Eraybayrak kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 11 lite açılmıyor

mi 11 lite açılmıyor recovery mod gelmişti artık o da gelmiyor şarj da bittiği için böyle oldu şarjı var ancak açılmıyor lütfen yardım
  2. E

Yardım Orjinal batarya nasıl anlaşılır?

Merhaba telefonumun bataryası kısmen ölmüş durumda yeni bir batarya almayı düşünüyorum ancak hangisini alsam pek emin olamıyorum. Orijinalini nasıl anlarım ya da önerdiğiniz bir marka var mı?
  3. E

Yardım Flashlama

Arkadaşlar burada bahsedilen flashlama nasıl yapılıyor bilen yardımcı olabilir mi?
  4. E

Yardım Mi8 se için uygun MIUI sürümü

Android 9 telefona herhangi bir MIUI sürümünü yüklesem sorun çıkmaz di mi? Bir de sorunsuz miui12 linki verebilir misiniz?
  5. E

Yardım Tema mağazası sorunu

Girdiğim bir telegram kanalında miui12 theme store yazıyordu yanlışlıkla tıkladım ve MIUI 10 olan telefonumda tema mağazası gitti ve MIUI 12 tema mağazası geldi hiçbir şekilde tema indiremiyorum eski tema mağazasına nasıl dönebilirim bilmiyorum lütfen yardim edin
  6. E

Soru IMEI korkusu

Xiaomi Mi8 se telefonumu gelecek olan MIUI 12 güncellemesine yükseltmek istiyorum ancak telefona IMEI sonradan atıldığı için IMEI kaydının gitmesinden şüpheleniyorum güncelleme yaparsam IMEI gider mi? Şu anda sürüm 10.3.1.0 stable Android 9
Üst Alt