erayelik kullanıcısının son içeriği

1. erayelik

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)/ Eu Android 11 MIUI 13

Otomatik güncelleme sistemi yok fakat stock romlardaki gibi güncelleme denetlerseniz yeni sürüm olduğunda gösterir, indirebilir, TWRP üzerinden yükleyebilirsiniz.
  2. erayelik

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RFDIDXM

Hocam Endonezya romu yüklüyken TWRP üzerinde tüm dosyalar şifreli. Custom roma geçmek istiyorum. Haliyle şifreli olduğu için dosyaları telefona kopyalamıyor. Nasıl geçebilirim? Forumda araştırma yaptım fakat hep eski konular. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  3. erayelik

Soru Mi note 10 hala alınır mı

Bahsettiğiniz 3 modeli de uzun süre kullandım hala da kullanıyorum. Mi Note 10 ana telefonum. Mi Mix 3 gerçekten tasarımsal açısından devrim bir telefon. Performansı dönemin amiral gemilerine göre gayet yeterliydi. Kamerası değil ama video kamerası geçmeyi düşündüğünüz iki modele duman attırır...
  4. erayelik

Eu rom haftalık olarak Beta güncellemesi alır. Güncellemenin notları resmi internet sitesinde yazıyor. Komple format atmadan her hafta gelen güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Hali hazırda kurulu duran uygulamalarınız ve kişisel dosyalarınız silinmez.
  5. erayelik

Gece 4 gibi link geldi. 22.1.13 güncellemesi yayınlandı. Android 11 tabanlı olarak. Hâlâ Android 12 gelmedi.
  6. erayelik

TWRP'de yedek alırken EFS seçeneğini de seçin.
  7. erayelik

Ben de eu Stabil 12.5.7'den geçtim direkt olarak. Bir sıkıntı yaşanmadı ama temiz kurulum yapmanızı öneririm. Bunun için de yurtdışı kayıtlı bir cihaz kullanıyorsanız EFS'li bir yedek almanızda fayda var.
  8. erayelik

Sürüm: 8.10.0 build 11 40089. Güvenlik uygulamasından Netflix uygulamasının ağa bağlanma iznini verin. Ardından uygulamayı bellekten temizleyin ya da telefonu reboot edin. Böyle çözmüştüm. Yine yapamazsanız özel mesaj ile benden destek isteyebilirsiniz.
  9. erayelik

Direkt olarak TWRP'den kurulum notlarınıza uygun olarak yükledim. Bir sıkıntı yok şuan için hocam teşekkürler paylaşım için.
  10. erayelik

Apk olarak apkmirror sitesinden beta olmayan stabil sürümü kurdum şuan bende çalısıyor. Widevine: L1 Full HD olarak izleyebiliyorum.
  11. erayelik

Hocam son firmware yüklü olduğundan emin olun demişsiniz. Ben 12.5 stabil kullanıyorum. Direk olarak TWRP ile geçebiliyor muyum?
  12. erayelik

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

*#*#869434#*#* kodunu girdikten sonra disabled diyorsa vowifi aktif oluyor. Mobil ağlar kısmından vowifi aktif etmeniz gerekiyor. Ben bu şekilde yaptım.
  13. erayelik

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Hattım Turkcell. Vowifi yi stabil şekilde kullanıyorum. Bir sıkıntı yok. Volte'yi de aynı şekilde.
  14. erayelik

Yaşadınız sorunların sadece medya oynatıcı bildirim paneli sorununu yaşadım. Onu da konu içinde anlatılan Termux uygulamasıyla çözdüm. Ne takılma, ne donma, ne ısınma, ne de bankacılık uygulamalarında açılmama hata verme gibi sorunlarla karşılaştım. Hepsi stabil ve 12 stabile göre sistemin çok...
  15. erayelik

Pil bana göre iyi geldi. Fakat yazdıklarıma bir güncelleme yapayım. Medya oynatılırken bildirim göstermeme sorununu yaşadım. Konu içindeki uygulama ile çözdüm. Bu sanırım 12.5 stabilde kronik bir hata
Üst Alt