eraycay kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Xiaomi 13T Pro 2.0 güncellemesini nerde bulabilirim

Arkadaslar bendeki global rom, hyperos 2 yi merak ediyorum eu ile global arasindaki fark nedir ona gore geceyimmi
  2. E

Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Hocam bu 13t pro icin midir? Bide beta midir ?
  3. E

Yardım 13t pro beta surumu

Benim ufakligin surekli videolarini xekiyorum o yuzden dolu :) Valla yapmadim desem yalan olur ama yaptigimi hatirlamiyorum oyleki simdi mi topluluk uygulamasina baktim oyle beta vs gibi bir alani da yok. Cihaz efsane pil tuketiyor bunu assam yetecek. Cihazi sifirlamayi goze alsam nasil...
  4. E

Yardım 13t pro beta surumu

Merhaba, 13t pro telefonuma gecen gun bu guncelleme geldi ve kurdum fakat cihaz isiniyor sarji asiri hiz bitiyor, dokunmatikde sorunlar olustu. Bu bana neden geldi anlamadim beta kullanicisi icin kayit oldugumu hatirlamiyorum hadi oldum diyelim nasil cikabilirim :( Birde surum dusurmeye...
  5. E

Soru Mi 13T Pro ısınma sorunu

Hamgisini kullaniyosun hocam onerin varmidir
  6. E

Soru Xiaomi 13T Pro İndirilen videolar donuyor

Hocam denedim onlarda sorun yok ama varsayilanda yaptirmiyor, yani kendi uygulamasinda takilmasj mantikli gelmedi
  7. E

Hocam cevao yazilmis bir sonraki gun baktim yazamiyorum yani gelen cevapda tatmin edecek cevap degil yani kendi uygulamasinda takilmasi bana sacma gibi geldi, yani sizde ayni sey varmi diye sormak istedim
  8. E

Bende bu tip bir sikinti icin konu actim kapatilmis, 13t pro kendi video uygulamasinda indirdigim filmler 10 saniye donuyo yavas ilerliyor sonra duzeliyor bunun sebebi nedir bilen varmi?
  9. E

Soru Xiaomi 13T Pro İndirilen videolar donuyor

Merhaba, 13t pro telefonumda aldigim gunden beri indirdigim videolar galeriden yada dosya yoneticisinden izlemek istedigimde donarak ilerliyo bi 10 sn sonra duzeliyor sardirdigimda gene ayni sekilde donuk donuk basliyor, birden farkli yerden indirdim farkli cozunurlukde gene ayni. Ayni videoyu...
  10. E

Dostum bu sorunu bende yasadim sonra bir baktim arka planda google resim yedekliyomus xiaomi icould biseyler yedekliyo, reklam tani kisisellestirme ve duvar kagidi dongusu gibi seyleri buldum kapattim cok sukur sorunum kalmadi
  11. E

Yardım mi 13t pro için ekran koruyucu önerisi

Hocam 5d seramik koruma yaz ben hem cok memnunum hemde ekran koruyucudan parmak okuyucu ile sorun yasamiyorsun
  12. E

Soru 13T pro hyperOS güncellemesi yapılırsa IMEI gider mi

Merhaba Arkadaslar, 13t pro cihazim var fakat 3 aydir guncelleme almiyor, yazilim tr cihazi. Kuzenimle aldik onda euro surum var ve mayisda guncelleme aldi. Bende bu surume gecsem sorun olurmu farki varmidir yani eksisi?
  13. E

Soru HyperOs güncelleme

Arkadaşlar doğru yer neresi bilmiyorum ama telefona istediğim kilifi bulana kadar 5-6 adet kılıf aldım ve bu kiliflari topluca satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar var mıdır 13t pro cihazım
  14. E

Yardım Mi 13T pro sorunuyla geldi

Bu miui kullanirken yani aldigim gunnden beri vardi
  15. E

Yardım Mi 13T pro sorunuyla geldi

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak internetten film indirdiğim zaman bir film oynatmak için açtığımda ilk 5-6 saniye video yavaş hareket ediyor ve kendine gelmesini bekliyorum ileri sardırdığımda gene aynı şekilde 5-6 saniye sonra kendine geliyor ondan sonra standart ilerlemeye...
Üst Alt