Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Selamunaleykum herkese kolay gelsin.
Cihazımla yaklaşık 1-2 ay önce MIUI'den rom ile HyperOS'a geçiş yaptım yalnız sonrasında google play store üzerinden bazı uygulamaları indirmeye kalktığımda "Bu uygulama cihazınızda çalışmaz" hatası alıyorum ve hiç bir şekilde yükleyemiyorum bu...
Merhaba arkadaşlar az önce bir cihaz aldım ve telefonda imei olduğunu söyledi arkadaş bende önemsemeyerek orijinal imei geri gelir diye telefona hard format atarak sıfırladım. Şimdi telefon sim kartı görmüyor Wi-Fiye bağlanınca telefon kurulmuyor anladığım kadarıyla imei komple gitti telefonda...
Arkadaşlar selamlar herkese geçen gün telefonumun alt kartlara giden (Hoparlör, Şarj, Titreşim) turuncu renkli bağlantı kablosu yere düşme sonucu koptu yada tam anlamıyla bağlantı tırnakları kırıldı ve değiştirttim olayla alakası varmı tam olarak bilgi sahibi değilim ama bu sabah 1 telefon...