Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iphone 13 ve poco f7 pro arasında kaldım sizce hangisi alınır f7 pronun kamera performansı nasıldır şuanda 32 bin tl civarlarında yükselirmi sizce?
Arkadaşlar şuan kullandığım f2 prodaki ana ekran ve arayüzü mi serisi ve redmi serisi gibi kendi launcheri nerde denk gelsem poco arayüzü denk geliyor f7 pro almayı düşünüyorum ama arayüzü poconunki ve güzel görünmüyor bunu miui arayüzüne çevirebiliyormuyuz tema falan kurmadan?
Sıfırlamayı denemedim bl kilitli diye sorun çıkarsa diye telefon sim görmediği için bl kilitide açma şansım yok heralde telefonu babam kullanıyordu daha önceden kendi hesabımla kilidini açıp kapatmıştım sim olmadan açma şansım varmıdır?
Elimde redmi note 8 (ginkgo) modeli var miui 11 kurulu bl kilitli telefon sim kartı bazen görüyor çoğu zaman algılamıyor arkasından şebeke komple gidiyor aynı durum wifi içinde geçerli sim kart takılı değilken bile wifide gidip geliyor ama daha az kopma oluyor sorun sim yuvasından kaynaklı değil...
Yani son sürüm romu önce kilitlemeden yüklemeyi deneyip sorunsuz şekilde çalışırsa bu seferde kilitleyerek kursam sorun olmaz sanırım ve kilitli iken ayarlardan sıfırlasak gidbilirmi acaba hocam şimdiden tesekkürler bu saatte yanıt verdiğiniz için
Poco x3 nfc twrp yüklü ve bl kilidi açık şuan bl kilitlersek imei gidermi ve twrpde silinirmi banka uygulamalarına girebilmek için yardıma ihtiyacımız var.
F2 Pro kullanıyorum daha önceden turkcell hat kullanıyordum bazen şebeke komple kesiliyordu x işareti oluyordu durduk yere 1 ay öncede turk telekoma geçtim aynı sorun devam ediyor ama bu operatörde daha fazla denk geliyorum bu soruna konuşma yaparken falan şebeke tamamen gidiyor ve kapanıyor...