erayds kullanıcısının son içeriği

1. erayds

Soru Google fotoğraflardan fotoğraf indiremiyorum

Merhabalar google fotoğraflarda indire basıyorum fotoğraf indirelemedi diyor iphone kullanmıştım bi ara onda telefona indiriyordu bunun bir çözümü varmı acaba orjinal uygulama modlu falan bişey değil.
  2. erayds

Yardım revanced video not available sorunu

Youtube revanced extended kullanıyorum bugün başıma böyle bi sorun geldi videoya tıklayınca video not available diye biyer geliyor farklı videolardada durum aynı başına gelen varmı? Sürüm falanda güncel yani başka cihazdada oldu aynısı bugün.
  3. erayds

Soru Hangisi Poco F4 vs Note 12 Pro 4G

Arkadaşlar poco f4 şuan 6/128 12.600 tl mi storede note 12 pro 4g de 12.000 tl sizce hangisi daha iyi olur güncel olarak kardeşime alıcaz genelde free fire oynuyor note 12 proda donmadan oynatırmı sizce? Ben şahsen f2 pro kullanıyorum ama hem 12 pro 8/256 hem 600 tl daha düşük sizce hangisi?
  4. erayds

Uygulama Poco Cihazda Uygulama Çekmecesi Kapatma

Arkadaşlar hyperos'ta poco cihazlarda uygulama çekmecesi diğer redmi ve mi serisi cihazlardaki gibi oldu diye biliyorum eğer sizdede benim gibi miui 14 ve poco cihaz kullanıyorsanız verdiğim linkten poco launcher indirerek uygulama çekmecesinden kurtulabilirsiniz ben global olanını kurdum...
  5. erayds

Yardım Play store duruyor

Play store nedense durduk yere duruyor güncellemelei kaldırıp verileri temizledim hala devam ediyor nasıl düzeltebilirim daha önce yoktu
  6. erayds

Yardım Uygulama güncellemesi gelmiyor

Miui sistem uygulama güncelleme kısmında önceden güncellemeler geliyordu miui uygulamaları için ama artık gelmiyor güvenlik uygulaması güncellemesini kaldırmıştım bi türlü geri güncellemesi gelmedi play storede bazı sistem uygulamalarında uyumlu değil diyor sizce nasıl bir sorun var?
  7. erayds

Yardım Uygulama önbellekleri silme

Uygulamalardaki önbellekler çok fazla önbellek temizle yaptığımda 10 mb falan eksiliyor sd maid pro denedim ama temizlemeye başlayınca uygulamanın veri temizleme yerine giriyor kendisi ama temizlemiyor miui 14 android 12 varsa önbellek temizleyen uygulama önerinizi bekliyorum.
  8. erayds

Uygulama Revanced video geçmişi kaydetmiyor

Youtube revanced extented son 2 gündür filan video geçmişini kaydetmiyor uygulamayı silip kurdum olmadı verileri temizledim yine olmadı normal vanced versiyonu kurdum yine düzelmedi orjinal youtube uygulaması ile denediğimde kaydediyor vancedde sdece shorts kaydediyor geçmişe cihazım rootlu...
  9. erayds

Yardım Duvar kağıdı döngüsü kapalı olduğu halde kilit ekranı duvar kağıdı değişiyor

Başlıkta yazdığı gibi dünden beri duvar kağıdı döngüsünü kapattığım halde tekrar açılıyor kriz geçirtecek en sonunda başına gelen yardımcı olabilirmi miui 14.0.1 global 1706448431 Sorunu çözdüm gerek kalmadı.
  10. erayds

Soru Play storede daha fazla cihaz mevcut kısmını kapatma

Play storede daha fazla cihazda mevcut yerinde redmi note 8 cihazından oturumu kapattım ve cihazı sıfırladım ama kullandığım f2 proda hala görünüyor bu kısımı kapatmanın bi yolu varmı? a320f de oturum açık bu kısmı görmek istemiyorum. Sağdaki ok işaretine basıp kapatıyor ama play storeye kapatıp...
  11. erayds

Rom Custom eu rom kurup bl kapatılırmı

Yeni custom eu romlarda fastboot ile yükleme özelliği varmış sanırım şimdi eu rom miui rom olduğu için bl açıp fastboot ile kurup bl kapatabilirmiyiz ve olurda kapatma varsa tekrar açabilirmiyiz bunu merak ediyorum konu biraz saçma gibi ama ben genellikle bl kapalı kullandığım için merak ediyorum.
  12. erayds

Gcam Poco f2 pro gcam

Merhabalar öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun.Poco f2 pro kullanıyorum google kamera ile astro fotoğraf çektiğimde gökyüzündeki yıldızlar mavi gibi çıkıyor bu yıldızları kamera kendisimi koyuyor yoksa gerçekmi 5 dakika 15 saniye de çekildi hepside otomatikte f2 pro kullanıp türkçe gcam...
  13. erayds

Rom Redmi Note 8 Kasıyor ROM Önerisi

Redmi note 8 2019 model cihazda 12.5.3 sürüm yüklü ve acayip bir kasma durumu var yedek olarak tutuyordum babama kullansın diye vericem ama çok kasıyor babamdaki p20 lite bile daha stabil miui 11.0.7 endonezya iyimidir android 9 sıkıntı çıkarırmı acaba yurtiçi cihaz
  14. erayds

Soru İnternetten mesajlaşma uyarısı sürekli geliyor

Miui mesaj uygulamasında mi mesaj uyarısını aç dediğimde yine geliyor reddet desem yine geliyor bunu nasıl kapatabilirim sinirlerimi tepeme çıkardı bu uyarı
  15. erayds

Tema Kilit ekranı duvar kağıdı soluk duruyor

Arkadaşlar kilit ekranında ve ana ekranda aynı duvar kağıdı kullanıyorum ama kilit ekranındaki duvar kağıdı hafiften ana ekran duvar kağıdına göre soluk kalıyor mesela kırmızı renk kilit ekranında çok hafiften pembemsiye kaçıyor ama ana kilidi açınca normal kırmızı oluyor bunu düzeltmenin ayarı...
Üst Alt