Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi 9 cihazımda global 10.2.13 sürümü kullanıyorum telefonda uygulamaları klasöre koydum oyunlarıda öyle yaptım ve uygulamarın olduğu klasörde reklam yok iken oyunların olduğu klasörün altında önerilen uygulamar şeklinde reklam çıkıyor ana ekran ayarlarından tavsiyeleri al seçeneğini kapattım...
abdullah bey den fiyat aldım istediğim model ve renk var ama diğerlerinden biraz ucuz fiyat verince bi tedirgin oldum.
açıkçası biraz araştırınca bu firmaların güvenli olduğunu öğrendim ama onlarda istediğim renk ve model yok biraz beklicem ellerine geçmesini.
Merhaba arkadaşlar forum çok yeniyim.Şu an iPhone 7 kullanıyorum epeydir iPhone kullanıyorum Mi serisine geçmek istiyorum bunu da Mi 9 ile yapmak istiyorum garanti sorun değil Antalya da ikamet ediyorum burda teknik servisimiz var. Burdaki satıcılar çok fazla para istiyor kayıtlı cihazlara...