Erayoztrk kullanıcısının son içeriği

1. Erayoztrk

Yardım Ekran sararması garantiye girermi ?

Arkadaşlar telefon ekranında sol köşe sağ köşe ve sol kenarda ciddi boyutta sararmalar oluştu sebebini bilmiyorum ve boyutları git gide artıyor garantiye göndersem yardımcı olma ihtimalleri varmı kullanıcı hatası derler diyorsanız boşuna zaman kaybetmiyeyim şayet benim bir hatam olduğunu...
  2. Erayoztrk

Yardım Kesik kesik şarj etme sorunu

Sorun halen devam ediyor 1 2 gün sonra düzeliyor gerçekten ilginç :)
  3. Erayoztrk

Arkadaşlar sorun kendi kendine çözüldü nasıl oldu anlamadım bir daha aynı şey olurmu bilmiyorum bir süre bu şekilde kullanmayı duşunuyorum sorunun ney oldugunu halen anlamış değilim soket kısmını ne kadar oynatsamda şarj gitmiyor yazılımsal desem formattan sonrada düzelmemişti anlam veremedim..
  4. Erayoztrk

Anladım garanti yolu bir kez daha gözüktü yardımlarınız için teşekkürler.
  5. Erayoztrk

Sanırım dediğiniz gibi birşey garanti şart 14 gün önce telefonum garantiden gelmişti sinirlenmemek elde değil..
  6. Erayoztrk

Ama şöyle birşey var telefon şarj oluyor ama sürekli git gel yapıyor 2 3 sn de bir ekran ışığı yanıyor kesik kesik şarj oluyor sorun olsaydı hiç şarj etmemesi veya ucuna dokundugumda şarj etmesi gerekmez mi telefonu bir yerede yaslasam ucunu oynatsamda oynatmasamda git gel yapıyor 2 3 saniyede...
  7. Erayoztrk

Arkadaşlar dün gece telefonumu şarja taktım ve kesik kesik şarj olduğunu gördüm şarj aletini değiştirdim priz değiştirdim kablo değiştirdim hepsinde aynısını yapıyor cihazı oynatmadan yerinde şarj etmeye çalışıyorum yine aynı gel git yapıyor göstergede. neden yapar bunu cihaza format attım ama...
Üst Alt