Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ; 8 SE de orjinal yüklü olan ( Gboard )klavyenin tuşları yani görünümü büyüyebiliyor mu ? yakını iyi göremiyorumda çoğu zaman yanlış tuşlara basıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhabalar ; arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz. http://en.miui.com sitesinde download bölümüne girince mi8 se yi göremiyorum sebebi nedir. hangi bölümden hangi güncel romu indirmem gerekiyor
Xiaomi Mi 8 / Pro / Lite Mi 8 Küresel Mi 8 Rusya Mi 8 Lite Küresel Mi 8 Lite Rusya Mi 8...
Merhabalar nasılsınız ? mi 8 SE Telefonumu yeni aldım .MIUI 10.2.1.0 Stabil ( OEBCNFK) andorid 8.1.0 var. cihazı yurt dışı aldım. Güncelleyiciye basınca CHANGELOG V10.3.1.0 PEBCNXM new MIUI 10 Stable version var diyor aşağıda indir ( 1.7 G) tuşuna basınca " güncel yada bir sorun var...
merhaba MI8 SE 10.2.1.0 stabil versiyon yüklü.. google kamerayı yüklemek için magisk den paketi yükledim. Fakat apk yı yüklerken paketin ayrıştırmasın da bir sorun oluştu hatası alıyorum. telefonu restart ettim gene olmadı. sizce sorun ne olabilir.
merhaba MI8 SE 10.2.1.0 stabil versiyon yüklü.. google kamerayı yüklemek için magisk den paketi yükledim. Fakat apk yı yüklerken paketin ayrıştırmasında bir sorun oluştu hatası alıyorum. telefonu restart ettim gene olmadı. sizce sorun ne olabilir.
herkese teşekkür ederim. peki klavye konusunda yarımcı olurmusunuz ? klavye neyi kullanmalıyım en iyi türkçe ve sıkıntısız yazabileceğim yüklemesi kolay olan bir klavye önerir misiniz.
Merhaba arkadaşlar, Hayırlı Ramazanlar ;
yeni bir Mi8 SE aldım. Android 8.1.0 - MIUI Sürümü : 10.2.1.0 stabil var.
eski bir mi4 kullanıcısıyım. çok fark yok gibi hemen alıştım. size sormak istediğim.
1- ekran daha büyük olduğu için sayfalardaki ikonlar bana küçük geliyor nasıl...