ercansenal kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 11 ultra aşırı ısınma

Cep nosunu bana da atar mısınız 1702858586 Bana da atar mısınız cep telefonunu
  2. E

Yardım Redmi Note 4x Hızlı Şarj Hakkında

escobar kastamonulu musun? :)))))
  3. E

Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

zenex 6.5.26 geliştirici romu mu daha iyi yukarda paylaştığınız 6.5.19 mu daha iyi acaba akıcılık ve pil performansı olarak?
  4. E

[Yardım] Redmi note 3 parlaklık sorunu

Maalesef hiçbir şey değişmedi.6. 5.26da da aynı .
  5. E

[Yardım] Redmi note 3 parlaklık sorunu

Aynı sorunu ben de yaşıyorum mtk 32gb var bende de. Kullandığım bütün romlarda yaşadım galiba. Şu 6.5.19 epic rom Twrp versiyonu temiz kurulumla kurdum ama yaşıyorum hala. 6.5.26 Epic Twrp iniyor şu an. Onu da deneyeceğim. Donanımsal mı yazılımsal mı çözemedim gitti
  6. E

Ben acemiyim bu işlerde. Forumla ilgilenen zenex dir ona sorsanız daha iyi olur [emoji6] [emoji4] Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Ayarlardan telefon hakkında kısmında azami 8 çekirdek 1.95 GHz yazıyorsa mtk düz versiyonudur. Aynı yerde 1.8 GHz hexa altı yani çekirdek yazıyorsa Pro snapdragon versiyonudur Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Hakan hocam la zenex aynı kişi mi[emoji12] [emoji4] Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Teşekkürler hocam. Bu bahsettiğiniz en son global rom un linkini paylaşabilir misiniz acaba? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

İnşaallah hocam ne diyim. Cihaz elime ulaşsın da. 3 4 defa kontrol edip adımları yapacağım bakalım Rabbime sığınıp :) Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Neyse yaparız ya korkmaya gerek yok olsa olsa 930 liram çöpe gider:) videoyu izler yaparız naapalım. O saçma romu kullanmaktansa. Twrp yi yükleyene kadar dert bu xiaomi telefonlar da arkadaş. Bu sene moda oldu bl kilidini kapatmak da. Hugo Barra ayıp etti bu sene. Redmi Note 3 cihazımdan...
  12. E

Testpoint cihazı açıp yapmak değil mi? Az çok da biliyorum bu rom root bl işlerini. Cihazın kasasını bile değiştirdim yamuldu düşürdüm.Aliexpressden kasa sipariş ettim parmak izi okuyucu nakil ediliyor kasaya. Onu da yaptık. Ama gözüm korktu beceremem diye. Bilemedim ne yapsam? Başınızı...
  13. E

Diyorum ki yarın elime ulaşacak inşaallah 32gb pro version. Romu yüklerken olur da brick olursa cihaz. Yazılımla düzeltme yolunu burdan paylaşırsanız gereken dosyaları ve bilgiyi kaydedip bilgisayarıma öyle başlayacağım rom işine. Sadece telefonda İnternetim var wifi imkanım yok.Telefondan...
  14. E

Zexen. Yanlış bilmiyorsam bootloader kilidini de açmak için geliştirici sürüm yüklemek gerekiyor. Direkt mesaj gelince açamıyoruz diye biliyorum yüze 50 de couldn't verify hatası veriyor GPS de bulmuyor. Bende redmi note 3 mtk 32gb var bunun bl kilidini açtım Twrp den istediğim romu yüklüyorum...
  15. E

64 bit evet. Brick olursa yazılımla çözümü var mı Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt