ercanb27 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi Note 10 Lite güncelleme

merhabalar. Telefonum Mi note 10 Lite telefonumda miui 11 var 12 güncellemesi geldi bir defa yükledim fastboot ekranında kaldı ve tekrar rom yükletmek zorunda kaldım. şimdi telefonumu kapatıp ses açma ile güç açma tuşuna basarak açtığımda reboot 3.0 ekranına düşüyor forumda okudğum kadarıyla...
  2. E

Yardım Twrp ve MIUI 11 yüklü xaomi mi note 10 litre telefona MIUI 12 yukleme

Twrp ve MIUI 11 yüklü xaomi mi note 10 litre telefona MIUI 12 yuklemek için telefona MIUI 12 güncellemesi geldi dosyayı indiriyorum güncelle diyorum daha sonra twrp ekranına gidiyor ondan sonra ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ediyorum
  3. E

Yardım İmei Kayıtlı Olmayan Cihaz Satan?

ancak imei kayıtlı değil kayıtta edilmiyormuş diyorlar uygun fiyata vereceğim
  4. E

Yardım İmei Kayıtlı Olmayan Cihaz Satan?

redmi s2 var alırsanız daha sıfır
  5. E

Yardım Redmi S2 Yurtdışı İmei Sorunu

Hasan Bey ek ayarlar geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna baktığımda kilit açıldı ibareresi var acaba bu bootloader açık anlamınamı geliyor 1559042636 maalesef gitti o zaman ounayıp oynamadığını nasıl anlayabiliriz peki *#06# yazdığımda imei alınamıyor uyarısı veriyor
  6. E

hiç zannetmiyorum hangi telefoncuya verdiklerinide bilmiyorum maalesef. 1559042317 Hasan Bey Bootloader kilidinin açık veya kapalı olduğuna nereden bakabilirim
  7. E

inanın onu yapmak istiyorum ancak şuan telefonun imei görünmüyor eski haline getirsek yapacağız ancak eski haline getiremiyoruz imei alınamıyor hatası veriyor 1559041377 eğer eski haline dönüştürme hakkında yardımcı olursanız sevinirim
  8. E

hepsini geçtim eski imei ler görünmüyor imei alınamıyor hatası veriyor bunu eski haline nasıl getirebiliriz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
  9. E

Yardım redmi s2 imei düzeltme sonrası oluşan sorun!!!

işten anlamayan bir arkadaşa telefonu verdik imei değiştirecekti ancak imei değiştiremediği gibi eski imei lerde görünmüyor. imei alınamıyor uyarısı veriyor bu sorunu nasıl eski haline getirirriz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  10. E

lütfen yardımcı olun çok acil
  11. E

Merhabalar öncelikle. Forumda yeniyim eğer bir hatam olursa şimdiden affola. Yılbaşında yurtdışından hediye olarak getirtmiş olduğum telefonum bir kaç gün önce sinyal kayboldu ve gitti. Babamda imei attırmak için bir telefoncuya vermiş ancak yapamamış. şimdi telefondan *#06# tuşladığımda IMEI no...
Üst Alt