ercanbeyke kullanıcısının son içeriği

1. ercanbeyke

Rom Poco X6 Pro HyperXtreme Rom

deneyen varmı acaba?
  2. ercanbeyke

Soru poco x6 pro 5G fabrika çıkışlı gereksiz uygulamalarsız google entegresiz rom önerisi.

poco x6 pro 5G için en gereksiz uygulamalardan arındırılmış ve google entegre edilmemiş orjinal xiaomi çıkışlı değiştirilmemiş rom hangisi? ve elite rom tam olarak ne oluyor acaba? https://xiaomiupdate.com/phones/redmi-k70e-poco-x6-pro-5g-2/
  3. ercanbeyke

Yardım Poco X6 Pro Bootloader Unlock

Videodakini bilmiyorum benim cihazım poco x6 pro
  4. ercanbeyke

Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

tammadır teşekkürler <3:D
  5. ercanbeyke

PHP tolsu dene bu şekilde 168 saat alabildim ama xiaomi cominty uygulamasında hala eklenmemiş görünüyor sonradan farkettimki illaki ordan eklenmesine gerek yok ama genede en az 30 günlük xiaomi cominty hesabı kullan. videolu hali farklı farklı hesaplar ile denedim birinde oldu bende. ama şunu...
  6. ercanbeyke

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

bu proje global çapta çok mükemmel olacağına eminim emeğinize sağlık <3
  7. ercanbeyke

mifalsh ta hangi klasörü veya dosyayı seçmeliyim acaba hocam?
  8. ercanbeyke

teşekkürler bootloader kilit açma süresi 100 saat kladı ilk bu romu yükleyeceğim öyle ahım şahım bişey beklemiyorum yeterki bu buglu google kurbanı olmuş global romdan arındırılmış stock bir rom olsunda yeterli bana 1729382534 bu arada bu rom twrp ile kurmam gerekli bu doğrumu acaba
  9. ercanbeyke

herkes çin romundan çok memnun ama dil konusunda türkçenin eksik olduğu bir çokyer varmış. şuan sizde o şekildemi hala bootloader kilidi açılmadığı için test edemedim. yada böyle bir sorun varsa harici bir program ile türkçe dilinde eksik olan kısımları otomatik çeviri paketi vs...
  10. ercanbeyke

incelemeniz çok iyi olmuş bizleri düşünüp böyle detaylıca paylaştığınız için teşekkürler. son olarak Elite Lite Çin Romu nerden indirebiliriz acaba ben biraz baktımda öyle belirli bir yer göremedim😁 1729305842 selam benim cihazımda poco x6 pro ve sade stokck rom kullanmak istiyorum googleye...
  11. ercanbeyke

farklı bir hesap kullandım ardından bootloader bypass php tools kullanarak çok şükür kilit açmak için 168 saat alabildim diğer hesabımda 4 5 senelikti ama ona rağmen olmuyordu ama bir arkadaştan ladığım hesap sayesinde bootloader kilidi açma sırasına hesap eklendi şuan 120 saat falan var
  12. ercanbeyke

bunu yapmak için kiminle iletişime geçmem gerekli.? teşekkürler.
  13. ercanbeyke

merhaba hocam hala deneyimleriniz hakkında bilgilendirme yapmadınız
  14. ercanbeyke

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

bu yöntem poco x6 pro cihazımda işe yaramadı verdiği hata şu "binding failed, this device has been forced to verify the account qualification by xiaomi. (30001)" tek yöntem cominty ugulaması ile başvurmak kalıyor. hesabım 6 senelik xiaomi hesabımda var işe yaramıyor 30 günlük xiaomi cominty...
Üst Alt