Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poco x6 pro 5G için en gereksiz uygulamalardan arındırılmış ve google entegre edilmemiş orjinal xiaomi çıkışlı değiştirilmemiş rom hangisi? ve elite rom tam olarak ne oluyor acaba?
https://xiaomiupdate.com/phones/redmi-k70e-poco-x6-pro-5g-2/
PHP tolsu dene bu şekilde 168 saat alabildim ama xiaomi cominty uygulamasında hala eklenmemiş görünüyor sonradan farkettimki illaki ordan eklenmesine gerek yok ama genede en az 30 günlük xiaomi cominty hesabı kullan. videolu hali
farklı farklı hesaplar ile denedim birinde oldu bende. ama şunu...
teşekkürler bootloader kilit açma süresi 100 saat kladı ilk bu romu yükleyeceğim öyle ahım şahım bişey beklemiyorum yeterki bu buglu google kurbanı olmuş global romdan arındırılmış stock bir rom olsunda yeterli bana
1729382534
bu arada bu rom twrp ile kurmam gerekli bu doğrumu acaba
herkes çin romundan çok memnun ama dil konusunda türkçenin eksik olduğu bir çokyer varmış. şuan sizde o şekildemi hala bootloader kilidi açılmadığı için test edemedim. yada böyle bir sorun varsa harici bir program ile türkçe dilinde eksik olan kısımları otomatik çeviri paketi vs...
incelemeniz çok iyi olmuş bizleri düşünüp böyle detaylıca paylaştığınız için teşekkürler. son olarak Elite Lite Çin Romu nerden indirebiliriz acaba ben biraz baktımda öyle belirli bir yer göremedim😁
1729305842
selam benim cihazımda poco x6 pro ve sade stokck rom kullanmak istiyorum googleye...
farklı bir hesap kullandım ardından bootloader bypass php tools kullanarak çok şükür kilit açmak için 168 saat alabildim diğer hesabımda 4 5 senelikti ama ona rağmen olmuyordu ama bir arkadaştan ladığım hesap sayesinde bootloader kilidi açma sırasına hesap eklendi şuan 120 saat falan var
bu yöntem poco x6 pro cihazımda işe yaramadı verdiği hata şu "binding failed, this device has been forced to verify the account qualification by xiaomi. (30001)" tek yöntem cominty ugulaması ile başvurmak kalıyor. hesabım 6 senelik xiaomi hesabımda var işe yaramıyor 30 günlük xiaomi cominty...