
Teşekkürler. ModMifit kaç version bu ekran görüntülerindeki ModMifit 4.6.5. Veya ModMifit 4.7.0 mı?
Firmwares sürümü
Resources sürümü
ve hangi fontu kullandınız.
Olmuyor.Kusura bakma Yusuf aynı düşünmüyorum. Önceki versionlarda Türkçe desteği vardı. Bu bahsettiğimiz ModMifit 4.6.5 ve ModMifit 4.7.0 versionlarda bilekliği Global version olmayanlar bileklik arayüzünü çeviremiyecek. Eğer elinde global version olmayıpta bilekliklik arayüz Türkçe yapabilen...
Arkadaşlar üzgünüm ama şunu fark ettim. Geekdoing sitesinden buraya alıntılanıp burada Biz mi band kullanıcıları için sunulan modlu mifit ler uygulamalarında en sonModMifit 4.6.1 version dan sonra çıkan Mod Mifit 4.6.5 ve Mod Mifit 4.7.0 version larda bileklik arayüz leri de Türkçe desteği yok...
Mi band 5 nfc için deniyorum Türkçe yapamadım. Yusuf senin fixfont u bilekliğe attım. Gelen sms ve whatsapp mesajları güzel Font iyi fakat bilekliğini arayüzü Türkçe yapamadım. Font için yurtdışı geekdoing sitesi ne de moderatör den yardım istedim. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler
Yok değil var. Modlu mifit 4.6.0 kullanıyorum. Mi fitte kurduğum alarmlar bazen kayboluyor. Mi fit e girip tekrar açıp kapatınca bilekliği geri geliyor bağlantı halindeyken. Sonra bileklikten açıp kapatıyorum. Ama şöyle bir şey var. Mifit e 3 bilekliğimi tanımladım.bir tanesini bağlı olarak...
Mi bandage ın Full sürümünü indirip mi bandage uygulamasında mi band bağlandığında veya mi band bağlantı koptuğunda bileklik titresin seçenekleri var. Bağlantı koptuğunda bileklik titriyor. Bsğlantıda telefondan uzaklaşırsan kopar ve titrer. Sizin istediğiniz de zaten buydu. Yapmanız gereken mi...
ICBC Bankasına gidip banka görevlisine hesap açmak istiyorum dedim hesap açtılar.
Mi hesabı Bölge Türkiye seçili. Ama önceki yazımda belirttiğim gibi kimlik doğrulaması için pasaport kimlik numarası istiyor. Çin ana karası dışından kullanıldığı için yada bir başka deyişle Çin vatandaşı...
Bende aldım AliExpress den Mi band 5 nfc modeli. Geek doing sitesinden takip ettim yorumları. Ve Türkçeye çevirdim. Alipayı kurdum. Barkodu okutup tanımlattım. Sanal kartlarımı Alipay uygulamasına ekledim. Yuan cinsinden para tanımlaması yapılıyor. Icbc bank ta hesap açtım. Uğraşıyorum ama...
Paylaşımlar için emeği geçen herkese teşekkür ederim. AliExpress siparişim Xiaomi mi band 5 nfc version Türkiye ye ulaşmış. Gümrükten geçmesini ulaşmasını bekliyorum. Nfc version için bu dosyaları kullanabilirmiyim?
Bileklik elime ulaştığında paylaşırım. Satıcıya mesaj attım. 3 gün oldu henüz kargoya verilmemiş. Ne kadar sürede gelir bakalım. Takipteyim. Yurtdışı geekdoing forumunda Türkler sayesinde Türkçe yazılım dosyasını bulacağım. Tahminim bu sitenin moderatörleride orda aktif.Saygılarımla