erayelik kullanıcısının son içeriği

1. erayelik

Çözüldü Mi Note 10 Android 11 TWRP Nasıl Yüklenir?

Arkadaşlar, dün Eu beta android 11 rom kurdum telefonuma. Magisk veya başka bir şey flashlamadan kurulum bitince cihazı kullanmaya başladım. Şuan Eu Rom Stabile geçmek istiyorum. Sorunsuz şekilde nasıl geçebilirim? Not: Imei Repairlı
  2. erayelik

Yardım Pil yüzdelik gösterme sorunu

Açıp kapatınca düzelmedi. Hala birler basamağı fotoğraftaki gibi küçücük görünüyor
  3. erayelik

Yardım Pil yüzdelik gösterme sorunu

Arkadaşlar Miui 11 ile yeni gelen özellik olan pili yüzdelik olarak gösterme (simgenin yanında göster) özelliğini aktif ettiğimde fotoğraftaki gibi birler basamağını köşeye atıp küçültüyor. Sorunu dpi değerleriyle oynayarak veya yazı tipini değiştirerek gideremedim. Sorunu yaşayan veya yaşayıp...
  4. erayelik

Yardım Şarj Sıkıntısı

Denedim. Aynı sorunu yaşıyorum. Şarj almaya başlayınca bir daha bozulmuyor.
  5. erayelik

Yardım Şarj Sıkıntısı

Yani ilk taktığımda şarj almaya başladığında kabloyla oynayınca kesiliyor. Düzelince kabloyla oynuyorum sıkıntı olmuyor. O yüzden kafam çok karıştı.
  6. erayelik

Yardım Şarj Sıkıntısı

Arkadaşlar 2 haftadır Redmi Note 7 kullanıyorum. Telefonumu orijinal şarj kablosu ve adaptörüyle şarj etmeye çalışırken kabloyu ilk taktığımda ekran açık veya kilit açık değilken şarj olmuyor. Kilidi ve ekranı açtığımda da 5 saniye kadar şarjı görmüyor. Daha sonra şarj olmaya başlıyor. Sorun...
Üst Alt