ercakmak kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Otg

bende de görmüyor arkadaşlar. fat 32 yaptım.. her şeyi denedim. Lütfen yardım edin. teşekkürler.
  2. E

Soru Mi8Se OTG desteği mevcut mu ?

Merhabalar ; OTG desteği mevcut ise nasıl açabilirim. 10.2.1 stabil sürümü android 8.1.0 ı kullanıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. E

Yardım Mi 8 SE Klavye sorunu

teşekkürler yaptım fakat en son yükseklik pek yeterli gelmedi.
  4. E

Yardım Mi 8 SE Klavye sorunu

Merhaba arkadaşlar ; 8 SE de orjinal yüklü olan ( Gboard )klavyenin tuşları yani görünümü büyüyebiliyor mu ? yakını iyi göremiyorumda çoğu zaman yanlış tuşlara basıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. E

Soru mi8 se hk.

teşekkürler peki ne yapmalıyım. nasıl ve nerden yüklenmeli size göre ileride global rom çıkar mı..
  6. E

Soru mi8 se hk.

Merhabalar ; arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz. http://en.miui.com sitesinde download bölümüne girince mi8 se yi göremiyorum sebebi nedir. hangi bölümden hangi güncel romu indirmem gerekiyor Xiaomi Mi 8 / Pro / Lite Mi 8 Küresel Mi 8 Rusya Mi 8 Lite Küresel Mi 8 Lite Rusya Mi 8...
  7. E

Yardım Güncelleme alamıyorum

Merhabalar nasılsınız ? mi 8 SE Telefonumu yeni aldım .MIUI 10.2.1.0 Stabil ( OEBCNFK) andorid 8.1.0 var. cihazı yurt dışı aldım. Güncelleyiciye basınca CHANGELOG V10.3.1.0 PEBCNXM new MIUI 10 Stable version var diyor aşağıda indir ( 1.7 G) tuşuna basınca " güncel yada bir sorun var...
  8. E

Yardım google kamera sorunu

merhaba günaydın hangisini yüklemeliyim. link var mı elinizde... Android 8.1.0 kullanıyorum.
  9. E

Yardım google kamera sorunu

merhaba MI8 SE 10.2.1.0 stabil versiyon yüklü.. google kamerayı yüklemek için magisk den paketi yükledim. Fakat apk yı yüklerken paketin ayrıştırmasın da bir sorun oluştu hatası alıyorum. telefonu restart ettim gene olmadı. sizce sorun ne olabilir.
  10. E

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

merhaba MI8 SE 10.2.1.0 stabil versiyon yüklü.. google kamerayı yüklemek için magisk den paketi yükledim. Fakat apk yı yüklerken paketin ayrıştırmasında bir sorun oluştu hatası alıyorum. telefonu restart ettim gene olmadı. sizce sorun ne olabilir.
  11. E

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

merhaba google camera şifresi nedir. bulamadım
  12. E

Soru Mi 8 SE İkon büyütme ve güncelleme nasıl yapılır ? Genel bilgi alabilir miyim?

herkese teşekkür ederim. peki klavye konusunda yarımcı olurmusunuz ? klavye neyi kullanmalıyım en iyi türkçe ve sıkıntısız yazabileceğim yüklemesi kolay olan bir klavye önerir misiniz.
  13. E

Soru Mi 8 SE İkon büyütme ve güncelleme nasıl yapılır ? Genel bilgi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Hayırlı Ramazanlar ; yeni bir Mi8 SE aldım. Android 8.1.0 - MIUI Sürümü : 10.2.1.0 stabil var. eski bir mi4 kullanıcısıyım. çok fark yok gibi hemen alıştım. size sormak istediğim. 1- ekran daha büyük olduğu için sayfalardaki ikonlar bana küçük geliyor nasıl...
  14. E

Rom MIUI 9 7.10.12 Global Beta ROM Güncellemesi

haleltim teşekkür ederim. yeniden atamam gerekiyormuş. kolay gelsin.
Üst Alt