Erbain kullanıcısının son içeriği

1. Erbain

Yardım S23 ultra yüz tanıma

İyi günler herkese. S23 ultra cihazım da whatsappta görüntülü konuşma yaptıktan sonra yüz tanıma çalışmıyor bu konu da bilgisi olan var mı? Cihazı yeniden başlatinca sorun düzeliyor ama ilk görüntülü aramadan sonra yine çalışmıyor
  2. Erbain

Yardım Kamera Takılma

İyi günler. Ben TR rom kullanıyorum ama kamera da ağır çekim ve hızlandırılmış çekim moduna geçince öylece takılıp kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
  3. Erbain

Yardım Pixel Experience yüklemek istiyorum

Valla ben ne zaman kurmaya calissam Google simgesinde kaldı. Bilen varsa bana da yardımcı olabilirse sevinirim.
  4. Erbain

İpucu Mi5 Deji batarya yorumum

Bende siparişini verdim hocam kullanıp değerlendirmesini bende yazarım. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :) 1565044810 En azından 1 yıl garantisi var şuan benim batarya sağlığı %50 kalmış piyasadaki yan sanayiler kullan at 1-2 ay bile gitmiyor. Bunun sorun cikarmasinda karşımızda bir...
  5. Erbain

İpucu Mi5 Deji batarya yorumum

Hocam bende siparişini verdim de bir kaç sorum olacaktı. İlk olarak batarya hızlı şarjı destekliyor mu? İçinde arka kapağı sökmek için aparatlar çıkıyor mu? Bide performansı nasıl genel olarak yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Erbain

Yardım pixel experience boot sorunu

Bende de aynı sorun oldu bi turlu 9.0i yukleyemedim Google yazısında takılıp kalıyor. Global betayi kurup üstüne yüklüyorum yine nafile 8.1 sorunsuz kuruluyor ama 9.0 Google da kalıyor. 8.1in üstüne kurdum yine olmuyor
  7. Erbain

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Wipe yaparken hangilerini seçeceğiz hocam
  8. Erbain

Sizde yüklerken Google ekranın da kaldınız mı?
  9. Erbain

Rom ULTİMATE_ROM_HMN4X_9.1.10_Global_7.0 ByEscobar1945

Hayırlı olsun hocam. Mi 5 içinde düşünüyor musunuz?
  10. Erbain

Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Bu romda sorunlar var ama yardımcı olan hiç kimse yok. Şimdi de YouTube vancede yükleyip uygulamayı açınca sistem durduruldu hatası alıyorum telefonu yeniden başlatmak gerekiyor buna ne sebep oluyordur?
  11. Erbain

Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Bu romda yazı tipini nasıl değiştirebiliriz?
  12. Erbain

Bu romu kurduktan sonra twrpyle tekrar masik roma dönmek istersem nasıl dönerim direk wipe işlemlerini yapıp dönebiliyor muyum yoksa sıkıntı çıkartıyor mu?
  13. Erbain

Soru En performanslı rom hangisi?

Baktım ama zaten burda masik onermisler ben masikten memnun olmadığım için soruyorum 1547215785 Hangisi olabilir hocam aops tabanlı rom denemedim hiç
  14. Erbain

Soru En performanslı rom hangisi?

Mi 5 için kullanılabilecek en performanslı rom hangisi? Ben şuan masik 1.5 kullanıyorum ama kasma oluyor. Pubg'de de aşırı derece kasma oluyor. Hangi romları önerirsiniz?
  15. Erbain

Yardım Hat yokken Bootloader unlock yapmam gerekiyor.

Bootloader kilidini açmak için izni aldıysanız zaten bootloaderi fastboot moda girerek kaldırıyorsunuz o yüzden hattın takılı olması önemli değil hocam
Üst Alt