Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar pek sıkıntı yapacak şeyler değil hocam sistemin önemli yerlerde verimli çalışsın yeterli diğerleri hafta hafta çözülür. Bu arada teşekkür ederim indiriyorum güncellemeyi şuan :)
Nasıl bir dalgalanma acaba bahsettiğiniz şey? Mi 8 Lite'ı mağazada deneğimde de kamerada dalgalanma oluyordu onunda çözümü kamera ayarlarında hertz ile ilgili bir ayardaydı bir bakabilir misiniz?
Dediğiniz doğru fakat çoğu kullanıcı fotoğraf çekerken aç-çek tarzını kullandığı için uygulama nasıl geldiyse o ayarlarda bırakarak çekimleri yaptım ve uygulama sürümünden de bu farklılıklar olmaması için bahsettim. Ama evet deneyerek en iyi ayarlar bulunabilir hatta stok kameradan her açıdan...
Teşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum hatta GCAM ile çektiğim videoyu izlediğim zaman gerçekten şaşırdım çünkü EIS gerçekten başarısız bir şekilde çalışıyor.
Teşekkür ederim umarım yardımcı olur. Bende aynı düşüncedeyim ışığın yeterli olduğu zamanlar da stok kamera gerçekten başarılı fotoğraflar çekebiliyor. Ben portre ve gece çekimi yaptığım zamanlar genelde GCAM kullanıyorum onun haricinde stok kamera gayet başarılı. Video konusuna gelirsek stok...
Herkese selamlar!
Telefonu almayı düşünen ve kamera performansı merak eden arkadaşlar için Stok kamerayla Google kamerayı karşılaştıran bir video hazırlamayı uzun zamandır istiyordum ve sonunda uzun bir karşılaştırmayla karşınızdayım. Elimden geldiğince bol bol fotoğraf ve video eklemeye...