Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar. Telefonum Mi note 10 Lite telefonumda miui 11 var 12 güncellemesi geldi bir defa yükledim fastboot ekranında kaldı ve tekrar rom yükletmek zorunda kaldım. şimdi telefonumu kapatıp ses açma ile güç açma tuşuna basarak açtığımda reboot 3.0 ekranına düşüyor forumda okudğum kadarıyla...
Twrp ve MIUI 11 yüklü xaomi mi note 10 litre telefona MIUI 12 yuklemek için telefona MIUI 12 güncellemesi geldi dosyayı indiriyorum güncelle diyorum daha sonra twrp ekranına gidiyor ondan sonra ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ediyorum
Hasan Bey ek ayarlar geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna baktığımda kilit açıldı ibareresi var acaba bu bootloader açık anlamınamı geliyor
1559042636
maalesef gitti o zaman ounayıp oynamadığını nasıl anlayabiliriz peki *#06# yazdığımda imei alınamıyor uyarısı veriyor
hiç zannetmiyorum hangi telefoncuya verdiklerinide bilmiyorum maalesef.
1559042317
Hasan Bey Bootloader kilidinin açık veya kapalı olduğuna nereden bakabilirim
inanın onu yapmak istiyorum ancak şuan telefonun imei görünmüyor eski haline getirsek yapacağız ancak eski haline getiremiyoruz imei alınamıyor hatası veriyor
1559041377
eğer eski haline dönüştürme hakkında yardımcı olursanız sevinirim
işten anlamayan bir arkadaşa telefonu verdik imei değiştirecekti ancak imei değiştiremediği gibi eski imei lerde görünmüyor. imei alınamıyor uyarısı veriyor bu sorunu nasıl eski haline getirirriz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Merhabalar öncelikle. Forumda yeniyim eğer bir hatam olursa şimdiden affola. Yılbaşında yurtdışından hediye olarak getirtmiş olduğum telefonum bir kaç gün önce sinyal kayboldu ve gitti. Babamda imei attırmak için bir telefoncuya vermiş ancak yapamamış. şimdi telefondan *#06# tuşladığımda IMEI no...