Erayflr kullanıcısının son içeriği

1. Erayflr

Soru Yedek imei hakkında

Merhaba hayırlı geceler İmei atılmadan önce twrp üzerinden orjinal imei yedeği almıştım aldığım imei yine twrp üzerinden flashlasam orjinal imeiler geri gelir mi ?
  2. Erayflr

Yardım Twrp dosyalar gözükmüyor

Herkese hayırlı sabahlar mı 10 t pro Apollo MIUI 13.0.4 eu rom yüklü twrp de dosyalarım gözükmüyor ekran kilidini kaldırdığımda dosyalar gözüküyor kilit olduğunda twrp açıyorum kilit şifresi de istemiyor bir türlü çözemedim bu sorunu
  3. Erayflr

Çözüldü Fastboot rom yükledikten sonra bootlader

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler fastboot üzerinden MIUI 13.0.4 eu rom yükledim yüklemeden sonra bootlader kilidi kapandı neden kapandı bilmiyorum sebebi nedir acaba ve tekrar açabilir miyim ?
  4. Erayflr

Yardım Chrome sitelere girmiyor

Arkadaşlar merhaba Google de sitelere giremiyorum neden böyle oluyor
  5. Erayflr

Yardım Mi 8 SE şebeke ve dil sorunu

Herkese iyi forumlar arkadaşımın telefonuna biri güncelleme gelmiş diyip bilgisayardan rom kurmuş kurduktan sonra Türkçe dil seçeneği yok ve şebeke gelmiyor imei kontrolü yaptım imei duruyor cihaz yurtdışı fakat bootlader kilidi kapalı orijinal global rom baktım forumda bulamadım nasıl bir yol...
  6. Erayflr

Yardım Magisk ek kurulum hatası

Öncelikle herekse hayırlı forumlar magiskmanagera girince ek kurulim gerekli uyarısı karşıma çıkıyor tamam dediğimde indirme yapmıyor bekliyorum fakat yine de kurulim yapmıyor çözümü için yardımcı olur musunuz forumda baktım fakat göremedim resimler ektedir
  7. Erayflr

Yardım Note 9 global bootlader başvurusu olmuyor

Herkese hayırlı günler bootlader başvurusu yaptım fakat doğrulama yapmadı nasıl bir yol izleyebilirim mi hesabım açık cihazda resim ekledim
  8. Erayflr

Soru Not9Pro Always on display

Herkese hayırlı forumlar LCD ekranlarda AOD özelliği olmadığını biliyorum belirli modlar sayesinde aktif ediliyormuş araştırdım fakat bir türlü çalışmadı ayarlar kısmına geliyor ayarlıyorum fakat çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da bu özellik için rom mu değiştirmeliyim
  9. Erayflr

Yardım Note 9 pro güncelleme sorunu

Herkese merhabalar Cihazıma güncelleme geldi twrp yüklü olduğu için recovery rom dosyasını indirip install kısmından flashlamak istedim fakat eror 7 hatası aldım daha önce de miui 12 ye geçerken aynı hatayı aldım fakat o zaman twrp magisk silip öyle gunvellemiştim o zaman bilgisayarım vardı...
  10. Erayflr

Yardım Note 8 Şebeke yok

Herkese hayırlı geceler cihazımız 3 gün önce alındı Note 8 PCOMIXM telefona güncelleme geldi (11.0.12.0)güncellemeyi yaptıktan sonra wi-fi ve mobil veri açılmıyor telefonda kasmalar meydana geldi imei orjinal üzerindeki imei arada bir pin kodu istiyor yazıyoruz bazen sim kıldı ile açılmadı...
  11. Erayflr

Soru Mi band 5 bağlantı hatası

Herkese hayırlı geceler mi band 5 kullanıyorum son 1 aydır bildirimler gelen aramalar ve müzik kontrol yerini bile kullanamıyorum cihazı sıfırladım mi fiti silip tekrar yükledim fakat yine de olmadı yardımcı olur musunuz
  12. Erayflr

Soru Twrp yükleme

Merhabalar bir sorum olacak telefonun bootlader kilidini açmadan twrp yükleyebilir miyiz ?
  13. Erayflr

Soru Twrp IMEI failed

Arkadaşlar merhaba note 8 cihazımdan IMEI yediğimi almak istiyorum fakat failed veriyor yardım edebilir misiniz ?
  14. Erayflr

Soru Orjinal imei yükleme

Herkese merhaba elimde telefonumun orijinal imei adresleri duruyor zamanında sadece sim 2 yi kullandım 1. Sime asla hat takılmadı elimde olan orjinal imei adreslerini geri yükleyebilir miyim ?
  15. Erayflr

Yardım Magiskmanager modül silinmiyor

Merhabalar ekte yer alan miui mesajlar ve kişiler uygulamasını yüklemiştim sıkıldım silmek istiyorum modülü siliyorum fakat ueninden başlandığı zaman geri geliyor neden silinmiyor silmenin bir yolu yok mu ?
Üst Alt